Anders | Fahrenkrog - singiel Gigolo, album Two
-
marielin
Re: Anders | Fahrenkrog - singiel Gigolo, album Two
Sprora niespodzianka jak dla mnie ten album, szokiem mogłabym uznać duet. Piosenka,teledysk,album - wpadające w ucho i jak dla mnie w stylu MT, i może dlatego razi mnie p.Uwe, za dużo podobieństwa - w wyglądzie,zachowaniu na scenie czy teledysku do Dietera.Zresztą niemiecka telewizja porównue duet do MT, nowy Bohlen itp, taka promocja nowego projektu muzycznego Thomasa przez logo MT i Dietera. Wydaje mi się że az takich porównań nie było gdzy Dieter chwilowo stworzył duet z Markiem - może róznica wyglądowa Chyba trzeba nam sie do tego przyzwyczaić, Thomas z Dieterem nigdy już nie staną razem na scenie, to oni tworzyli Modern Talking i razi mnie opinia że to 15 album MT, dla mnie zawsze Modern TAlking jest i będzie - Anders i Bohlen.
- MTalkingusia28
Tak się zastanawiam i zastanawiam o co chodzi z tym 15 albumem i nijak tego nie ogarniam. Przecież Modern Talking mieli 12 albumów a na koniec był The Final Album - The Ultimate Best Of. To skąd się wziął ten 15. Dziwne jakieś. Poza tym Thomas Anders solo to już nie to samo co Modern Talking i należy przyjąć to jakoś do wiadomości. Ja z trudem przełknęłam rozpad Modern Talking ale bardzo się cieszę, że Thomas nadal nagrywa i niech nagrywa z kim chce w duecie. Mnie to nie sprawia różnicy byle tylko nagrywał nadal. Idzie mu coraz lepiej i jestem bardzo ale to bardzo zadowolona z jego poczynań muzycznych. Oby tak dalej. 
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
- Peter
Już tłumaczę: zainspirował mnie Mateusz pisząc o Ashleyu, że jego album "Heartbreak Boulevard" to siódmy album MT z czym się absolutnie nie zgadzam, bo to beztalencie:
viewtopic.php?f=11&t=673&p=17197&hilit= ... eak#p17197
I takie posty mnie drażnią, co do "Two" to nie miałbym po prostu nic przeciwko, gdyby zamiast Anderss | Fahrenkrog był szyld MT.
I takie posty mnie drażnią, co do "Two" to nie miałbym po prostu nic przeciwko, gdyby zamiast Anderss | Fahrenkrog był szyld MT.
- Ann
- Członek TAFC Polska
Kilka fotek Thmasa i Uwe
http://brauerphotoscms.picturemaxx.com/ ... M=00017682
Czy wie ktoś z Was kiedy będzie premiera teledysku "Gigolo" w TV i czy album "Two" będzie w sprzedaży np.w Empikach?
http://brauerphotoscms.picturemaxx.com/ ... M=00017682
Czy wie ktoś z Was kiedy będzie premiera teledysku "Gigolo" w TV i czy album "Two" będzie w sprzedaży np.w Empikach?
MY DREAMS COME TRUE 
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Fajnie, tylko by przegladac te fotki trzeba sie najpierw tam zarejestrowac
Pozdrawiam
You Can Win, If You Want.
- MTalkingusia28
Aha, no to teraz rozumiem. W ogóle nie powinnan była takiego pytania zadawać. Ależ ciemna jestem.Peter pisze:Już tłumaczę: zainspirował mnie Mateusz pisząc o Ashleyu, że jego album "Heartbreak Boulevard" to siódmy album MT z czym się absolutnie nie zgadzam, bo to beztalencie:
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
- Agata
Thomas & Uwe w dziś nadanym programie "Brisant" ARD:
- sebciu1974
- Kontakt:
Ja również zapraszam do obejżenia nowego materiału. Po wejściu na moją stronę należy wejść do działu "Video - YouTube - Video"
Znależć tam można wszystkie dotychczasowe materiały związane z projektem Andres Fahrenkrog. Będą też kolejne.
http://www.moderntalking.co
Znależć tam można wszystkie dotychczasowe materiały związane z projektem Andres Fahrenkrog. Będą też kolejne.
http://www.moderntalking.co
- Agata
Na niemieckiej Vivie jest taki program "Neu bei Viva", można by tam zajrzeć. Pamiętam, że kiedyś program był emitowany w piątki. W tym tygodniu zaś wielkie wydarzenie - Viva Comet 2011. Co ciekawe, jedną z osób, która wygłosi laudację, będzie ... Uwe Fahrenkrog-Petersen. Może to dlatego, że Nena dostanie platynową kometę?Ann pisze: Czy wie ktoś z Was kiedy będzie premiera teledysku "Gigolo" w TV i czy album "Two" będzie w sprzedaży np.w Empikach?
