Majowe koncerty Thomasa - Nędza, Września
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Re: Majowe koncerty Thomasa - Nędza, Września
Dj.JG po co dwa razy to samo wrzuciłeś?
- Dj.JG
"jedyna" - przez pomyłkę, teraz dobrze? Przepraszam i Dziękuję za uwagę. Pozdrawiam.
Wżyciu piękne są tylko chwile...
-
agua777
- Członek TAFC Polska
Pozdrawiam wszystkich tych, co byli w Nędzy. Świetny koncert, niezwykły głos Thomasa!!! Zazdroszczę tym, co mieli to szczęście i spotkali się z Thomasem!!! Oby częściej koncertował w Polsce!!! Może kiedyś i ja będę miała to szczęście strzelić sobie fotę z Thomasem...
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Jak zapiszesz się do fanklubu to nastąpi to szybciej niż się spodziewaszagua777 pisze:Może kiedyś i ja będę miała to szczęście strzelić sobie fotę z Thomasem...
- kikid351
- Członek TAFC Polska
Witam wszystkich.
Minął ledwie tydzień od koncertu w Nędzy a wydaje się, że to było dawno dawno temu. To było jak sen, niespodziewany, pełen niespodzianek i wrażeń. No i to zdjęcie z Thomasem rewelacja!!!! Jak już ktoś wspominał trudno w to uwierzyć, że to nie fotomontaż!!! Koncert w Nędzy był suuuuper. Organizatorzy się wykazali. Tu podziękowania dla Patryka za wszystko - czułem się jak prawdziwy VIP na tym koncercie. Nie dość, że można było osobiście się spotkać z Thomasem to jeszcze być pod samą sceną - tu podziękowania dla Piotra. Wrażenia niesamowite i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś się spotkamy na kolejny koncercie Thomasa gdzieś w Polsce.
Minął ledwie tydzień od koncertu w Nędzy a wydaje się, że to było dawno dawno temu. To było jak sen, niespodziewany, pełen niespodzianek i wrażeń. No i to zdjęcie z Thomasem rewelacja!!!! Jak już ktoś wspominał trudno w to uwierzyć, że to nie fotomontaż!!! Koncert w Nędzy był suuuuper. Organizatorzy się wykazali. Tu podziękowania dla Patryka za wszystko - czułem się jak prawdziwy VIP na tym koncercie. Nie dość, że można było osobiście się spotkać z Thomasem to jeszcze być pod samą sceną - tu podziękowania dla Piotra. Wrażenia niesamowite i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś się spotkamy na kolejny koncercie Thomasa gdzieś w Polsce.
- Joanna91
Dociera do Was, że to już tydzień od koncertu w Nędzy? Równo tydzien temu, o tej porze byłam w drodze do Nędzy (jak to brzmi
) ... chciałoby się teraz cofnąć czas... żałuję, że nie zapisałam sie do fanclubu, miałabym zdjęcie z Thomasem, tak jak ci szczęsciarze z fanclubu
No nic, teraz pozostaje czekać do następnego koncertu w Polsce lub na Fan Club Party, na którym mam nadzieję będę 
Pozdrawiam.
P.S. Wiecie może co z tymi Kielcami? Było głosowanie na artystę, którego mają zaprosić do Kielc i m.in. można było oddać glos na Thomasa. Wiadomo coś na ten temat?
Pozdrawiam.
P.S. Wiecie może co z tymi Kielcami? Było głosowanie na artystę, którego mają zaprosić do Kielc i m.in. można było oddać glos na Thomasa. Wiadomo coś na ten temat?
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
- Peter
W sprawie CC Catch napiszę do Marco, jej brata, a co do Thomasa to trzeba byłoby napisać do Solaris Music.
- Joanna91
Sprawdziłam i Thomas prowadzi w głosowaniu
mam nadzieję, że koncert dojdzie do skutku, a kontaktem z Solaris Music pewnie zajmie się ta agencja, która dała propozycję koncertu w Kielcach. Jeśli ktoś pozna jakieś szczegóły, to mam nadzieję, że szybko podzieli się z forumowiczami 
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
- IndependentGirl
Czy ktoś nagrał cały koncert we Wrześni? Jeśli tak, proszę o kontakt na pw.

- Ann
- Członek TAFC Polska
Czy ma ktoś cały koncert z Nędzy albo Wrześni?
