Majowe koncerty Thomasa - Nędza, Września

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Re: Majowe koncerty Thomasa - Nędza, Września

Post autor: MiReK »

Dj.JG po co dwa razy to samo wrzuciłeś?
Awatar użytkownika
Dj.JG

Post autor: Dj.JG »

"jedyna" - przez pomyłkę, teraz dobrze? Przepraszam i Dziękuję za uwagę. Pozdrawiam.

Wżyciu piękne są tylko chwile...
agua777
Członek TAFC Polska

Post autor: agua777 »

Pozdrawiam wszystkich tych, co byli w Nędzy. Świetny koncert, niezwykły głos Thomasa!!! Zazdroszczę tym, co mieli to szczęście i spotkali się z Thomasem!!! Oby częściej koncertował w Polsce!!! Może kiedyś i ja będę miała to szczęście strzelić sobie fotę z Thomasem...
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

agua777 pisze:Może kiedyś i ja będę miała to szczęście strzelić sobie fotę z Thomasem...
Jak zapiszesz się do fanklubu to nastąpi to szybciej niż się spodziewasz :D
Awatar użytkownika
kikid351
Członek TAFC Polska

Post autor: kikid351 »

Witam wszystkich.
Minął ledwie tydzień od koncertu w Nędzy a wydaje się, że to było dawno dawno temu. To było jak sen, niespodziewany, pełen niespodzianek i wrażeń. No i to zdjęcie z Thomasem rewelacja!!!! Jak już ktoś wspominał trudno w to uwierzyć, że to nie fotomontaż!!! Koncert w Nędzy był suuuuper. Organizatorzy się wykazali. Tu podziękowania dla Patryka za wszystko - czułem się jak prawdziwy VIP na tym koncercie. Nie dość, że można było osobiście się spotkać z Thomasem to jeszcze być pod samą sceną - tu podziękowania dla Piotra. Wrażenia niesamowite i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś się spotkamy na kolejny koncercie Thomasa gdzieś w Polsce.
Awatar użytkownika
Joanna91

Post autor: Joanna91 »

Dociera do Was, że to już tydzień od koncertu w Nędzy? Równo tydzien temu, o tej porze byłam w drodze do Nędzy (jak to brzmi :P) ... chciałoby się teraz cofnąć czas... żałuję, że nie zapisałam sie do fanclubu, miałabym zdjęcie z Thomasem, tak jak ci szczęsciarze z fanclubu :P No nic, teraz pozostaje czekać do następnego koncertu w Polsce lub na Fan Club Party, na którym mam nadzieję będę ;)
Pozdrawiam.

P.S. Wiecie może co z tymi Kielcami? Było głosowanie na artystę, którego mają zaprosić do Kielc i m.in. można było oddać glos na Thomasa. Wiadomo coś na ten temat?
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

W sprawie CC Catch napiszę do Marco, jej brata, a co do Thomasa to trzeba byłoby napisać do Solaris Music.
Awatar użytkownika
Joanna91

Post autor: Joanna91 »

Sprawdziłam i Thomas prowadzi w głosowaniu :mrgreen: mam nadzieję, że koncert dojdzie do skutku, a kontaktem z Solaris Music pewnie zajmie się ta agencja, która dała propozycję koncertu w Kielcach. Jeśli ktoś pozna jakieś szczegóły, to mam nadzieję, że szybko podzieli się z forumowiczami :)
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
Awatar użytkownika
IndependentGirl

Post autor: IndependentGirl »

Czy ktoś nagrał cały koncert we Wrześni? Jeśli tak, proszę o kontakt na pw.
Obrazek
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Czy ma ktoś cały koncert z Nędzy albo Wrześni?
MY DREAMS COME TRUE :D
scarface

Post autor: scarface »

ja mam chyba z 3/4 ... arecki pora przejsc na diete cud straszny pasibrzuch sie z ciebie zrobil od szkoly sredniej :D :lol:
Choć zabiore Cię do siebie będzie jak w niebie ja obiecuje Tobie to......
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

scarface pisze:ja mam chyba z 3/4 ... arecki pora przejsc na diete cud straszny pasibrzuch sie z ciebie zrobil od szkoly sredniej :D :lol:
Co masz na myśli, ze z Arka się pasibrzuch zrobił? Nie wierzę, widziałem go na zdjęciach po Bełchatowie i wyglada swietnie. ;) A poza tym wróćmy do tematu, takie rzeczy załatwiajmy na pw.
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Zainteresowanych zapraszam na stronę T-A.pl na relację z koncertów majowych.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Trochę szkoda,że nie mówi się o koncertach Thomasa w TV Publicznej,np.chociażby wspomnieli o tym w muzycznym kąciku Teleexpressu.Wspominają o tym tylko lokalne gazetki albo programy TV miejscowości w których Thomas ma wystąpić.Artysta pokroju Thomasa,a traktowany jako "mało ważne wydarzenie",przyznam że mnie to smuci.W Rosji jak tylko Thomas sie pojawia zaraz są wywiady w kolorowych pismach i w TV-a u nas???!O ile dobrze policzyłam to był ósmy koncert Thomasa (od2008 roku) w naszym kraju w tym oczywiście 2 pokazane w TV (Sopot,Sylwester) i w Jaka To Melodia więc wcale nie uważam,że tak mało.Niektórzy komentują jak to Thomas się stoczył,że bierze kasę za występy w "pipiduwach" (cokolwiek to znaczy).Czyżby Thomas bez Bohlena miał mniejszą wartość jako artysta?Dla nas fanów na pewno NIE,ale dla osób postronnych TAK.Piszę o tym bo usłyszałam wczoraj w pracy dobijający mnie totalnie komentarz odnośnie występów Thomasa ci muszę się po prostu gdzieś wyżalić :cry:
Dla nas takie koncerty są Wielkim Wydarzeniem.
Na pewno Thomas cieszy się,że może dla nas występować co widać w relacjach Thomasa a publicznością podczas koncertów.
Po takich koncertach artyści uzyskują też nowych fanów (wiem to po koncertach BBB i F.Napoli).
A dlaczego Thomas śpiewa większość piosenek MT?-dlatego,że publika postronna lubi się bawić przy tym co znają.
A nie ma chyba osoby w Polsce,która by nie kojarzyła hitów MT zwłaszcza z lat 80'tych.
nado

Post autor: nado »

Thomas Anders jest człowiekiem, który nie musi już nikomu i nic udowadniać. Wcale bym się nie zdziwił jeżeliby występowałby teraz wyłącznie dla własnej przyjemności. Koncerty w takich miejscowościach jak Nędza nie są niczym upokarzającym. Jeżeli pozwalamy sobie na takie myślenie, to przekreślamy nie tylko wykonawcę, ale również ludzi pochodzących z tychże miejscowości. Jakim prawem możecie pozwolić sobie na takie oceny ! Dzielicie ludzi na gorszych i lepszych ze względu na ich pochodzenie, a gwiazdę, która przyjmuje zaproszenie stawiacie w szeregu straceńców. Po 30 latach kariery nadal koncertować i gromadzić na swoich koncertach masy ludzi to wielkie osiągnięcie. Niewiele gwiazd ma szczęście żyć z grania przez całe życie. Nie rozumiem tych pełnych żali i kompleksów wypowiedzi. Zamiast cieszyć się, że w końcu otrzymaliście szansę obcować z gwiazdą niemalże sam na sam, narzekacie. Tymczasem Anders jest niczym wino - im starszy, tym lepszy.
Awatar użytkownika
IndependentGirl

Post autor: IndependentGirl »

Obrazek
ODPOWIEDZ