W każdym razie może warto śledzić ten link, na razie ostatnie klipy z 20 maja:
http://www.viva.tv/news/neu_videos
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Czy mógłby "ktoś" z grubsza przetłumaczyć znowu o czym rozmawiali?Agata pisze:Thomas & Uwe w dziś nadanym programie "Brisant" ARD:
edmund1974
-
Marcin87
Przesłuchując próbki nagrań z albumu Two stwierdzam, że będzie to bardzo dobry album. Najbardziej przypadła mi próbka piosenki Wicked Love i Mr Moon. Zobaczymy jak będzie wszystko brzmieć w całości, ale raczej będzie to udany album 
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Prosba spelniona. Mala uwaga: w dwoch miejscach nie bylem wstanie zrozumiec wypowiedzi Thomasa i Uwe. Poza tym wszytko sie "z grubsza" zgadza.jedyna pisze:
Czy mógłby "ktoś" z grubsza przetłumaczyć znowu o czym rozmawiali?
edmund1974
Moderator: Thomas Anders znow się pojawil i to nie jako samotny Gigolo lecz jako dwupack z odnoszącym sukcesy producentem Uwe Fahrenkrogiem Petersenem. Ci dwaj muzycy chca wystartowac jako duet
Thomas: Nie chcemy kopiowac Modern Talking czy tez być nowym MT, ale mój boze ten projekt jest dosc blisko Modern Talking, jeśli 50% tego duetu pochodzi z Modern Talking. Modern Talking było w 50 % glosem, to był mój glos a to była cecha najbardziej charakterystyczna w tym zespole.
Moderator: W latach 80-tych TA u boku DB stal się swiatowa gwiazda. MT sprzedali ok. 120 mln. kopii plyt, lecz duet ten rozstal się w klotni i do dzis członkowie nie utrzymuja z soba zadnego kontaktu. Teraz musi się pojawic nowy partner.
UWE: Thomas wciąż się wzdryga, gdy widzi za soba na scenie jakiegos blondyna
Thomas: No tak, ale on przynajmniej lepiej się zachowuje, to sa dwaj zupełnie rozni ludzie, których wogole nie można porównywać. Chociaż musze przyznac, ze praca w studiu z Dieterem tez zawsze sprawiala mi duzo radości i to były chyba jedyne momenty, gdy się dobrze rozumieliśmy.
Moderator: W zespole Neny Uwe stal zawsze w na drugim planie w tle, ale to on był odpowiedzialny za jej wielki sukces, to on napisal wielki hit „99 Luftbalons”
UWE: Juz się nauczyłem obchodzic z diwami
Moderator: Nowa produkcja jak najbardziej nadaje się do słuchania. A co mowi na temat tego projektu DB?
Thomas: Wcale nie oczekuje od Dietera, ze mi teraz posle list z gratulacjami, ze zrobiłem taka fantastyczna muzyke. W każdym bądź razie jest mi to całkowicie obojętne. Robimy dobra muzyke, Uwe tworzy super muzyke ja spiewam to dobrze a o reszcie zdecyduje publiczność, a wtedy nawet DB może powiedzcie Tak albo Nie XXXXXX
Moderator: Jako duet Anders-Fahrenkrog chca nawiązać do dawnych sukcesow. W swojej karierze sprzedali prawie 200 mln plyt, w ostatnich czasach odnosili duze sukcesy: Thomas jako piosenkarz, Uwe jako producent. Postawili sobie wysoko poprzeczke.
UWE: Skromnosc to nie moja domena, jako dwunastolatek nie chciałem być gwiazda rocka... Nie oczywiście, ze to ma się stac swiatowym hitem nr. 1,. Oczywiście, ze to trudne ale my w każdym bądź razie sprobujemy
Moderator: O tym Czy im się uda, zdecyduja fani, w kazdym bądź razie XXXXX
Pozdrawiam!
You Can Win, If You Want.
- sebciu1974
- Kontakt:
Dzieki za tlumaczenia. Ciekawe co na to wszystko Dieter. napewno w ciagu kilku dni jakis reporter zapyta Dietera co sadzi o poczynaniach Thomasa. Fajnie ze Thomas zaczyna mowic o Dieterze i Modern Talking. Mialem takie wrazenie ze byl to temat tabu ostatnimi czasy.
- MiReK
- Członek TAFC Polska
edmund1974 Wielkie dzięki.
- Gasolina91
Ciekawe czy Thomasowi zakręciła się łezka w oku
ale dobrze, że po tylu latach może coś dobrego powiedzieć o współpracy z Dieterem - to miłe z jego strony.
ale dobrze, że po tylu latach może coś dobrego powiedzieć o współpracy z Dieterem - to miłe z jego strony.
Point Of No Return
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Ja również Dziękuję za ostatnie tłumaczenia.Dobrze takim co znają niemieckijedyna pisze:edmund1974 Wielkie dzięki.