Majowe koncerty Thomasa - Nędza, Września

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gasolina91

Re: Majowe koncerty Thomasa - Nędza, Września

Post autor: Gasolina91 »

Ja jakiś rok temu napisalam maila do mojego urzędu miejskiego z pomyslem aby Thomas zaśpiewał na Dniach Rudy Śląskiej ale jak narazie nie dostalam zadnej odpowiedzi... :(
Point Of No Return
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

Gasolina91 pisze: ale jak narazie nie dostalam zadnej odpowiedzi... :(
Myślę że już nie dostaniesz odpowiedzi.Proponuję Ci ponowić próbę kontaktu z nimi,do skutku,aż dostaniesz odpowiedź od nich
malenstwo 066

Post autor: malenstwo 066 »

Ja też napisałam do Atlas Areny w Łodzi. Mamy taką nowoczesną halę, a koncertów w niej jak na lekarstwo. Mogli by Thomasa zaprosić. W końcu Łódź to duże miasto i trochę fanów ma :)
Awatar użytkownika
Lúkx

Post autor: Lúkx »

Koncert we Wrześni rewelacyjny!! Niestety dzięki PKP nie dane mi było zostać do końca, ale to co widziałem to na 100% wrażenia nie do opowiedzenia! Tam po prostu trzeba było być. Żałuję, że nie udało mi się w porę zapisać do fan-clubu, jutro wysyłam zgłoszenie - następny koncert już mam nadzieję w koszulce z ientyfikatorem!!

Pozdrowienia dla wszystkich fanów Thomasa!
Awatar użytkownika
Tomolo

Post autor: Tomolo »

Ja byłem na koncercie w Nędzy. Jako całość koncert wspominam dobrze, ponownie na żywo można było usłyszeć niezapomniane przeboje w wykonaniu Thomasa w bardzo udanych koncertowych aranżacjach, no i pierwszy raz na żywo Why Do You Cry! Jednak trochę denerwowały mnie te problemy techniczne z odsłuchem itd., jak było widać i słychać Thomas i zespół (szczególnie chyba klawiszowiec) też się stresowali tym chwilami i przeszkadzało im to, przez co mam wrażenie, że koncert np. w Płocku brzmiał i wypadł lepiej (z tego co pamiętam tam przygotowania i próby trwały już po południu to chyba też dało efekt...) no i z tego co mówicie na forum we Wrześni też wszystko brzmiało doskonale i 2 utwory więcej było... Nie można za to było narzekać na nagłośnienie w Nędzy. Podsumowując i tak było super, no bo jak może być kiedy na scenę wchodzi sam Thomas Anders i rozbrzmiewają hiciory MT! :)
Podobnie jak inni też miałem nadzieję na spotkanie Thomasa po koncercie, z za sceny niestety szybko zniknął , potem również chwile czekałem pod tym budynkiem, ale jak facet powiedział, że jeszcze 20 minut a i tak nie zatrzyma się tylko spuści głowę i prosto do auta, to odszedłem. Chociaż potem żałowałem do następnego dnia, bo nie w takich sytuacjach zdobywało się zdjęcia i autografy, ale to dawne czasy.... trochę odetchnąłem czytając wasze relacje, że jednak było jak zapowiedzieli i Tom nie zatrzymał się przy fanach. Szkoda też, że nic nie wiedziałem o spotkaniu przed koncertem... Na razie pozostaje wciąż na pocieszenie zdjęcie i wspomnienie spotkania z Thomasem w 1998 r w katowickim hotelu po koncercie MT :)
Awatar użytkownika
I-love-M-T

Post autor: I-love-M-T »

Ja byłam na koncercie we Wrześni - było cuuuuuuuuuuuudnie :D Udało mi się nawet zdobyć wejściówkę za kulisy z możliwością dostania autografu Thomasa, zrobienia z nim sobie fotki i wręczenia mu świetnego prezentu - napisanej przeze mnie piosenki (oczywiście, po angielsku) do melodii Atlantis is calling (S.O.S. for love). Niestety, Thomas był bardzo zmęczony po koncercie, bo występ trwał ok. 2 godz. i okazało się, że nie będzie mógł spotkać się z fanami :( Po prostu wsiadł do samochodu i odjechał do Poznania :( Na szczęście, po koncercie we Wrześni zostali jeszcze muzycy naszego idola, więc na ich ręce złożyłam tekst piosenki oprawiony w śliczną ramę i własnoręcznie podpisany przeze mnie i 2 inne fanki, które z tym miejscu chciałabym gorąco pozdrowić :) i poprosiłam, by przekazali to Thomasowi. Mam nadzieję, że to zrobili... :wink:
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."

Thomas, thank You sooooo much! :*
Awatar użytkownika
rut

Post autor: rut »

Wiecie ja w to moje zdjęcie z Thomasem się wpatruję i wpatruję i sobie myślę że to jest chyba fotomontaż . :roll: Po prostu w to nie wierzę jeszcze to do mnie nie dotarło.
Pozdrawiam rut
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

IndependentGirl pisze:Jest już co nieco informacji na stronie:
http://www.wrzesnia.info.pl/index.php?p ... nego-video
Widnieje tam taka informacja:"za kulisy dostali się członkowie dwóch fanklubów Modern Talking"
co to za drugi fanklub?
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

Post autor: skorpionek1975 »

jedyna pisze:
IndependentGirl pisze:Jest już co nieco informacji na stronie:
http://www.wrzesnia.info.pl/index.php?p ... nego-video
Widnieje tam taka informacja:"za kulisy dostali się członkowie dwóch fanklubów Modern Talking"
co to za drugi fanklub?
. :!:
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Dla tych co nie byli:

MODERN TALKING FOREVER!!!
nado

Post autor: nado »

ŚWIETNE MOCNE ARANŻACJE. ZDAJE SIĘ NAWET, ŻE CIEKAWSZE NIŻ WE WRZEŚNI.
Awatar użytkownika
Dj.JG

Post autor: Dj.JG »

Wżyciu piękne są tylko chwile...
Awatar użytkownika
Dj.JG

Awatar użytkownika
Joanna91

Post autor: Joanna91 »

Dzięki za wszystkie filmiki z koncertów :* Szczególnie za te z Nędzy :) Wspomnienia powracają... :) Było wspaniale :)
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
Awatar użytkownika
Tomolo

Post autor: Tomolo »

Jak już napisałem w dziale MT w mediach... "niedawno w Radiu Park z Kędzierzyna-Koźla nie zgadniecie co usłyszałem!... Why Do You Cry ! Nie wiem czy coś skomentowali, bo nie od początku słyszałem, ale jak by nie było to chyba polska premiera w mediach! Pewnie nieoficjalna, przemycona z Rosji ;), więcej razy nie usłyszałem..."
Powtarzam się w tym temacie bo mam pytanko w związku z tym, czy może szczęściarze uczestniczący w spotkaniu w Thomasem w Nędzy zapytali kiedy pojawi się oficjalnie nowy singiel i album w krajach zachodnich?
Awatar użytkownika
Dj.JG

Ostatnio zmieniony sob maja 08, 2010 7:15 przez Dj.JG, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