Modern Talking - 30 / Brother Louie Bassflow 3.0 Mix

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Re: Modern Talking - 30 / Brother Louie Bassflow 3.0 Mix

Post autor: Pkmodern »

phantomas pisze:będziesz pod niebiosa wychwalał każdą chałę żeby tylko napędzić popularność koncertów.
[/quote]

Dla ciebie "chała" dla znacznej większości spotkanie z "Idolem i Legendą" ale na szczęście jesteś mało znaczącym osobnikiem aby się przejmować twoimi wywodami czy też niejakiego Sussudio.
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
FMike

Post autor: FMike »

Pomijając powyższą dyskusję, oto kolejny artykuł co do 30stki;
http://muzyka.dziennik.pl/galeria/47175 ... jecia.html

...ocenę jego jakości merytorycznej również pominę.
"...I'm A Rough Boy..."
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Sussudio pisze:Nie pracuje w żadnym Sony, na naklejce jest logo ModernTalking.pl więc pewnie za promocje wydawnictwa, Sony rzuciło im kilka płytek - zwłaszcza że nakład leżał w polskich magazynach co najmniej od 2 października.
Komentarze Pkmoderna to jego prywatne opinie nie mające żadnego związku z promocją "30" na naszych stronach - to tak tytułem sprostowania. Jeśli dostaje coś od Sony za swoje posty, to nic mi o tym nie wiadomo ;)

Tytułem zawrócenia dyskusji na właściwe tory proszę o trzy głębokie wdechy i pominięcie wywodów o tym kto ile znaczy.

A tytułem informacji o nowościach, zachęcam do zagłosowania w sondzie na stronie głównej. Ciekaw jestem jak się ilościowo rozłożą głosy na nowe remiksy, bo na forum głosy "za" i "przeciw" są równo słyszalne.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Sussudio pisze: A swój sławny "stosunek do fanów" pokazał na ostatni FCP, każąc płacić sobie za zdjęcie z nim.

Co ty za pierdoły wypisujesz?Nigdy,ale to przenigdy nie płaciłam za fotkę Andersowi!!!!.Jeśli na fan-dayu jest fotograf,to on pobiera opłatę za swoją pracę.Bywa też tak,że fotografa nie ma i wtedy chłopaki z ochrony za darmo robią fotkę aparatem fana.
Awatar użytkownika
Sussudio

Post autor: Sussudio »

michal.czeslaw pisze:
Sussudio pisze: A swój sławny "stosunek do fanów" pokazał na ostatni FCP, każąc płacić sobie za zdjęcie z nim.

Co ty za pierdoły wypisujesz?Nigdy,ale to przenigdy nie płaciłam za fotkę Andersowi!!!!.Jeśli na fan-dayu jest fotograf,to on pobiera opłatę za swoją pracę.Bywa też tak,że fotografa nie ma i wtedy chłopaki z ochrony za darmo robią fotkę aparatem fana.
W zaproszeniu na jedno z poprzednich FCP wyraźnie jest napisane, że zdjęcie wykonuje fotograf (oczywiście za dodatkową opłatą) i że nie ma możliwości zrobienia zdjęcia własnym aparatem.

Żeby nie było że nie piszę na temat - bardzo ładne zdjęcia są w środku płyty :)
Dieter Bohlen Królem Polski
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Sussudio pisze: W zaproszeniu na jedno z poprzednich FCP wyraźnie jest napisane, że zdjęcie wykonuje fotograf (oczywiście za dodatkową opłatą) i że nie ma możliwości zrobienia zdjęcia własnym aparatem.
I słusznie,bo ta sesja trwała by w nieskończoność gdyby każdy sam chciał się rządzić.Fotograf robi to szybko i profesjonalnie i te kilka euro nie ma co żałować,jak starczyło na bilet , dojazd i inne wydatki.
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Darmo to by tam żaden fotograf nie stał!!!

Jest to lepsze rozwiązanie niż każdy ze swoim " głupolem " i sprawdzaniem " czy wyszło "
W zamian na miejscu dostajesz odbitkę - sprzęt też kosztuje. Ja nie widzę tu problemu!!!
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
shoker191
Członek TAFC Polska

Post autor: shoker191 »

Wracając do spraw ważnych..:)

Po przesłuchaniu "30" mogę stwierdzić że jestem w miarę usatysfakcjonowany Napiszę o tym co najbardziej zwróciło moją uwagę . To na co czekałem najbardziej , rozczarowało mnie najmocniej ,oczywiście mam na myśli " Juliet" bo szału nie robi . Następnie " Just we Two" no to ...jest po prostu wstrząsające, pomysł na taką przeróbkę był pomysłem karkołomnym .
"Win the Race" , " Last Exit to Brooklyn " też takie sobie...
Jeśli chodzi o plusy no to na pewno " Tv Makes .." daje rade. Wpada w ucho i ma to coś.
Następnie " Ready for the Victory" też mnie urzekło . Natomiast jeśli chodzi o " Brother Louie " to nie wiedząc czemu ale można powiedzieć że mnie ten remix porwał , trochę taki umpa umpa ale coś w tym jest.
Nawiązując do tematu reklamy itd.. to jestem na prawdę bardzo miło zaskoczony, nie spodziewałem się że będzie to tak reklamowane. Szyldy na bramkach wejściowych do Empika rzucały się w oczy nadzwyczajnie ( może przez kolor ) cholera wie. Generalnie nie podeszli do tego lekką ręką bo na prawde widać że promocja jest, wiadomo że pozostawia wiele do życzenia ale jak na taką składankę to i tak nieźle .
Good Guys Only Win In Movies

