30.11.2010. Andrzejki z Thomasem - Zielona Góra
- karuus
Re: 30.11.2010. Andrzejki z Thomasem - Zielona Góra
Większośc osób chyba nocuje w Leśnym 
You can win if you want.!
- KarinaMaria
- Kontakt:
Słuchajcie.! Takie świeczki są w naszym Kauflandzie i kosztują 4 zł za 4 sztuki razem z bateriami.Może popatrzcie w swoich Kauflandach( w swoich miastach:) )a gdyby ktoś chciał żeby mu kupić niech da znać na priv
Nie jest to może oślepiające światło ale przytulny blask świecy 

...because You are the KING OF LOVE..!
-
grendel
- Członek TAFC Polska
Spotkanie w Leśnym
Witam!
Jestem nowym członkiem fan-clubu i czytałem na forum, że w dniu koncertu planowane jest spotkanie w Leśnym . Prośba o dokładną godzinę spotkania bo będę nocował gdzie indziej.
Pozdrawiam wszystkich fanów
Jestem nowym członkiem fan-clubu i czytałem na forum, że w dniu koncertu planowane jest spotkanie w Leśnym . Prośba o dokładną godzinę spotkania bo będę nocował gdzie indziej.
- KarinaMaria
- Kontakt:
No to witamy w Fan Clubiegrendel pisze:Witam!
-
grendel
- Członek TAFC Polska
Ok dzięki za wiadomość bedę na pewno ze swoją miłością którą poznałem przy muzyce Modern Talking też nowej fance

