Thomas w sylwestra w Wrocławiu

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Awatar użytkownika
you're my heart

Re: Thomas w sylwestra w Wrocławiu

Post autor: you're my heart »

Ja bym bardzo chciał aby Thomas wystąpił w Poznaniu...zadaleko mam do krakowa Sopotu czy Płocka <bezradny>
Obrazek
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Ja z kolei wolałabym Katowice bo mam najbliżej :wink:
A co do występu we Wrocławiu to podobał mi sie nawet strój Thomasa :D
Point Of No Return
SIMALA

Post autor: SIMALA »

Poznań owego czasu entuzjastycznie przyjmował zarówno M.T. jak i Blue System.
Awatar użytkownika
you're my heart

Wtedy (1998) byłem za młody aby być fanem MT :D
Obrazek
SIMALA

Jeżeli chodzi o stroje, to nie wiem, jak ubrany był Thomas, ale myślałem, że blondas przycinający na basie nie występował wcześniej w Sopocie. Okulary, farba na głowie. Ot taka tam zmyłka...
SIMALA

Szkoda, że we Wrocławiu nie wyszło z publicznością. Nie wiem czy w tym wypadku zobaczymy Andersa w najbliższym czasie na koncercie w Polsce.
Mefistofeles

Post autor: Mefistofeles »

A ja mysle ze Thomasa chorki sa bez sensu nie ma tego glosu z modern talking .To nie jest ten sam chorek powtarzam to nie jest ten sam chorek co z modern talking tego ochrypnietego glosu nie ma w ogole :(
Ten chorek w ogole nie pasuje do piosenek modern talking slychac w nim damski glos
Niewiem dlaczego Thomas tego nie widzi .
Ostatnio zmieniony pn sty 05, 2009 18:36 przez Mefistofeles, łącznie zmieniany 1 raz.
SIMALA

SIMALA pisze:Piosenki M.T. mają olbrzymi potencjał, co udowodnili chociażby Adam Sztaba aranżując Cheri Cheri Lady dla "Tańca z gwiazdami" i Agnieszka Chylińska przerabiając You're my... . Nie wiem czy się orientujecie, piosenka ta miała być coverem na płycie "Bez prądu" zespołu Hey - drugim w historii polskiej muzyki rozrywkowej albumie tego typu. Na próbie wyszła podobno ciekawie i " została pokazana :D w dobrym świetle", ale Nosowska - wokalistka Heya, zrezygnowała z niej, tłumacząc, że Hey nie jest "zespołem wesołków".
Awatar użytkownika
you're my heart

Mefistofeles pisze:A ja mysle ze Thomasa chorki sa bez sensu nie ma tego glosu z modern talking .To nie jest ten sam chorek powtarzam to nie jest ten sam chorek co z modern talking tego ochrypnietego glosu nie ma w ogole :(
Ten chorek w ogole nie pasuje do piosenek modern talking slychac w nim damski glos
Niewiem dlaczego Thomas tego nie widzi .
Całkowicie popieram Thomas i Dieter widząc ile MT posiada wciąz fanów mogliby na te 2-3 godziny śpiewać razem nie zaszkodziło by im
Obrazek
Awatar użytkownika
angel

Post autor: angel »

Mefistofeles pisze:A ja mysle ze Thomasa chorki sa bez sensu nie ma tego glosu z modern talking .To nie jest ten sam chorek powtarzam to nie jest ten sam chorek co z modern talking tego ochrypnietego glosu nie ma w ogole
Oczywiście,że to już nie jest to samo- "te prawdziwe Modern Talking".
Zdecydowanie brakuje Dietera!
Modern Talking to Dieter Bohlen i Thomas Anders!!!
Ostatnio zmieniony pn sty 05, 2009 18:41 przez angel, łącznie zmieniany 2 razy.
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
SIMALA

Do Mefisto
W Modern Talking nigdy w chórkach nie było "ochrypłego głosu" więc nie ma czego żałować. Bohlen śpiewał w Blue System i to całkiem na serio !
Awatar użytkownika
you're my heart

tak bez Dietera to nie to samo nie przepadam za wersjami koncertowymi bez Dietera.
Ostatnio zmieniony pn sty 05, 2009 18:41 przez you're my heart, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
SIMALA

