Modern Talking - Comeback w 2010??
-
luzak564
Re: Modern Talking - Comeback w 2010??
a może na 25-cio lecie znowu coś razem zaśpiewaja?jakąś nową piosenkę albo zrobią nam wszystkim jakąś inną milą niespodziankę? to by było super... 
-
lukas
Thomas niszczy legendę MT, rozumiem występy na festiwalach, dużych imprezach, ale dzień elektryka... Co prawda jest teraz bardziej dostępny dla fanów, traci jednak miano wielkiej gwiazdy. Biorąc udział w takich "koncertach" jego wizerunek jako artysty nie zyskuje . Powrót MT jest mało prawdopodobny, ostatnim razem to było coś więcej niż kłótnia.
- angel
Jestem tego samego zdania.lukas pisze:Thomas niszczy legendę MT, rozumiem występy na festiwalach, dużych imprezach, ale dzień elektryka... Co prawda jest teraz bardziej dostępny dla fanów, traci jednak miano wielkiej gwiazdy.
Nie będę pisała już co o tym myślę,bo napisałam już to w temacie" Thomas w Bełchatowie".
Co do powrotu Modern Talking to już nie wierzę w coś takiego
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
es ist vorbei...
- użytkownik #1463
Gdzieś kiedyś przeczytałem, chyba gdzieś na tej stronie, że Dieter szuka kogoś, kto miałby zastąpić jego i Thomasa i ta nowa dwójka miała by występować jako nowe MT, ale mieliby oni śpiewać tylko stare przeboje. A więc to nie będzie TA i DB 
Jest to tutaj viewtopic.php?f=8&t=433&st=0&sk=t&sd=a drugi post
Jest to tutaj viewtopic.php?f=8&t=433&st=0&sk=t&sd=a drugi post
Ostatnio zmieniony sob sie 22, 2009 0:29 przez użytkownik #1463, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gasolina91
Mi sie wydaje ze nikt nie bedzie w stanie zastąpić Thomasa i Dietera - oni są jedyni w swoim rodzaju i takie MT kochamy 
Point Of No Return
- Kuba.K.
Ja jestem Wielkim Fanem Dietera, Thomasa oczywiście także Modern Talking i Blue System
Lecz dziś z perspektywy czasu widzę że chyba dobrze się stało że obydwoje poszli własną drogą jednocześnie rozwiązując Modern Talking. Wielu z was teraz myśli "co za kretyn" ale już wam piszę dlaczego tak myślę.
Świetna passa Modern Talking by się w końcu skończyła i prędzej czy później by musieli się pożegnać.
Dieter Niestety nie pisze już takich hitów jak kiedyś, jest już praktycznie nie widoczny na tle dzisiejszego biznesu muzycznego, dowodem jest na to "Mamacita" album, który niestety kiepsko sobie radzi na listach przebojów w Niemczech o "The Album" nie wspominając.
Ich kolejny powrót byłby nie zauważalny przez to że jest dziś za dużo złej muzyki która przytłacza tą prawdziwą.
Ja marzę tylko o tym by ludzie wreszcie otworzyli oczy i docenili takich muzyków i wielkich ludzi jak Dieter.
Myślicie że na Wielkiego Fana nie przystoi tak pisać ale myślę że takie są realia powrotu Modern Talking.
P.S. Wielu z was morze się nie podobać ta wypowiedz ale ja taki tak zostanę Wielkim Fanem Dietera I Thomasa. Bez względu na to czy komuś się podoba ta wypowiedź czy nie.
Pozdrawiam
Kuba.K.
Lecz dziś z perspektywy czasu widzę że chyba dobrze się stało że obydwoje poszli własną drogą jednocześnie rozwiązując Modern Talking. Wielu z was teraz myśli "co za kretyn" ale już wam piszę dlaczego tak myślę.
Świetna passa Modern Talking by się w końcu skończyła i prędzej czy później by musieli się pożegnać.
Dieter Niestety nie pisze już takich hitów jak kiedyś, jest już praktycznie nie widoczny na tle dzisiejszego biznesu muzycznego, dowodem jest na to "Mamacita" album, który niestety kiepsko sobie radzi na listach przebojów w Niemczech o "The Album" nie wspominając.
Ich kolejny powrót byłby nie zauważalny przez to że jest dziś za dużo złej muzyki która przytłacza tą prawdziwą.