MY DREAMS COME TRUE 
-
scarface
ja mam chyba z 3/4 ... arecki pora przejsc na diete cud straszny pasibrzuch sie z ciebie zrobil od szkoly sredniej

Choć zabiore Cię do siebie będzie jak w niebie ja obiecuje Tobie to......
- Peter
Co masz na myśli, ze z Arka się pasibrzuch zrobił? Nie wierzę, widziałem go na zdjęciach po Bełchatowie i wyglada swietnie.scarface pisze:ja mam chyba z 3/4 ... arecki pora przejsc na diete cud straszny pasibrzuch sie z ciebie zrobil od szkoly sredniej![]()
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Zainteresowanych zapraszam na stronę T-A.pl na relację z koncertów majowych.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Trochę szkoda,że nie mówi się o koncertach Thomasa w TV Publicznej,np.chociażby wspomnieli o tym w muzycznym kąciku Teleexpressu.Wspominają o tym tylko lokalne gazetki albo programy TV miejscowości w których Thomas ma wystąpić.Artysta pokroju Thomasa,a traktowany jako "mało ważne wydarzenie",przyznam że mnie to smuci.W Rosji jak tylko Thomas sie pojawia zaraz są wywiady w kolorowych pismach i w TV-a u nas???!O ile dobrze policzyłam to był ósmy koncert Thomasa (od2008 roku) w naszym kraju w tym oczywiście 2 pokazane w TV (Sopot,Sylwester) i w Jaka To Melodia więc wcale nie uważam,że tak mało.Niektórzy komentują jak to Thomas się stoczył,że bierze kasę za występy w "pipiduwach" (cokolwiek to znaczy).Czyżby Thomas bez Bohlena miał mniejszą wartość jako artysta?Dla nas fanów na pewno NIE,ale dla osób postronnych TAK.Piszę o tym bo usłyszałam wczoraj w pracy dobijający mnie totalnie komentarz odnośnie występów Thomasa ci muszę się po prostu gdzieś wyżalić
Dla nas takie koncerty są Wielkim Wydarzeniem.
Na pewno Thomas cieszy się,że może dla nas występować co widać w relacjach Thomasa a publicznością podczas koncertów.
Po takich koncertach artyści uzyskują też nowych fanów (wiem to po koncertach BBB i F.Napoli).
A dlaczego Thomas śpiewa większość piosenek MT?-dlatego,że publika postronna lubi się bawić przy tym co znają.
A nie ma chyba osoby w Polsce,która by nie kojarzyła hitów MT zwłaszcza z lat 80'tych.
Dla nas takie koncerty są Wielkim Wydarzeniem.
Na pewno Thomas cieszy się,że może dla nas występować co widać w relacjach Thomasa a publicznością podczas koncertów.
Po takich koncertach artyści uzyskują też nowych fanów (wiem to po koncertach BBB i F.Napoli).
A dlaczego Thomas śpiewa większość piosenek MT?-dlatego,że publika postronna lubi się bawić przy tym co znają.
A nie ma chyba osoby w Polsce,która by nie kojarzyła hitów MT zwłaszcza z lat 80'tych.
-
nado
Thomas Anders jest człowiekiem, który nie musi już nikomu i nic udowadniać. Wcale bym się nie zdziwił jeżeliby występowałby teraz wyłącznie dla własnej przyjemności. Koncerty w takich miejscowościach jak Nędza nie są niczym upokarzającym. Jeżeli pozwalamy sobie na takie myślenie, to przekreślamy nie tylko wykonawcę, ale również ludzi pochodzących z tychże miejscowości. Jakim prawem możecie pozwolić sobie na takie oceny ! Dzielicie ludzi na gorszych i lepszych ze względu na ich pochodzenie, a gwiazdę, która przyjmuje zaproszenie stawiacie w szeregu straceńców. Po 30 latach kariery nadal koncertować i gromadzić na swoich koncertach masy ludzi to wielkie osiągnięcie. Niewiele gwiazd ma szczęście żyć z grania przez całe życie. Nie rozumiem tych pełnych żali i kompleksów wypowiedzi. Zamiast cieszyć się, że w końcu otrzymaliście szansę obcować z gwiazdą niemalże sam na sam, narzekacie. Tymczasem Anders jest niczym wino - im starszy, tym lepszy.
- IndependentGirl
Kolejny artykuł z Wrześni:
http://www.ewrzesnia.pl/editors-choice/ ... yczny.html
http://www.ewrzesnia.pl/editors-choice/ ... yczny.html