SIMALA pisze:Do Mefisto
W Modern Talking nigdy w chórkach nie było "ochrypłego głosu" więc nie ma czego żałować. Bohlen śpiewał w Blue System i to całkiem na serio !
SIMALA

SIMALA pisze:SYLWESTR 2008/2009 NA WROCŁAWSKIM RYNKU NIE WYSZEDŁ NAJLEPIEJ. WIELKI CHAOS, OLBRZYMI POŚPIECH I NERWÓWKA.PRZEMARZNIĘCI LUDZIE, ŚCIŚNIĘCI NA ZBYT MAŁYM DLA 250 TYSIĘCZNEGO TŁUMU RYNKU, PODCZAS WYSTĘPÓW ARTYSTÓW ZACHOWYWALI SIĘ JAK W TEATRZE. THOMAS ANDERS W TYCH ŚREDNIO SPRZYJAJĄCYCH WARUNKACH NIESTETY WYMIĘKŁ. JUŻ NA POCZĄTKU KONCERTU NIE MÓGŁ SIĘ OTRZĄSNĄĆ Z WRAŻENIA JAKIE ZROBIŁ NA NIM "SKOSTNIAŁY TŁUM" I CO GORSZE TRWAŁO TO DŁUŻSZĄ CHWILĘ. PRZYGOTOWAŁ SIĘ NA NIEKOŃCZĄCE OWACJE,ZDERZYŁ SIĘ ZAŚ ZE ŚCIANĄ OBOJĘTNOŚCI. TO ŹLE, ŻE ROZPOCZĄŁ OD KADILAKA GERONIMO, BO DLA WSZYSTKICH, KTÓRZY OGLĄDALI SOPOT 2008, ZAPOWIADAŁA SIĘ NIEUCHRONNA POWTÓRKA Z ROZRYWKI. NIE WIEM JAK WY, ALE JA CZEKAŁEM JUŻ OD POCZĄTKU NA NIESPODZIANKĘ. MOŻE ATLANTISA, A MOŻE, SKORO TO XXII WIEK - KLUBOWĄ WERSJĘ READY FOR THE VICTORY. PRZYDAŁABY SIĘ TEŻ IBIZA LUB CHOCIAŻBY FOR YOU. ZABRAKŁO MI ZDECYDOWANIE CHÓRKU Z SOPOTU. TEN Z PLAYBACKU, PRZEDE WSZYSTKIM W ATLANTISIE BYŁ PO PROSTU NIE DO ZNIESIENIA.
SIMALA

SIMALA pisze:ANDERS ZROBIŁ NA SCENIE TYLE, ILE MOŻE ZROBIĆ CZŁOWIEK W SZOKU... STARAŁ SIĘ. OSTATECZNIE PRZECIEŻ NIE TYLKO ON ZOSTAŁ POTRAKTOWANY PRZEZ WROCŁAWSKĄ PUBLICZNOŚĆ JAK POWIETRZE. WSZYSCY WYKONAWCY ZOSTALI POTRAKTOWANI PRAWIE JEDNAKOWO. JAK NAPISAŁEM JUŻ NA FORUM PROGRAMU DRUGIEGO, PROBLEMEM NIE BYLI ARTYŚCI, ALE REALIZACJA. TO SHOW BYŁO ZUPEŁNIE POZBAWIONE KLIMATU, DRAMATURGII I LUZU. WYCZUWAŁO SIĘ TO NAWET PRZEZ SZKLANY EKRAN.
Ostatnio zmieniony wt sty 06, 2009 18:13 przez ArCrack, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Przyznano ostrzeżenie. Z uwagi na skalę zjawiska, kolejnym krokiem w przypadku braku poprawy będzie już ban.
Mefistofeles

Post autor: Mefistofeles »

SIMALA pisze:
SIMALA pisze:Do Mefisto
Chcialbym to sprostowac
Jak nie bylo jak był
co powiesz o with a little love extended?
Ostatnio zmieniony pn sty 05, 2009 18:47 przez Mefistofeles, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