- Joanna91
Byłam dzisiaj w Burger Kingu i nie widziałam żadnych koron. Może we Wrocławiu tego nie ma 
Co do świeczek, to uważam, że wyglądają ciekawie (przynajmniej na zdjęciu
)
Co do świeczek, to uważam, że wyglądają ciekawie (przynajmniej na zdjęciu
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Ja też proszę, jeśli możecie, bo w Gdańsku Burger Kinga nie makaruus pisze:Podobnie, jak I-love-M-T proszę o załatwienie korony, bo raczej nie mam możliwości by sobie takową pożyczyć.
- JoannaIzabella
W Poznaniu jest Burger King, będę przejeżdżać to jak tylko będą - wezmę ile się da
A co ze świeczkami na baterie? 4 zł. za 4 sztuki. Jakby co, to mogę kupić więcej, widziałam jeszcze chyba z 5 opakowań, to byłoby 20 świeczek. Przecież po 1 zł. za sztukę to chyba nie jest dużo i można je sprzedać za taką cenę w zestawie Fana? 
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Pomysł bardzo fajny. W końcu nie wszyscy mają Kauflanda w swoim mieście
.
A jeśli wychodzi tylko po złotówkę, to cena jest na prawdę okazyjna i myślę, że efekt będzie fenomenalny - dużo lepszy od włączonych telefonów
.
A jeśli wychodzi tylko po złotówkę, to cena jest na prawdę okazyjna i myślę, że efekt będzie fenomenalny - dużo lepszy od włączonych telefonów
- ewel...
Witam wszystkich jestem ogromnie zacofana w tym co się działo na forum przez ostatni tydzień ale postaram się to nadrobić
KarinaMaria jak kupisz więcej tych świeczuch to ja sobie z chęcią dwie od Ciebie odkupię, chyba że będzie więcej chętnych to jedna mi wystarczy
Jak większość nocuję w hotelu leśnym, z tym że będziemy (bo jadę z Karuś) w Zielonej Górze ok 10, jeżeli jest ktoś kto będzie tak wcześnie to możemy się spotkać. Wiadomo, że w kupie raźniej
A dla zainteresowanych jeżeli pokój przed wami będzie pusty to można najwcześniej się zameldować już o 12 tylko wiadomo trzeba zadzwonić i zapytać 
Co do spotkania to 17 trochę późno, bo jak pisał 33ccd od 17.30 już można wejść na halę. No ale wszystko zależy od transportu innych rozumiem
Otwarcie deklaruję wsparcie pieniężne i udział we wszystkich akcjach!!
O jakby ktoś mógł mi skombinować taką czapkę z BK to będę wdzięczna, ponieważ u mnie w mieście też go nie ma
Pozdrawiam gorąco
KarinaMaria jak kupisz więcej tych świeczuch to ja sobie z chęcią dwie od Ciebie odkupię, chyba że będzie więcej chętnych to jedna mi wystarczy
Jak większość nocuję w hotelu leśnym, z tym że będziemy (bo jadę z Karuś) w Zielonej Górze ok 10, jeżeli jest ktoś kto będzie tak wcześnie to możemy się spotkać. Wiadomo, że w kupie raźniej
Co do spotkania to 17 trochę późno, bo jak pisał 33ccd od 17.30 już można wejść na halę. No ale wszystko zależy od transportu innych rozumiem
Otwarcie deklaruję wsparcie pieniężne i udział we wszystkich akcjach!!
O jakby ktoś mógł mi skombinować taką czapkę z BK to będę wdzięczna, ponieważ u mnie w mieście też go nie ma
Pozdrawiam gorąco
" So much, my tears remember,... "
.. Tonight I'm gonna have myself a real good time
I feel alive and the world turning inside out Yeah! .. ;D
.. Tonight I'm gonna have myself a real good time
I feel alive and the world turning inside out Yeah! .. ;D
-
agnieszka1977
MAM JUŻ BILETY!!!!!!!!!!!!!!!! SUPER!!!!!!! SUPER!!!!!! SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja też nocuje w LEŚNYM ale na miejscu będę dopiero o 17.00 Pozdrawiam.
- JoannaIzabella
Hehe, wprawdzie do Leśnego przyjeżdżamy w różnych godzinach, ale za to po koncercie będziemy wracać całkiem fajną gromadką !!
A jak ktoś przyjedzie wcześnie (my będziemy około 12.30) to tuż obok jest świetny aquapark
Może więc warto zabrać kostiumy i przed koncertem chwilkę poszaleć na naprawdę fajnych zjeżdżalniach 
- karuus
Dostałam bilet.! Juhuski
Co do aktywnego udziału sektora FAN to oczywiście deklaruję, że szaleć pomogę, jak najbardziej.!
Zielona Górooo, niedługo atakujemy.!
Dokładnie, razem z Ewelina pojawimy się w ZG stosunkowo wcześnie, także możemy się jakoś umówićewel... pisze: Jak większość nocuję w hotelu leśnym, z tym że będziemy (bo jadę z Karuś) w Zielonej Górze ok 10, jeżeli jest ktoś kto będzie tak wcześnie to możemy się spotkać. Wiadomo, że w kupie raźniejA dla zainteresowanych jeżeli pokój przed wami będzie pusty to można najwcześniej się zameldować już o 12 tylko wiadomo trzeba zadzwonić i zapytać
Zielona Górooo, niedługo atakujemy.!
You can win if you want.!
-
thomas1100
- Członek TAFC Polska
Jutro zaraz pójdę do kauflandu zobaczyć czy sa te świeczki-jak będą to od razu kupię i właśnie jakby ktoś dla skombinował też tą koronę z BK to będę wdzięczna bo u mnie w mieście nie ma.
Dozobaczenia w Zielonej Górze, ale będzie jazda>!!!!!!!!!!!

Dozobaczenia w Zielonej Górze, ale będzie jazda>!!!!!!!!!!!
- KarinaMaria
- Kontakt:
Jutro wybieram się do Kauflandu i wezmę tyle świeczek ile będą mieli
Jeżeli ktoś jeszcze jest zainteresowany abym u takie świeczki zakupiła to proszę- dajcie znać.! 
-
Husku
- Członek TAFC Polska
KarinaMaria, ja też poproszę, jak można.