Dzięki PiotrekPkmodern pisze:Zgodnie z obietnicą podaję linka do kompletniej audycji z krakowskiego Radia Alfa z dnia 17 grudnia:
LINK: http://www.multiupload.com/UX7J3KA5VL
HASŁO do rozpakowania: 271211
11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki (przed koncertem)
- Ann
- Członek TAFC Polska
Re: 11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki!!!
MY DREAMS COME TRUE 
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
Pkmodern pisze:Zgodnie z obietnicą podaję linka do kompletniej audycji z krakowskiego Radia Alfa z dnia 17 grudnia:
LINK: http://www.multiupload.com/UX7J3KA5VL
HASŁO do rozpakowania: 271211
Ja też dziękuję Piotrku dziękuję za to nagranie
Wreszcie mogę posłuchać w całości
- CheriLady
Dzięki wielkie za tą audycje!!! Mam problemy z internetem i po którymś razie w końcu ściągłam i teraz słucham 
Kto nie ryzykuje, ten nie wygrywa
- Mona Lisa
Witajcie,właśnie wróciłam z askcji spod Spodka,było super Fanowie się spisali!Wielki podziw dla dziewczyn z Kutna i Szczecina-jesteście wielkie!Pozdrawiam oczywiście tez Kielce,Mysłowice,Bochnie,Tysiąclecie no i Rafałka!
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Też brałam udział w promocji i powiem :Jedni rozpoznawali Thomasa,inni rozpoznawali dopiero jak się powiedziało z "Modern Talking" inni znów pytali czy ten blondyn też będzie.... najbardziej rozbawiło mnie dwóch kolesi,którzy myśleli,że to Ibisz
... na Ibisza oni nie idą
.
Pozdrawiam Rafała (Solaris Music),Ewelinkę,Joannę Izabellę i Karinę,Adasia ,Kazika i pozostałych,których widziałam,ale nie zdążyłam porozmawiać.
P.S.
A wracając do programu radia Alfa to właśnie skończyłam odsłuchiwać
Podobała mi się przede wszystkim luźna atmosfera panująca w studio ,że nie wspomnę o rarytasach muzycznych.
Dowiedziałam się też kilku ciekawostek z życia prywatnego Thomasa o których wcześniej nie miałam pojęcia,mimo iż mam pokaźną kolekcję artykułów z niemieckich gazet...cóż z tego jak się języka nie zna
.
Dzięki za udostępnienie
.
Pozdrawiam Rafała (Solaris Music),Ewelinkę,Joannę Izabellę i Karinę,Adasia ,Kazika i pozostałych,których widziałam,ale nie zdążyłam porozmawiać.
P.S.
A wracając do programu radia Alfa to właśnie skończyłam odsłuchiwać
Podobała mi się przede wszystkim luźna atmosfera panująca w studio ,że nie wspomnę o rarytasach muzycznych.
Dowiedziałam się też kilku ciekawostek z życia prywatnego Thomasa o których wcześniej nie miałam pojęcia,mimo iż mam pokaźną kolekcję artykułów z niemieckich gazet...cóż z tego jak się języka nie zna
Dzięki za udostępnienie
Ostatnio zmieniony ndz sty 01, 2012 14:37 przez atlantyda ;o), łącznie zmieniany 1 raz.
- JoannaIzabella
Witam Wszystkich w Nowym Roku!!! Pozdrawiam ekipę z akcji pod Spodkiem - i nie tylko
zakroiliśmy ją przecież na całe centrum Katowic! To był naprawdę wspaniały Sylwester - z Wami i managementem (Solaris Music)
"Zapraszamy na walentynkowy koncert...!" to będzie mi się śniło
Ale daliśmy nieźle radę, nie?! No to do lutego!!!! Ewelina - trzymaj się dziś, Ty dziś w pracy...! :*
- michal.czeslaw
Widzę,że zrobiliście kawał dobrej roboty.To wspaniale,że chcieliście i mogliście tam być.Wasza akcja na pewno przyczyni się do tego,że spodek będzie" pękał w szwach".Dzięki Wam kochani za Wasze poświęcenie w sylwestrowy wieczór!Do zobaczenia w lutym na koncercie.Pozdrawiam milutko 
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Właśnie Thomas zapraszał na swój koncert w Spodku w TV Disco 
-
agua777
- Członek TAFC Polska
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!! Jeszcze miesiąc i niezapomniane wydarzenie przed nami:):):):)
- Evaalex
Tak Aga jeszcze miesiac i znow siew spotkamy. Tym rtazem wieksza grupaagua777 pisze:SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!! Jeszcze miesiąc i niezapomniane wydarzenie przed nami:):):):)
- xewela89x
No niestety... ale jakoś dalam rade. Rano miałam pociag do Kielc, w domu byłam na 12, zdazylam zjesc obiad, przebrac sie no i musialam uciekac do pracy na 13 do 21.30 i na dodatek cały czas na nogach... Ale warto bylo jechac do Katowic.JoannaIzabella pisze:Ewelina - trzymaj się dziś, Ty dziś w pracy...! :*
- iza2601
witajcie w Nowym Roku pozdrawiam całą ekipe z akcji pod spodkiem i oczywiście Rafałka z solaris wspaniała akcja,wyjątkowy sylwester,do szczecina dojechałyśmy całe i zdrowe-do zobaczenia w lutym
- KarinaMaria
- Kontakt:
To był super Sylwester z Wami i Rafałem tam, w Katowicach!
Nasza grupa była świetna, humory dopisywały naprawdę szampańskie i cała, kilkugodzinna akcja dała naprawdę dużo frajdy i radości. Mam nadzieję, że to się przełoży na sprzedaż biletów. My, wracając pociągiem o 1.53 nawet i tam jeszcze robiłyśmy promocję!
Ale konduktorzy byli zainteresowani! ;p No i...oby do lutego!
...because You are the KING OF LOVE..!
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Ogłoszenie managementu Thomasa:
Management Thomasa Andersa pilnie poszukuje 10 osób do pomocy dnia 05.01.2012 oraz 07.01.2012 na terenie Centrum Handlowego M1 w Zabrzu, Bytomiu i Czeladzi. Chodzi o działania promujące koncert Thomasa Andersa w Spodku dnia 11.02.2012r. W zamian Management gwarantuje pamiątkowe spotkanie i zdjęcie z Artystą oraz płytę z autografem.
Zainteresowanych prosimy o wysłanie maila z tytułem "Thomas Anders Styczeń" na adres biuro@solarismusic.pl. Proszę podać w nim kontaktowy numer telefonu.
Management Thomasa Andersa pilnie poszukuje 10 osób do pomocy dnia 05.01.2012 oraz 07.01.2012 na terenie Centrum Handlowego M1 w Zabrzu, Bytomiu i Czeladzi. Chodzi o działania promujące koncert Thomasa Andersa w Spodku dnia 11.02.2012r. W zamian Management gwarantuje pamiątkowe spotkanie i zdjęcie z Artystą oraz płytę z autografem.
Zainteresowanych prosimy o wysłanie maila z tytułem "Thomas Anders Styczeń" na adres biuro@solarismusic.pl. Proszę podać w nim kontaktowy numer telefonu.
Jak piszesz tak cię widzą.
- JoannaIzabella
O kurcze.... Zobaczę, może się uda np.do Zabrza! Wszystko zależy od PKP i połączeń... Ale fajnie by było!
))
- xewela89x
Oby Ci się udało, bo ja też sie wybieram na kolejna promocje, prawdopodobnie do Zabrza w sobote