Andrzejkowe tournee Thomasa po Polsce - 2012

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Re: Andrzejkowe tournee Thomasa po Polsce - 2012

Post autor: 33ccd »

Witajcie.
Oto info w sprawach organizacyjnych i FAN ACTION:

FAN ACTION

- Wszystko co świeci uruchamiamy na wolnej piosence GIVE ME PACE ON EARTH / może wcześniej być zagrana inna wolna piosenka, lecz my czekamy na tą właściwą /Niestety tym razem nie jesteśmy wstanie zakupić świeczek LED dla wszystkich, gdyż koszty są spore :( Spora częsć osób ma je z poprzednich koncertów, dlatego proszę je zabrac ze sobą, lub co kolwiek innego swiecącego.
- balony małe i wielkie idą do góry jak zobaczycie wielkie balony nad tyłem widowni. Prawdopodobnie to będzie :Jet Airliner + Atlantis Is Calling. Prosimy, aby balonami nie rzucać w artystę, a odbijać je w głąb hali.
- Na piosence finałowej You're My Heart, You're My Soul jak Thomas wyjdzie zza kulis i zacznie najpierw opowiadać o tej piosence, a potem ŚPIEWAĆ bez podkładu muzycznego czyli ACAPELLA to rzucamy białymi różami na scenę, a nie w Thomasa. DOPIERO JAK ZACZNIE ŚPIEWAC!!! Proszę o powstrzymanie emocji i nie rzucanie róż wcześniej!!!
- Na koniec w Krakowie i w Warszawie na scenie zostanie wręczony bukiet róż. W Krakowie prócz tego, na powitanie wręczymy kosz upominkowy z polskimi specjałami. A w Warszawie specjalne świąteczne upominki dla Thomasa i całego bandu.

Co do spotkań po koncertach my nie jesteśmy w stanie zorganizować takich spotkań przy całej trasie, gdyż nasze tourne zaczyna się od środy. Jeśli gdzieś będzie takie spotkanie, postaramy się Was odwiedzić.

Proszę by członkowie Fan Clubu posiadali swoje identyfikatory, a kto ma koszulki Fan clubowe to też są mile widziane!!!

Spotkanie w Krakowie w MediaMarkt (centrum M1, Aleja Pokoju 67) 15.30-16.00 jest bez ograniczeń dla każdego. Organizator prosi o zabranie JEDNEJ rzeczy do podpisu. Ponieważ spotkanie jest na terenie sklepu RTV wnoszenie sprzętu foto jest zabronione!
W pozostałych miastach, jeżeli uda nam się załatwić spotkanie, wytypowane osoby powiadomimy mailem.

Przypominamy, że do każdego miasta zawita niemiecki sklepik Thomasa, również otwarty po koncertach.

Życzymy wspaniałej zabawy, miłych wrażeń i wspomnień!

Zarząd TAFCPL
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
fan nr 1

Post autor: fan nr 1 »

spokojnej drogi i wspaniałej zabawy życzę. i obyście spokojnie wracali do domu i bezpiecznie życzy Mariusz z dalekiej Gołdapi .miałem jechać do krakowa na te spotkanie 30 minutowe i spełnić swoje marzenie po 30 latach ale to jest cała długość polski od ruskiej granicy do krakowa i zrobić sobie upragnioną fotkę i wymarzony autograf na płycie cd.a znowu do warszawy mam mniej po 5 godzin jazdy ale mam małe szanse na pare sekundowe spotkanie z nim bo pewnie bilet na koncert na płytę dostało by się przed koncertem w warszawie.no ale jak do zabrza z gołdapi o kuli dojechałem to wszystko jest możliwe.ale thomasa andersa słucham dzień w dzień i mam go w sercu to jest najważniejsze.pozdrawiam
fan nr 1

odpowiadam -dla 33ccd-miałem ale planowana była 5 operacja kolana i niespodziewanie przełożona została na następny rok.a spania nie potrzebuję bo autobus powrotny mam o 22.45postaram się na drugi rok.teraz już krótki termin i nie dam rady zorganizować sobie pieniędzy na bilety autobusowe i bilet na koncert ,zwłaszcza ze jestem na rencie chorobowej.pozdrawiam .dzięki za zainteresowanie 33ccd
FAN90

Post autor: FAN90 »

Mam pytanie odnośnie dojazdu z pod M1 pod Halę Wisły. Jak wiadomo ok. 16 będziemy się zbierać pod halę, no a niestety wtedy o tej porze bywają korki. Jaką najlepiej wybrać trasę? Którą opcję:
Al. Pokoju - Grzegórzecka - Dietla - Konopnickiej - Krasińskiego
czy
Nowohucka - Powstańców Śląskich - Konopnickiej - Krasińskiego?

