Wracając do spraw ważnych..
Po przesłuchaniu "30" mogę stwierdzić że jestem w miarę usatysfakcjonowany Napiszę o tym co najbardziej zwróciło moją uwagę . To na co czekałem najbardziej , rozczarowało mnie najmocniej ,oczywiście mam na myśli " Juliet" bo szału nie robi . Następnie " Just we Two" no to ...jest po prostu wstrząsające, pomysł na taką przeróbkę był pomysłem karkołomnym .
"Win the Race" , " Last Exit to Brooklyn " też takie sobie...
Jeśli chodzi o plusy no to na pewno " Tv Makes .." daje rade. Wpada w ucho i ma to coś.
Następnie " Ready for the Victory" też mnie urzekło . Natomiast jeśli chodzi o " Brother Louie " to nie wiedząc czemu ale można powiedzieć że mnie ten remix porwał , trochę taki umpa umpa ale coś w tym jest.
Nawiązując do tematu reklamy itd.. to jestem na prawdę bardzo miło zaskoczony, nie spodziewałem się że będzie to tak reklamowane. Szyldy na bramkach wejściowych do Empika rzucały się w oczy nadzwyczajnie ( może przez kolor ) cholera wie. Generalnie nie podeszli do tego lekką ręką bo na prawde widać że promocja jest, wiadomo że pozostawia wiele do życzenia ale jak na taką składankę to i tak nieźle .