Everyone has their Bohlen
Awatar użytkownika
Didi&Thomas

Post autor: Didi&Thomas »

ArCrack pisze:
A tytułem informacji o nowościach, zachęcam do zagłosowania w sondzie na stronie głównej. Ciekaw jestem jak się ilościowo rozłożą głosy na nowe remiksy, bo na forum głosy "za" i "przeciw" są równo słyszalne.
Właśnie - ankieta 8) Już teraz wyobrażam sobie jak wielkie będzie zainteresowanie tegoroczną "dużą ankietą" podsumowującą 2014 rok. Myślę, że padnie rekord frekwencji :wink: Chyba jeszcze nigdy forum nie było tak podzielone jak w kwestii oceny tego wydawnictwa. Wyjątkowo trudno będzie też chyba przygotować pytania do ankiety. Jedno jest jednak pewne:
Dzięki temu albumowi, rok 2014 zapisze się w historii mt.pl jako jeden z najciekawszych do oceny ;)
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend...
"
Awatar użytkownika
Krisstoff74
Kontakt:

Post autor: Krisstoff74 »

Absolutny limit. 500 sztuk na trzypłytowym albumie winylowym. Dopiero co odebrałem od kuriera.
Nie ma nagrań z koncertu w Moskwie. Gra całkiem w porządku... :twisted: :lol: :shock:

Żartowałem! To tylko fotomontaż proszę Państwa. Nie pytajcie już na PW gdzie kupić! :)

Obrazek
Ostatnio zmieniony czw paź 09, 2014 18:24 przez Krisstoff74, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek Obrazek
pawelf95

Post autor: pawelf95 »

Jestem w wielkim szoku że poszło to na winylu. Gdzie można zamówić taką płytę?
Awatar użytkownika
Deebass73
Kontakt:

Post autor: Deebass73 »

edmund1974 pisze:No cóż muszę Cię rozczarować: Thomas Anders wielokrotnie w wywiadach podkreślał, że nie istnieje ani jeden NIEOPUBLIKOWANY utwór Modern Talking. Akurat w tym przypadku nie mam najmniejszych powodów, by mu nie wierzyć...
Bardziej to interpretuje, że nie ma już nagranego i nieopublikowanego utworu typowo stworzonego pod MT a z drugiej strony nie chce mi się wierzyć, że panowie są tak wypaleni, że nic nie mają w szufladzie a wszystko co stworzyli zostało wydane i wcale nie mam na myśli projektów typowo dla MT, ze swojej działki na pewno coś mają i jakby było trochę woli to jeden premierowy utworek byłby ale jak nie to też ich rozumiem, choć żal...
Awatar użytkownika
Pkmodern

Deebass73 pisze:Bardziej to interpretuje, że nie ma już nagranego i nieopublikowanego utworu typowo stworzonego pod MT a z drugiej strony nie chce mi się wierzyć, że panowie są tak wypaleni, że nic nie mają w szufladzie a wszystko co stworzyli zostało wydane i wcale nie mam na myśli projektów typowo dla MT, ze swojej działki na pewno coś mają i jakby było trochę woli to jeden premierowy utworek byłby ale jak nie to też ich rozumiem, choć żal...
Gdyby był taki utwór w szufladzie u Bohlena to on by takowy użył a nie sklejał z różnych wokali Andersa piosenkę "Shooting Star" w 2006 roku. Anders w swojej książce wyraźnie opowiada że Dieter przedstawiał mu demówki piosenek z których on wybierał te które mają znaleźć się na albumie i następnie je nagrywali.
Awatar użytkownika
Deebass73
Kontakt:

Post autor: Deebass73 »

Czytaj ze zrozumieniem, zdaje sobie sprawę, że nie ma nic wspólnego w szufladzie, piszę ogólnie o pomysłach, które na pewno mają jako soliści, producenci, kompozytorzy... i jakby była choć odrobina woli to na pewno by się urodziło coś pod szyldem MT z okazji 30lecia
Awatar użytkownika
Pkmodern

Deebass73 pisze:Czytaj ze zrozumieniem, zdaje sobie sprawę, że nie ma nic wspólnego w szufladzie, piszę ogólnie o pomysłach, które na pewno mają jako soliści, producenci, kompozytorzy... i jakby była choć odrobina woli to na pewno by się urodziło coś pod szyldem MT z okazji 30lecia
Niestety, "odrobiny woli" od strony Bolena jednak zabrakło... :!:
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Post autor: DorkaWawa »

MiReK, na Twoją prośbę załączam paragon. Dzięki za linka :D
Obrazek
Don’t Give Up!
ODPOWIEDZ