Songs Forever
- śliwka
-
Przemo
Ja zupełnie nie rozumiem skąd u artystów mania kombinowania z nowymi stylami. Śpiewał do tej pory tak a nie inaczej, zdobył fanów, a na koniec weźmie i im poswinguje. Bo nagle polubił. A ja mam za te jego przyjemności płacić... Jak tak dalej pójdzie, to kolejną płytę wyda w stylu gospel, a potem może i heavy-metal nam się trafi...
To tak jaby nagle Vondrackova albo Rodowicz wzięły się za techno.
To tak jaby nagle Vondrackova albo Rodowicz wzięły się za techno.
Przemo
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
-
Przemo
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:

A tak oto wygląda Thomas w okularach
A wracając do temat - jestem ciekaw czy jakaś telewizja przeprowadzi relację z gali na której Thomas zaśpiewa "A Very Special Feeling" i czy ten kawałek będzie nowym singlem Thomasa, czy to tylko jednorazowe wykonanie będzie...
Jak piszesz tak cię widzą.
- Ann
- Członek TAFC Polska
Thomas w tych okularach wygląda jakoś dziwnie.Wole go bez okularów
http://rapidshare.de/files/8196219/Thom ... 5.avi.html
właśnie to sobie ściągam
Może jakaś telewizja przeprowdzi relację z tej gali
Ciekawe czy ta piosenka to ballada czy coś szybszego
http://rapidshare.de/files/8196219/Thom ... 5.avi.html
właśnie to sobie ściągam
Może jakaś telewizja przeprowdzi relację z tej gali
Ciekawe czy ta piosenka to ballada czy coś szybszego
Ostatnio zmieniony sob lis 26, 2005 20:59 przez Ann, łącznie zmieniany 1 raz.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Pioetrek
- Kontakt:
Odnośnie fragmentu info z 10 stycznia:
1. Thomas usprawiedliwia w ten sposób brak zainteresowania wytwórni kręceniem teledysku i angażowaniem się w wielką akcję promocyjną
2. Thomas kończy z popem na zawsze i już nigdy nie usłyszymy w jego wykonaniu piosenki w tym stylu
3. Thomas kończy z popem gdyż każdy kolejny numer i tak będzie porównywany z MT i tym co tworzył Bohlen. A tego Thomas ma już serdecznie dość.
Z realizacją tego odcinania mogą być jednak problemy, gdyż np. kwietniowym koncertem na Ukrainie tylko wzmocni swój popowy wizerunek - chyba, że każda piosenka MT tam wykonana zostanie przearanżowana na inny gatunek muzyczny.
Dla mnie Thomas był, jest i będzie gwiazdą popu. Szanuję jednak to co robi i życzę mu powodzenia.
Pozdrawiam
Piotrek
Jak to przeczytałem do nasunęło mi się kilka przypuszczeń.Thomas chce też wyraźnie odciąć się od wizerunku popowej gwiazdy, stąd brak teledysków oraz promocji w stacjach muzyczny takich jak Viva czy MTV.
1. Thomas usprawiedliwia w ten sposób brak zainteresowania wytwórni kręceniem teledysku i angażowaniem się w wielką akcję promocyjną
2. Thomas kończy z popem na zawsze i już nigdy nie usłyszymy w jego wykonaniu piosenki w tym stylu
3. Thomas kończy z popem gdyż każdy kolejny numer i tak będzie porównywany z MT i tym co tworzył Bohlen. A tego Thomas ma już serdecznie dość.
Z realizacją tego odcinania mogą być jednak problemy, gdyż np. kwietniowym koncertem na Ukrainie tylko wzmocni swój popowy wizerunek - chyba, że każda piosenka MT tam wykonana zostanie przearanżowana na inny gatunek muzyczny.
Dla mnie Thomas był, jest i będzie gwiazdą popu. Szanuję jednak to co robi i życzę mu powodzenia.
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"