I jeszcze czy parking będzie normalnie otwarty przy hali?
Awatar użytkownika
weidung
Członek TAFC Polska

Post autor: weidung »

Mam pytanie dotyczące białych róż. Czy możnaby je rozdawać pod koniec koncertu? Przez półtorej godziny bardzo marnieją, a poza tym bardzo niewygodne jest trzymanie ich w ręce. Można pod bramkami utawić wiaderka z wodą i różami i rozprowadzić je przed bisem. Wtedy Thomas i tak schodzi ze sceny, więc nie będzie widział, że je rozdajemy. Co Wy na to? Szczególnie pytam w tym miejscu o opinię Patryka.

PS. A tak poza tym, to do zobaczenia kochani w sobotę w Poznaniu! Buziole dla Wszystkich!
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

weidung to ja Ci odpowiem.Nie ma takiej opcji.Ja Ty sobie to wyobrażasz?Przed bisem Thomas znika ze sceny na 3 minuty,jak w tak krótkim czasierozdać tyle róż.Odpowiadam Ci ja bo rozdawałam róże przed koncertem w Katowicach i już było ciężko każdemu je dać,do każdego dotrzeć.Nie ma niestety innej możliwości.
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Będzie można zrobić sobie zdjęcie z Thomasem jutro w Media Markt?
Trzeba być na 16:45 pod halą Wisły czy można się troszkę spóźnić?
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

No, Kochani... :) Szybkim krokiem nadchodzi WIELKI DZIEŃ, początek Trasy Andrzejkowej :))) Wow...! :) Nareszcie! Mam to szczęście, że przede mną cztery dni z Thomasem i FanClubową Rodziną! :)) Do zobaczenia na koncertach!!!!
fan nr 1

thomas anders będzie w dzień dobry tvn. pewnie przed wejściem będzie można go spotkać. i po wyjściu .tylko o której on tam przyjedzie .
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

fan nr 1 pisze:thomas anders będzie w dzień dobry tvn. pewnie przed wejściem będzie można go spotkać. i po wyjściu .tylko o której on tam przyjedzie
Pewnie przybędzie na ostatnią chwilę,toż to przecież środek nocy :!: :!: :!: A po programie jak zwykle będzie się spieszył i czmychnie w nieznane :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

Post autor: aragorn »

no właśnie ciekawe o której przyjedzie do tv-nu,tam jest boczny wjazd od żelaznej do garażu,. to pewnie tramwajem nie przyjedzie .A może zorganizować jakąś grupę może się uda przywitać naszego THOMASA co Wy na to?On podobno lubi długo spać to może pod koniec poranka tvn. :)
That's the only thing i really know.......
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

weidung pisze:Mam pytanie dotyczące białych róż. Czy możnaby je rozdawać pod koniec koncertu? Przez półtorej godziny bardzo marnieją, a poza tym bardzo niewygodne jest trzymanie ich w ręce. Można pod bramkami utawić wiaderka z wodą i różami i rozprowadzić je przed bisem. Wtedy Thomas i tak schodzi ze sceny, więc nie będzie widział, że je rozdajemy. Co Wy na to? Szczególnie pytam w tym miejscu o opinię Patryka.

PS. A tak poza tym, to do zobaczenia kochani w sobotę w Poznaniu! Buziole dla Wszystkich!

