Y voy a darte una primicia, Luis RodrĂguez va a volver a Espana para abrir un precioso estudio de grabación junto al mar y yo me voy a unir con ĂŠl. Voy a comprarme una casa y me instalarĂŠ definitivamente en vuestro paĂs.
Co znaczy prawdopodobnie:
Jako nowinę powiem, że Luis Rodriguez wróci do Hiszpanii by otworzyć tam nowoczesne studio nagraniowe nad morzem (wcześniej Dieter wymienił konkretnie Palma de Mallorca) a wtedy ja do niego dołączę. Kupię dom w sąsiedztwie i powoli ostatecznie będę się osiedlał w waszym kraju. (fragment z wywiadu: http://www.terra.es/personal2/marcoscan ... stemsp.htm - rok prawdopodobnie 1987 lub 1988).
Wiecie coś może na temat nieruchomości Dietera na Majorce? Szczególnie tych widokiem na studio nagraniowe
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
Ja w tej sprawie z kolei kojarzę coś takiego, że Dieter miał już jakąś chatkę na Majorce ale tak go wkurzyli różnie naciągacze, że domek sprzedał/przestał wynajmować. Zdaje się było coś o 100 markach/euro za wbicie dwóch gwoździ i zawieszenie półki. Jak znajdę coś o tym - napiszę.
Z drugiej strony Luis niedawno ukończył studio więc Dieter jak już w DSDS zarobi dużo euro kupi tam sobie willę. Być może Hiszpania jest bardziej atrakcyjna podatkowo
Pozdrawiam
Piotrek
Tak,Dieter powiedział że ma jeden dom w Niemczech i że fani zmuślają różne historie o nim i dieter powiedział że słyszał już o swoich domach na MAJORCE
Uwaga! Podobno jutro o 17:45 w programie RTL Excluisiv ma pojawić się spory wywiad z Dieterem, w którym będzie on mówił m.in. o przyszłości swojej kariery.
Chciałbym zobaczyć ale niestety nie mam jak. Jednyne co mogę zrobić w tej sytuacji to wierzyć, że Dieter powie w wywiadzie dokładnie to czego oczekuję . A może ktoś będzie nagrywał (może chociaż audio) ?
Pozdrawiam
Piotrek
No i klops. RTL zapowiadał, że będzie wywiad o rodzinie i karierze a był tylko o rodzinie. Pokazali jak Dieter opiekuje się rodziną, mówił że nie chce aby media zbytnio ingerowały w życie MC i to właściwie tyle...
Ci co nie mają RTL nic nie stracili.
Szkoda, ale to może oznaczać że jeszcze nie nadszedł ten czas. Wobec tego myślę, że Bohlena usłyszymy w 2006 - niewykluczone, że w związku z WM2006. W sumie to dobrze dla MC, że Dieter zdecydował się poświęcić mu więcej czasu - jego starsze rodzeństwo chyba nie miało tego luksusu.
Pozdrawiam
Piotrek
- Mamo dlaczego ja miałem takie beznadziejne dzieciństwo, wiesz prawie taty wogule nie widywałem?
- Jakto synku, a te 6 miesięcy po twoim urodzeniu? Zaraz ci pokażę archiwalny Exclusive
Nie, tym razem naprawdę sprawia wrażenie, że nie chce powtórzyć tego błędu co kiedyś. Poza tym ma już swoje latka, w wiek zobowiązuje
Na ustatkowanie się - chyba czas najwyższy. Na pracę twórczą - zawsze jest dobry czas .