A mi pinda przez telefon powiedziała że żadnego dodatkowego rabatu nie ma!
Modern Talking - 30 / Brother Louie Bassflow 3.0 Mix
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Re: Modern Talking - 30 / Brother Louie Bassflow 3.0 Mix
O kurcze,no faktycznie
- Adrian77
- Kontakt:
Ja też żadnego rabatu nie dostałem.
http://facebook.com/Heaven.Of.System
Adrian77
Adrian77
-
Lili Sol
Czy podobają się Wam wersje remastered? Jak dla mnie są strasznie "metaliczne"
A TV Makes ... nie da się słuchać. Płyty raczej słuchać nie będę. Ale podobają mi się New Hit Version i tych słucham chętnie.
- Sussudio
Niestety z płyty bonusowej praktycznie wycieli głos Bohlena (nie licząc oczywiście zapowiedzi) i nie posłuchamy jakiego popiskiwania 
Dieter Bohlen Królem Polski
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Na płycie bonusowej wyraźnie słychać głos Bohlena - w refrenach czy też w piosence "I Will Follow You"!
Członkowie Fanklubu mogą to zweryfikować zaglądając do odpowiedniego działu!
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Sussudio
Przecież na płycie nie ma "I Will Follow You".Pkmodern pisze:Na płycie bonusowej wyraźnie słychać głos Bohlena - w refrenach czy też w piosence "I Will Follow You"!
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Nie ma, chodziło mi o "Don't Play With My Heart" i inne chórki z pozostałych piosenek. A piosenkę "I Will Follow You" z tego koncertu można poszukać w serwisie youtube.Sussudio pisze:Przecież na płycie nie ma "I Will Follow You".Pkmodern pisze:Na płycie bonusowej wyraźnie słychać głos Bohlena - w refrenach czy też w piosence "I Will Follow You"!
MODERN TALKING FOREVER!!!
-
Lili Sol
Czy zauważyliście, że w New Hit Version "Just Like an Angel" po refrenie gdzie jest ha ha ha ha ha-a to zmontowali to z "You Can Win If You Want"?
- Sussudio
Lili Sol pisze:Czy zauważyliście, że w New Hit Version "Just Like an Angel" po refrenie gdzie jest ha ha ha ha ha-a to zmontowali to z "You Can Win If You Want"?
To "ha-ha-ha" nie pochodzi z "You Can Win" - przynajmniej moim zdaniem.
- weidung
- Członek TAFC Polska
To "ha-ha-ha" nie pochodzi z "You Can Win" - przynajmniej moim zdaniem.[/quote]
Moim zdaniem pochodzi.
Swoją drogą taka krótka refleksja po przesłuchaniu "trzydziestki". Płyta nr 1 jak dla mnie mogłaby nie istnieć. Wytwórnia mogła wykazać się jakąś większą pomysłowością od wrzucenia kolejnych singli "od tyłu". Nowa wersja "Just We Two" lepiej wyglądałaby na CD2, moim zdaniem oczywiście. W ogóle CD2 nie jest takie złe, jak tu niektórzy piszą. Nowe wersje wypadają całkiem dobrze w 2014 roku. Szkoda tylko, że megamix jest taki jakiś kulawy i zrobiony bez polotu. Musiał mieć koniecznie 35 min? Nie szło zrobić dwóch krótszych - jeden 1984-1987, drugi 1998-2014? Same refreny np? Miks ciągnie się jak flaki z olejem, a TV... to już jakaś parodia totalna. Zamiast maxi YMHYMS i skopanej wersji Dub można było przecież zrobić jeszcze jakieś cztery New Hit Versions, np. Diamonds Never Made A Lady, Heaven Will Know, Doctor For My Heart czy Sweet Little Sheila. Ogólnie czuję spory niedosyt...
Moim zdaniem pochodzi.
Swoją drogą taka krótka refleksja po przesłuchaniu "trzydziestki". Płyta nr 1 jak dla mnie mogłaby nie istnieć. Wytwórnia mogła wykazać się jakąś większą pomysłowością od wrzucenia kolejnych singli "od tyłu". Nowa wersja "Just We Two" lepiej wyglądałaby na CD2, moim zdaniem oczywiście. W ogóle CD2 nie jest takie złe, jak tu niektórzy piszą. Nowe wersje wypadają całkiem dobrze w 2014 roku. Szkoda tylko, że megamix jest taki jakiś kulawy i zrobiony bez polotu. Musiał mieć koniecznie 35 min? Nie szło zrobić dwóch krótszych - jeden 1984-1987, drugi 1998-2014? Same refreny np? Miks ciągnie się jak flaki z olejem, a TV... to już jakaś parodia totalna. Zamiast maxi YMHYMS i skopanej wersji Dub można było przecież zrobić jeszcze jakieś cztery New Hit Versions, np. Diamonds Never Made A Lady, Heaven Will Know, Doctor For My Heart czy Sweet Little Sheila. Ogólnie czuję spory niedosyt...
- Deebass73
- Kontakt:
Chciałbym wrócić do wydania dvd i mam pytanie czy ktoś już zdobył i jak ocenia jakość materiału w szczególności pod względem technicznym. Obraz choć trochę jest "podkręcony" czy nie zadano sobie trudu 
- Gasolina91
Odwiedziłam wczoraj ponownie Empik, tym razem bramki przy wejściu były "wystrojone" w plakaty reklamujące jubileuszową składankę.
Point Of No Return
- FMike
Co do obrazu to osobiście nie uważam by ktokolwiek w niego ingerował, filmiki są naturalne w oryginalnych formatach, jakościowo różnią się między sobą. Za to nie mam zastrzeżeń co do dźwięku, samo menu również przejrzyste z mocnym wejściem melodii z "Geronimo's..."Deebass73 pisze:Chciałbym wrócić do wydania dvd i mam pytanie czy ktoś już zdobył i jak ocenia jakość materiału w szczególności pod względem technicznym. Obraz choć trochę jest "podkręcony" czy nie zadano sobie trudu
"...I'm A Rough Boy..."
- Ann
- Członek TAFC Polska
Ja również zakupiłam już "30"
Niestety (czego się obawiałam) nie było jej w "moim" Empiku
Pojechałam do Empiku na Marszałkowską i tam już było za 49,99 zł.Jedyne co mi się podoba na tej jubileuszowej składance,to nowe wersje starych utworów MT i "Brother Louie - Bassflow 3.0 Single Mix".Teledysk "Brother Louie 2014" w ogóle nie przypadł mi do gustu (za różow) 
MY DREAMS COME TRUE 
- Tomolo
Wstrzymywałem się z zakupem polskiej edycji i szukałem już "30" w wersji 3CD, ale przejeżdżając dzisiaj niedaleko Empiku nie wytrzymałem!... Wszedłem, na bramkach przywitała mnie reklama MT "30" w promocyjnej cenie 49,99
Wziąłem CD do ręki, po zastanowieniu skasowałem i kolejna miła niespodzianka; nawet dziewczyny z obsługi się zdziwiły, że wyskoczył dodatkowy rabat -10zł i ostateczna cena 39,99 zł ! 
- MiReK
- Członek TAFC Polska
I to jest dziwne.W jednych EMPIKach jest cena 49,99 zł,w innych dodatkowy rabat 15 zł a w jeszcze innych rabat 10 zł.Potrafi ktoś to wyjaśnić?