Ja marzę tylko o tym by ludzie wreszcie otworzyli oczy i docenili takich muzyków i wielkich ludzi jak Dieter.
Myślicie że na Wielkiego Fana nie przystoi tak pisać ale myślę że takie są realia powrotu Modern Talking.
P.S. Wielu z was morze się nie podobać ta wypowiedz ale ja taki tak zostanę Wielkim Fanem Dietera I Thomasa. Bez względu na to czy komuś się podoba ta wypowiedź czy nie.
Pozdrawiam
Kuba.K.
Muzyka to sens całego życia, muzyka to wspaniałe uczucia
które nie są do opisania, lecz do wyśpiewania...
które nie są do opisania, lecz do wyśpiewania...
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Również tak myślę że passa obu panów by się i tak skończyła .Kuba.K. pisze:Ja jestem Wielkim Fanem Dietera, Thomasa oczywiście także Modern Talking
Pozdrawiam
Kuba.K.
- you're my heart
Również popieram to że passa się już skończyła.A jeśli był by już ten comeback to myślę że MT nie miałoby już takiej siły przebicia jak w 1998.
OwnedKuba.K. pisze:Wielu z was morze się nie podobać

- użytkownik #1463
Dokładnie też tak myślę.you're my heart pisze:Również popieram to że passa się już skończyła.A jeśli był by już ten comeback to myślę że MT nie miałoby już takiej siły przebicia jak w 1998.
-
Wafl
Jakby Dieter pozostał w przyjacielskich stosunkach z Thomasem, zawsze by mu mógł skomponować parę kawałów. Nikt mu nie każe wyskakiwać z gitarą na scenę.
-
riccardo1989
Kto wie może kiedyś pogodzą się jak kiedyś. Wiadomo czas leczy rany...
ale na cud chyba nie warto liczyć...
ale na cud chyba nie warto liczyć...
- Gasolina91
Moim marzeniem jest to aby Thomas dogadał się z Dieterem ale z czasem coraz mniej wierzę w to ze jeszcze coś razem zaśpiewają. Kilka lat ze sobą nie utrzymują kontaktów... smutne to jest 
Point Of No Return
- Adi
Kiedyś jeden chłopak, który się już tu nie pojawia powiedział mi, że ponoć Dieter i Thomas kilka razy spotkali się potajemnie. On miał podobno kontakt z SIBami? Co wynikło z rzekomego spotkania? Niewiadomo i czy odbyło się ono w ogóle? 
- Gasolina91
Damyslam sie o kogo ci chodzi...ale nie wiem czy tej osobie mozna wierzyc we wszystko co napisze...? 
Point Of No Return
- Atlantis
Re: Take That
Mylisz swoje poglądy z rzeczywistością.A ja wierzę,że bohlen kiedyś nas zaskoczy być moze z Thomasem i dopiero niektrórzy zrobią minę.
Jakby nas zaskoczyli we dwóch, to podejrzewam, że na niejednej twarzy gościło by zażenowanie wyłącznie. Dwóch podstarzałych panów śpiewających o lady-baby? I gdzie to ma chwycić?
Poza tym, gdzie godność Thomasa?
A tak swoją drogą to nigdy mnie to nie przestanie zadziwiać: tylko to co od MT jest cudowne, a cała reszta jest do kitu, na jedno kopyto i niepopularna.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
- art_system
Re: Take That
Dwóch podstarzałych panów śpiewających o lady-baby? I gdzie to ma chwycić?
Ha ha:) Dobre , może powiesz mi ile miał Dieter lat po powrocie MT w 1998 roku, chyba nie był nastolatkiem. Podobnie jest teraz historia lubi sie powtarzac Thomas jest w wieku Dietera z 1998 roku, czy się mylę...????Nie wiem kto tu jest podstarzały będąc w ich formie. Tobie życzę abys tak wyglądał w ich wieku i miał wiecej zapału do pacy.
Ha ha:) Dobre , może powiesz mi ile miał Dieter lat po powrocie MT w 1998 roku, chyba nie był nastolatkiem. Podobnie jest teraz historia lubi sie powtarzac Thomas jest w wieku Dietera z 1998 roku, czy się mylę...????Nie wiem kto tu jest podstarzały będąc w ich formie. Tobie życzę abys tak wyglądał w ich wieku i miał wiecej zapału do pacy.
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...