Przedstawcie się :)
-
kubas988
- Użytkownik nieaktywny
Re: Przedstawcie się :)
Heh ale czasem sie dziwie jak widze wiek nie których forumowiczów ale też musze przyznać że jestem tu najmłodszy... Ale dobra nie róbmy offtopu żeby naszego moderatora denrwować i więc witamy na forum 
- gosiatomas
Witam:) Nazywam sie Małgosia. A znajomi mówią na mnie Gosia lub Megi. Pochodze tak samo jak kubas988 z Katowic. Uwielbiam chodzic na spacery, słuchac muzyki, spiewac pod prysnicem i wielu miejscach,tanczyc i wiele innych rzeczy:) Jezeli chodzi bycie fanką MT to mnie zaraził mój bratanek:) No
to pozdrawiam wszytkich:)
Now I feel this will last forever
You and I hand in hand together
Unified, side by side as one love
You're the light shining down from above
I'm prepared to sacrifice
Just to have you in my life
-
kubas988
- Użytkownik nieaktywny
Chyba ja już wiem kto to...gosiatomas pisze:Witam:) Nazywam sie Małgosia. A znajomi mówią na mnie Gosia lub Megi. Pochodze tak samo jak kubas988 z Katowic. Uwielbiam chodzic na spacery, słuchac muzyki, spiewac pod prysnicem i wielu miejscach,tanczyc i wiele innych rzeczy:) Jezeli chodzi bycie fanką MT to mnie zaraził mój bratanek:) Noto pozdrawiam wszytkich:)
-
Ninio
Troche sie juz tu udzielam (z pol roku) a jak uslyszalem w pewnym filmie: "nieladnie tak niepodac swojego imienia,nawet wrogowi nalezy sie przedstawic" wiec sie przedstawie...nazywam sie Dominik a pseudo "Ninio" jest od imienia a nie Nino De Angelo (nawet niezbyt go kojarze). Mam 29 lat...moj poczatek z MT to lata 85-87 niepamietam dokladnie ale ludzie z mojego rocznika rozumieja jak to bylo kiedys...brak internetu,dwa programy w tv,uslyszec Modern Talking to bylo przezycie! Oj nieda sie tego wytlumaczyc. Pochodze z Gdynii,pierwsza kaseta - na swieta '87 Romantic Warrior,wczesniej sluchane u sasiada Let's talk about love i niezapomniana Cheri cheri lady. Wtedy niemialem pojecia o albumach ,singlach itp. itd. wiec posiadalem jedna kasete a pozniej dokupywalem The best off'y i inne gold serie. Pozdrawiam
- Gasolina91
-
emzet1
Witam fanów MT i BS. Od początku istnienia MT i BS nagrywałem, a potem kupowałem ich płyty. Często do nich wracam, szczególnie do pierwszych albumów. Systematycznie odwiedzam też tę stronkę. Dzięki za nowe informacje o Dieterze i Thomasie. Pozdrawiam.
- you're my heart
- thomas6
Witam wszystkich fanów MT i DB. Mam na imię Tomasz i jestem z opolskiego. Bardzo często odwiedzałem tą stronę by coś dowiedzieć się nowego na temat twórczości DB. Oczywiście nadal to robię. Na forum jestem od niedawna, może miesiąc! Czasami swoje pięć groszy wcisnę na jakiś temat. Kocham muzykę DB i głos TA, a szczególnie Mdern Talking!
Słucham ich chyba od narodzin, a pamiętam i bardzo mile wspominam ich pierwsze single i płyty - jest to coś wspaniałego. Trochę denerwuje mnie nowa twórczość DB, ale znajdują się i perełki, tylko kiedyś było ich o wiele więcej! Jestem Wam wdzięczny, że ta strona powstała. Jeszcze raz pozdrawiam!
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
- sylvia
Re: Duet z Sandra The Night is Still Young
WITAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW TEJ ZAJ.....STRONKI
POZDRAWIAM
- Atlantyda :o)
Hej.
Znacie mnie już
wcześniej miałam nick atlantyda ; o ) .
Musiałam niestety zarejestrować się jeszcze raz bo zmieniłam komp na laptopa i miałam problemy z zalogowaniem się
po prostu dziwne w każdym razie teraz jestem Atlantyda : o ) wiec wiele się nie zmieniło...tylko ilośc postów na moim koncie,hehe.
Znacie mnie już
Musiałam niestety zarejestrować się jeszcze raz bo zmieniłam komp na laptopa i miałam problemy z zalogowaniem się
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
- Atlantyda :o)
A dziękujęmarian123 pisze:Witamy
Tak na prawdę to jestem na forum od "Dołączenie: Czw Paź 27, 2005 22:23
-
FOX
Cześć. Mam na imię Grzesiek i 18 czerwca skończę 29 lat.Mieszkam w Sosnowcu.
Moi idole, to Modern Talking, Ich Troje, Lady Pank, Papa D i Queen. Cenię również bardzo takich artystów jak Piasek i Łukasz Zagrobelny.
Mój ulubiony film, to najnowsza komedia z Eddiem Murphym w roli gł. "Mów mi Dave".
Moje hobby, to również pisanie scenariuszy-opowiadań w odcinkach, jak krótki serial z humorem i akcją jednocześnie. Napisałem 4 profesjonalne scenariusze: "Heniek:Jestem jaki jestem", "Paweł Stasiak & ...", "Zosia" i "Grześ i Aneta".
Kocham gry komputerowe.
Moi idole, to Modern Talking, Ich Troje, Lady Pank, Papa D i Queen. Cenię również bardzo takich artystów jak Piasek i Łukasz Zagrobelny.
Mój ulubiony film, to najnowsza komedia z Eddiem Murphym w roli gł. "Mów mi Dave".
Moje hobby, to również pisanie scenariuszy-opowiadań w odcinkach, jak krótki serial z humorem i akcją jednocześnie. Napisałem 4 profesjonalne scenariusze: "Heniek:Jestem jaki jestem", "Paweł Stasiak & ...", "Zosia" i "Grześ i Aneta".
Kocham gry komputerowe.
- gosiatomas
Witam nowych uzytowników tutaj forum:)
Now I feel this will last forever