Thomas Anders-FanClub Polska
- cris1974
Re: Thomas Anders-FanClub Polska
Fajnie byłoby coś zorganizować
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Może i fajne by było ale nie realne. Już próbowaliśmy.cris1974 pisze:Fajnie byłoby coś zorganizować
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Najlepiej próbować w dniu koncertów jak już, fani się z całej Polski zjeżdżają. Ale wtedy oczywiście bez picia alkoholu, z wiadomych powodów. Tak mnie się przynajmniej wydaje.
- cris1974
Chyba racja, w dniu koncertów wszyscy są w jednym miejscu.
-
Tygrysek2013
Witam.Mam pytanie.W jaki sposób mogę zostać oficjalnym członkiem Fan Clubu Thomasa?Widziałam, że na koncercie niektóre osoby miały taki plakietki zawieszone 
- Monia82
- Członek TAFC Polska
http://thomas-anders.com.pl/akt/?page_id=21
Pare akapitów niżej w linku znajdziesz potrzebne informacje
Pare akapitów niżej w linku znajdziesz potrzebne informacje
- JoannaIzabella
cris1974 pisze:Chyba racja, w dniu koncertów wszyscy są w jednym miejscu.
No to wtedy właśnie próbujemy organizować owe Afterparty......
- KarinaMaria
- Kontakt:
cris1974 pisze:Chyba racja, w dniu koncertów wszyscy są w jednym miejscu.
No tak... I zobaczcie, nawet wtedy trudno jest zebrać wszystkich na Afterparty.... Najpierw się ludzie zapisują a potem część rezygnuje...
Ale z drugiej strony wiadomo, że po koncercie ludzie są też już zmęczeni, koncerty na ogół kończą się późno, niektórzy nie nocują w danym mieście i muszą wracać...
Dlatego chyba lepszym pomysłem byłoby ustalenie 1 dnia w roku na Ogólnopolski Zlot Fanów TA. Każdy to jakoś zanotuje i na ten dzień postara się mieć wolne od obowiązków. Wtedy można nadać temu wydarzeniu bardziej oficjalny charakter. Możemy np.pokusić się o....wydawanie własnej gazetki ze Zlotów..?
...because You are the KING OF LOVE..!
- Moi.Anne
- Członek TAFC Polska
Myślę, że to naprawdę fajny pomysł! A jak taki dzień zostałby wreszcie ustalony, to każdy Fan zanotuje to sobie w kalendarzu i w myślach i "stanie na głowie", żeby na Zlocie się zjawić 
...I miss you...
- siara1971
- Członek TAFC Polska
Karina muszę ci powiedzieć ,że super nazwe wymyśliłaś ZLOT FANÓW TA podoba mi się i oczywiście jestem za chętnie poza koncertami spotkam się z WamiKarinaMaria pisze:cris1974 pisze:Chyba racja, w dniu koncertów wszyscy są w jednym miejscu.
No tak... I zobaczcie, nawet wtedy trudno jest zebrać wszystkich na Afterparty.... Najpierw się ludzie zapisują a potem część rezygnuje...Może jakby Afterparty zmieniło nazwę na poważniejszą
Zlot Fanów - to wszyscy czuliby bardziej, że jednak wypada i CHCĄ być..?
Ale z drugiej strony wiadomo, że po koncercie ludzie są też już zmęczeni, koncerty na ogół kończą się późno, niektórzy nie nocują w danym mieście i muszą wracać...
Dlatego chyba lepszym pomysłem byłoby ustalenie 1 dnia w roku na Ogólnopolski Zlot Fanów TA. Każdy to jakoś zanotuje i na ten dzień postara się mieć wolne od obowiązków. Wtedy można nadać temu wydarzeniu bardziej oficjalny charakter. Możemy np.pokusić się o....wydawanie własnej gazetki ze Zlotów..?Nie są to duże koszty, a ja mogę być fotoreporterem
Wydaje mi się, że takie Zloty naprawdę mogłyby być fajnym wydarzeniem!
- lancja
Również jestem za tym żeby zrobić taki zlot raz w roku:) Ciekawy pomysł, bo wiadomo jak to wygląda po koncertach, a i nie zawsze jest organizowane AfterParty...
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
Że tak zaproponuję - zima odpada, bo to bardzo dołująca pora roku 
Don’t Give Up!
- JoannaIzabella
Lato-lato-latoooooooo! Żeby nie przeszkadzać w urlopach - może ostatnia sobota czerwca...? Albo sierpnia...?DorkaWawa pisze:Że tak zaproponuję - zima odpada, bo to bardzo dołująca pora roku
- KarinaMaria
- Kontakt:
Noooo, na pewno raczej lato, niż jesień-zima
Podawajcie letnie terminy, które są sensowne, czyli Ludzie-Jeszcze-Nie-Wyjechali albo Już-Wrócili 
siara1971 - dzięki!
siara1971 - dzięki!
...because You are the KING OF LOVE..!
- Moi.Anne
- Członek TAFC Polska
Hmmmm.... Może ostatnia sobota czerwca...? Koniec sierpnia bywa przewrotny, jeśli chodzi o pogodę....... I co z miejscem? Za każdym razem inne miasto i inny Gospodarz Zlotu?
Co Wy na to?
...I miss you...
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
No pomysł na "Zlot fanów" jak najbardziej popieram,tylko w jakim mieście?zawsze w tym samym miejscu? Czy co roku w innym? Osobiście proponuje co roku w innym,dlatego,żeby każdy zainteresowany choć raz na kilka lat mógł się na takim zlocie pojawić.To tak samo jak z koncertami Thomasa,ktoś ze Szczecina nie pojedzie do Katowic.Wchodzą w to przeróżne koszta typu podróż,nocleg,wyżywienie.Po 12 g jazdy tez się jest padniętym...no i urlop przynajmniej 3 dniowy
Może na dzień "Zlot fanów" wybrać datę kiedy powstał Thomas Anders Fan Club Polska?
Może na dzień "Zlot fanów" wybrać datę kiedy powstał Thomas Anders Fan Club Polska?