Andrzejkowe tournee Thomasa po Polsce - 2012
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Re: Andrzejkowe tournee Thomasa po Polsce - 2012
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
-
Julita
Czy osoby ktore zakupily bilety poprzez Fan-club spotykaja sie gdzies czy kazdy idzie sam?
Czy jest jakies spotkanie z Thomasem przed koncertem? chodzi oczywiscie o Warszawe
Czy jest jakies spotkanie z Thomasem przed koncertem? chodzi oczywiscie o Warszawe
-
Molca
hej, pytanie do osób, które już były na koncertach TA, od której godziny wpuszczają?
- siara1971
- Członek TAFC Polska
Molca pisze:hej, pytanie do osób, które już były na koncertach TA, od której godziny wpuszczają?
Zależy od organizatora ale najczęsciej około dwie godziny przed koncertem pozdrawiam
- Malediwy
A dlaczego to miałoby być takie oczywiste, że chodzi Ci o Warszawę?:-) Trasa zaczyna się od Krakowa i to tam będą pierwsze spotkania itp...Julita pisze: chodzi oczywiscie o Warszawe
Spokojem można kamień ugotować...
- pysia20
- Członek TAFC Polska
Czesc wszystkim:) ja juz tez bilecik mam na szykowany na Wrocław:):) choc myslałam że juz mi nie wypali koncert,ale na szczęście wszystko poszło po mojej myśli:),wiec widzimy sie we Wrocławiu.Pozdrawiam!!!
You Are Not Alone..!!
-
Molca
siara1971 pisze:Molca pisze:hej, pytanie do osób, które już były na koncertach TA, od której godziny wpuszczają?
Zależy od organizatora ale najczęsciej około dwie godziny przed koncertem pozdrawiam
Tak myślałam, no to spotykamy się przed poznańską Areną
-
Julita
Poniewaz wybieram sie na koncert w Warszawie,i tylko ten koncert mnie interesuje
czy taka odpowiedz jest juz wystarczajaca ?
czy taka odpowiedz jest juz wystarczajaca ?
- Adrian77
- Kontakt:
Witam
O której godzinie jest zaplanowany wstęp ludzi na halę w Poznaniu. Nie chodzi mi o wstęp dla posiadaczy biletów, którzy zakupili bilety przez fanclub, ale do sektora fan organizatora.
O której godzinie jest zaplanowany wstęp ludzi na halę w Poznaniu. Nie chodzi mi o wstęp dla posiadaczy biletów, którzy zakupili bilety przez fanclub, ale do sektora fan organizatora.
http://facebook.com/Heaven.Of.System
Adrian77
Adrian77
- michal.czeslaw
Nie ma znaczenia gdzie kupiłeś bilet.Jeżeli ma stempel Fan-clubu,to wchodzisz do sektora Fan.Przeważnie otwierają bramy 2 godz. przed koncertem.I tak będzie w Poznaniu.Adrian77 pisze:Witam
O której godzinie jest zaplanowany wstęp ludzi na halę w Poznaniu. Nie chodzi mi o wstęp dla posiadaczy biletów, którzy zakupili bilety przez fanclub, ale do sektora fan
organizatora.
- Adrian77
- Kontakt:
Do Wrocławia zakupiłem przez fanclub bilet. Do Poznania dostanę za promowanie koncertu do sektora fan, ale chyba tego nie fanclubowego, więc bez pieczęci. Więc się spytałem, o której godzinie jest zaplanowane otwarcie bram hali w Poznaniu dla ludzi z biletami niefanclubowymi.michal.czeslaw pisze:Nie ma znaczenia gdzie kupiłeś bilet.Jeżeli ma stempel Fan-clubu,to wchodzisz do sektora Fan.Przeważnie otwierają bramy 2 godz. przed koncertem.I tak będzie w Poznaniu.Adrian77 pisze:Witam
O której godzinie jest zaplanowany wstęp ludzi na halę w Poznaniu. Nie chodzi mi o wstęp dla posiadaczy biletów, którzy zakupili bilety przez fanclub, ale do sektora fan
organizatora.
Dzięki za odpowiedź
Pozdrawiam
Adrian77
Adrian77
- Joanna91
Już za trzy dni, drodzy państwo, spotkamy się w Hali Stulecia we Wrocławiu
Miło będzie ponownie zobaczyć znajome (a także nieznajome) twarze z Fan Clubu. Czy wiadomo od której godziny będzie można wejść do Hali? A może fani planują jakieś spotkanie po koncercie? Wiem, że część z Was wyrusza w dalszą podróż za artystą, ale niektórzy są z Wrocławia, lub zostają tu na noc. Gdyby było planowane jakieś spotkanie fanów, to dajcie znać odpowiednio wcześniej. 
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Mam pytanie odnośnie sklepiku.Czy w Lublinie były dostępne takie cd jak:Why Do You Cry,Stay WithMe,Ibiza,Kisses For Christmas i album Two A/F?Jeżeli tak,t
o jakie były ceny?
o jakie były ceny?
- Adrian77
- Kontakt:
W mailu Magdalena_92 napisała czas, w którym będą wchodzić ludzie do sektora fanclubowego.Joanna91 pisze:Już za trzy dni, drodzy państwo, spotkamy się w Hali Stulecia we WrocławiuMiło będzie ponownie zobaczyć znajome (a także nieznajome) twarze z Fan Clubu. Czy wiadomo od której godziny będzie można wejść do Hali?
Ostatnio zmieniony śr lis 28, 2012 10:54 przez Adrian77, łącznie zmieniany 1 raz.
Adrian77
Adrian77
- KASIA 1986
We Wrocławiu miejsca pod sceną już niestety zajęte
została mi tylko Płyta, mam jedynie nadzieję że będę widzieć cokolwiek... oby:)
Bardzo się cieszę i odliczam dni kiedy po pierwszy usłyszę Thomasa na żywo czekałam na to całe 14lat, już nie mogę doczekać się piątku:) Pozdrawiam wszystkich fanów:)
Bardzo się cieszę i odliczam dni kiedy po pierwszy usłyszę Thomasa na żywo czekałam na to całe 14lat, już nie mogę doczekać się piątku:) Pozdrawiam wszystkich fanów:)
"I NEED YOU NOW":)
-
ala33
hej, wybieram się na koncert do Poznania i zarezerwowałam nocleg w Pit Stop hostel.danielk pisze:Jeśli ktoś juz znalazł tanie hotele w Poznaniu oraz Warszawie to bardzo proszę o info
to jest ich strona: http://pitstop-hostel.pl/
to jest tuż obok Areny. no i mają zniżkę dla osób przyjeżdżających na koncert, takie info znalazłam na ich stronie na fejsie https://www.facebook.com/PitStopHostel?ref=sgm.
może się spotkamy:)