Właśnie tak ustaliliśmy wczoraj. Wtdey dostaną je Ci co stoją najbliżej by miało to sens. Jedyne co to mamy około 2 minuty czasu na to :(
atlantyda ;o) pisze:weidung to ja Ci odpowiem.Nie ma takiej opcji.Ja Ty sobie to wyobrażasz?Przed bisem Thomas znika ze sceny na 3 minuty,jak w tak krótkim czasierozdać tyle róż.Odpowiadam Ci ja bo rozdawałam róże przed koncertem w Katowicach i już było ciężko każdemu je dać,do każdego dotrzeć.Nie ma niestety innej możliwości.

Zrobimy eksperyment, moze to jednak zda egzamin.
fan nr 1 pisze:thomas anders będzie w dzień dobry tvn. pewnie przed wejściem będzie można go spotkać. i po wyjściu .tylko o której on tam przyjedzie .
Raczej nie da się tego określić. Poza tym od jakiegoś czasu by uniknąć ludzi pod studiem a przedewszystkim "allegrowiczów handlujących autografami" wszystkie VIPY jadą autem na podziemny parking, który TVN ma teraz do swojej dyspozycji.

Apropo TVN:
Kolejna niespodzianka!!!. Na krakowskim koncercie będzie obecna kamera z TVN, więc pierwsze rzędy SZALEJĄ!!! a potem się w niedziele ogladają w TV. OK?????

FAN90 pisze:Mam pytanie odnośnie dojazdu z pod M1 pod Halę Wisły. Jak wiadomo ok. 16 będziemy się zbierać pod halę, no a niestety wtedy o tej porze bywają korki. Jaką najlepiej wybrać trasę? Którą opcję:
Al. Pokoju - Grzegórzecka - Dietla - Konopnickiej - Krasińskiego
czy
Nowohucka - Powstańców Śląskich - Konopnickiej - Krasińskiego?

I jeszcze czy parking będzie normalnie otwarty przy hali?

Wybrał bym opcje nr. 1 i chyba tak pojadę.

Wiem że to nie ten dzial, ale on jest teraz najbardziej czytany na FORUM.

Chciałem ogłosić że wkoncu udalo mi się załatwić koszulki DAMSKIE z logo Fan Clubu, o co bardzo prosiła piękniejsza czesć forum.
Koszulki narazie tylko "S" czarne, ze sporym DEKOLTEM, logo z przodu małe i z tyłu wielkie Thomas Anders Fan Club Polska http://www.Thomas-Anders.pl

Zabiorę kilka sztuk dla zniecierpliwionych miłych Pań:) Koszty takie same jak męskie T-Sherty: 40zł dla Fan Clubu i 48zł dla pozostałych osób. Gdyby ktoś chciał męskie koszulki, lub polary by mu zabrać na trasę to proszę info na PW do czwartku wieczora.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
FAN90

Post autor: FAN90 »

Dzięki za radę :) Głównym celem będzie przebicie się przez Kraków. Może aż tak źle nie będzie :)

A co do TVN-u........wszystkiego się spodziewałem, ale kamery nigdy :) To ci niespodzianka :)
Do zobaczenia w M1 ! :)
fan nr 1

nie tylko allegrowicze mogą czatować przed tvn.też mogą być tam prawdziwi fani .którzy marzą o autografie i wspólnym zdjęciu z Thomasem Andersem .ja nie mając kasy na autobus i na bilet na koncert 6 godzin jazdy do warszawy zastanawiam się czy czasem nie wziąć 200 zł. odłożone na zastrzyki pooperacyjne.operacja i tak 2013 roku i jechać na warszawę i koczować przed tvn a bilet na koncert ten na chociaż płytę 90 zł. kupie w tych albo saturnach albo media markach.ale piszecie że do tvn jest kilka wejśc także thomasek wybierze pewnie opcję inną dla nikogo niedostępną.tak jak to zrobił w Zabrzu wyszedł tylnym wyjściem.
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Mi został jeden bilet na koncert w Krakowie... Moja siostra nie da rady jechać... :?
Jak coś to 698-034-154. Bilet jest na sektor FAN (miejsce stojące)
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Dla ułatwienia wydzieliłem temat dotyczący koncertu w Krakowie i tak samo zróbmy z pozostałymi miastami - inaczej nie połapiemy się o którym koncercie mowa :)
Jak piszesz tak cię widzą.
ODPOWIEDZ