Walentynki z Thomasem i Sandrą!!! 16.02.2013 Łódź

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Re: Walentynki z Thomasem i Sandrą!!! 16.02.2013 Łódź

Post autor: JoannaIzabella »

oooo! hmmm, zaraz sprawdzę... Dałam też na fb... Ale właśnie próbowałam teraz otworzyć youtube i nie działa, więc może coś u nich... Ale sprawdzę :)

http://www.youtube.com/watch?v=3YELjvTopI8

A teraz???
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

U mnie działa :wink:
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Post autor: DorkaWawa »

Tak sobie czytam i pozwolę sobie dać swoje spostrzeżenia:
Naddel - zgadzam się z Tobą, Polak jest słynny z marudzenia i narzekania i zawsze coś wynajdzie do przyczepki.
Monia82 - fakt, Thomas ma świetny kontakt z publicznością, zawsze zagada, uśmiechnie się i na tym to polega. Jakby cały koncert przestał sztywno przy mikrofonie, to byłaby kaszana. Niestety Sandra nie popisała się - tylko "Thank You", "Thank You" i odniosłam wrażenie, że chciałaby jak najszybciej "odwalić swoje" i zejść ze sceny.
MichałT - że śpiewa te same utwory? A jak pójdziesz na koncert innego wykonawcy, to on śpiewa za każdym razem co innego?
Pisałam o tym parę postów wcześniej - jeżeli kogoś nudzą takie koncerty, to nie ma obowiązku uczestniczenia w nich. Zawsze dla odmiany można pójść na "Tercet Egzotyczny" :D
Pozdrawiam ciepło
Don’t Give Up!
Awatar użytkownika
domi88
Członek TAFC Polska

Post autor: domi88 »

http://www.youtube.com/watch?v=3YELjvTopI8 - aż miło obejrzeć 8)

Chapeau bas dla Joanny za zaangażowanie i pomysłowość :D :D :D
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

W dalszym ciągu przeżywam sobotni wieczór i nie mogę uwierzyć,że to nie był sen :wink: :D To był mój 7 koncert Thomasa i bardzo bym chciała,żeby nie ostatni.Jakby to było możliwe,to bym jeździła na wszystkie koncerty Thomasa :wink:
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
tomi_ldz

Post autor: tomi_ldz »

Ann pisze:W dalszym ciągu przeżywam sobotni wieczór i nie mogę uwierzyć,że to nie był sen :wink: :D To był mój 7 koncert Thomasa i bardzo bym chciała,żeby nie ostatni.Jakby to było możliwe,to bym jeździła na wszystkie koncerty Thomasa :wink:
Ja też przezywam ten koncert,mógłby jeszcze do Łodzi zawitać!
Atlas Arena to super miejsce na taki koncert,a publiczność zawsze będzie dopisywać jak będzie wystepowac Andersik ;-)
Trzeba napisać petycję,Łódź wita zawsze:-)
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

tomi_ldz pisze:
Ann pisze:W dalszym ciągu przeżywam sobotni wieczór i nie mogę uwierzyć,że to nie był sen :wink: :D To był mój 7 koncert Thomasa i bardzo bym chciała,żeby nie ostatni.Jakby to było możliwe,to bym jeździła na wszystkie koncerty Thomasa :wink:
Atlas Arena to super miejsce na taki koncert,a publiczność zawsze będzie dopisywać jak będzie wystepowac Andersik ;-)
Zgadzam się z Tobą tomi_ldz :) Mógłby Thomas jeszcze raz wystąpić w Łodzi,tylko tym razem bez Sandry,żeby miał czas zaprezentować więcej utworów :wink:
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

domi88 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=3YELjvTopI8 - aż miło obejrzeć 8)

Chapeau bas dla Joanny za zaangażowanie i pomysłowość :D :D :D
Merci beaucoup! ;) Ja mam wciąż w pamięci Lublin! :D
magdasz77

Post autor: magdasz77 »

Ann pisze:
tomi_ldz pisze:
Zgadzam się z Tobą tomi_ldz :) Mógłby Thomas jeszcze raz wystąpić w Łodzi,tylko tym razem bez Sandry,żeby miał czas zaprezentować więcej utworów :wink:
To mój pierwszy post tutaj
Byłam również na koncercie to mój pierwszy live z Thomasem.I jestem pod wieeelkim ogromnym wrażeniem Thomasa.Odbierałam go do tej pory jako zupełnie innego czlowieka a tu taka miła ogromna niespodzianka jakim jest człowiekiem ;-) co niestety nie moge powiedzieć o Sandrze niestety ;-(.
Oj na pewno bym chciała by Thomas dał koncert tylko solo bez innych gwiazd bo ma wiele jeszcze super utworów których bym bardzo chciała usłyszeć na zywo ;-)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

JoannaIzabella pisze:oooo! hmmm, zaraz sprawdzę... Dałam też na fb... Ale właśnie próbowałam teraz otworzyć youtube i nie działa, więc może coś u nich... Ale sprawdzę :)

http://www.youtube.com/watch?v=3YELjvTopI8

A teraz???
Fajny filmik Asiu. Ostatnio widzialysmy sie w Krakowie i Wroclawiu. Chetnie bym sie znow z Toba i paroma innymi osobami pod czas koncetu spotkala.Niestety finansowo nie zdolam pojechac do Gdanska. Mieszkam pod sama granica niemiecko holenderska. Musiala bym jechac autobusem przez cale niemcy i pol polski.
Jazda by trwala wiecej niz jeden dzien. Koszt przejazdu byxl by cholernie wysoki. Mam nadziekjje ze Thomas kiedys gdzies przy grancy polsko niemieckiej albo gornym slasku koncert da. To naprwno na nim bende. Nie zapomne pieknej Aftershow Paarty po koncercie w Katowicach. Balewilam sie wspaniale. Mam nadzieje ze jeszcze raz bende mogla sie tak dobrze bawic z wami.
Awatar użytkownika
sucharyba

Post autor: sucharyba »

Hej Ewcia a do Hoyerswerdy się nie wybierasz?? Ja mam taki plan na kwiecień :)
All You need Thomas... You are My Alterego ;)
Awatar użytkownika
shoker191
Członek TAFC Polska

Post autor: shoker191 »

tanathos pisze:witam wszystkich!
myślę że opóźnienie nie było winą Sandry, tylko organizatorów i ochrony. Ludzie czekali przed wejściem do atlas areny już przed godziną 16 tą, ale nikt ich nie chciał wpuścić, choć na dworze była ujemna temperatura a ludzi przybywało. W ten sposób, po otwarciu areny przez bramki ochronę i szatnie musieli przeciskać się ludzie w ilości na tyle dużej i gęstej, że spowolnienie procesu zapełniania sceny było nieuniknione. Koncert rozpoczął się później, ponieważ czekano aż wszyscy fani wejdą na halę. Nie było by tego, gdyby ludzie zarządzający obiektem pozwolili ludziom wchodzić wcześniej. Tak było np. w Warszawie. Ludzie odpowiedzialni za Arenę zawiedli.

Nie było mnie na tym koncercie ale czytając po komentarzach śmiem twierdzić że organizatorzy powinni wyciągnąć wnioski po takiej wpadce. Wiadomo było nie od dziś że jest zimna temperatura i nawet przez szacunek do publiczności powinni zadbać o to aby ich jak najlepiej przyjąć oraz żeby czuli się jak najbardziej wygodnie. Ludzie przychodzący na koncert to nie jest jakieś stadionowe było które może sobie stać w mrozie bo ich rozgrzewa adrenalina i alkohol. Tutaj są inne zasady i powinni o tym wiedzieć,ktoś powinien za to beknąć...
Good Guys Only Win In Movies

Everyone has their Bohlen
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

sucharyba pisze:Hej Ewcia a do Hoyerswerdy się nie wybierasz?? Ja mam taki plan na kwiecień :)
Czesc Natalio
Nie wybieram sie tam. Sam koszt przejazdu w jedna strone wynosi 120€ Jazda trwa jakies 9 godnin. Mnie na taki wydatek poprosttu nie stac.Koszt przejazduautobusem z firmy Sinbad tam i spowrotem do Katowic wynosi 110 €. Jak jade na koncerty odbbywajacesie na slasku nie mam kosztow noclegu, bo nocuja u znajmych.
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Czy ma ktoś nagrane w całości i chociaż w dość dobrej jakości Give Me Peace On Earth i Jet Airliner/Atlantis Is Calling?
magda77

Post autor: magda77 »

Hej!!!Jestem po raz pierwszy na tej stronie i oczywiście na koncercie byłam również pierwszy raz.Koncert był super,ale mam pewne zastrzeżenia co do Fan Clubu.Obiecywano światełka na wolnym utworze i gdzie one się podziały?Fan Club Sandry miał przecież latareczki.Czy pieniądze z sektora Fan poszły na te piękne bukiety dla Thomasa i jego kolegi???Organizacja też była kiepska,bo przed wpuszczaniem fanów do hali musieli zrobić szkolenie,bo wcześnie tego nie można było zrobić.Trzeba sobie pomyśleć jak fanom było zimno stojąc przed halą.I jeszcze musieli oglądać popisy kiboli.Ogólnie koncert był super :D
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Światełka były na Give me peace on earth na pewno. Fani Sandry i Thomasa byli wymieszani, koło mnie stało kilku fanów Sandry po stronie (teoretycznej) naszego FC, miałam okazję nawet rozmawiać z chłopakiem ze Słoweni, więc nie ma pewności kto był kim.
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
ODPOWIEDZ