Dieter vs. Thomas
- Elltoja
- Louie, Louie, Louie
- Jennifer
- Louie, Louie, Louie
-
riccardo1989
Zdecydowanie Dieter jest lepszy bo nie jest takim sztywniakiem jak Thomas. Gdyby Thomas zawsze byl taki jak na tym koncercie
http://pl.youtube.com/watch?v=T56gYc6JChE
to byłoby ok ale ubierając sięw garnitury robi z siebie sztywniaka
- Skyliner89MT
Dziewczyny jak zawsze gadają o wyglądzie piosenkarzy
. Żałosne to jest. Np. jaki ten Enrique jest przystojny. "Jakie ciacho". "Schrupała bym go" Poprostu żallllllllllllllll. Teraz o Thomasie i Dieterze gadają
. Podam przykład. Np. taka Doda czy Rihanna są ładne, ale to nie znaczy że Ich będę słuchał. Doda jest strasznie głupia, tępa i jeszcze ten jej koński śmiech. Wioche robi na scenie. Może to ją kręci, ale mnie to wkurza. A Rihanna. Nie podobają mi się jej piosenki. "Dostałem parasolem olem olem eeeeeeeeeem". "Umbrella" i "Shut Up And Drive" są beznadziejne . Teraz powiem o Modern Talking. Modern Talking głównie cenie za muzyke. Ich muzyka jest fantastyczna, rytmiczna, dynamiczna i łatwo wpadająca w ucho. Thomas Anders ma fantastyczny głos, a Dieter Bohlen jest fantastycznym kompozytorem i producentem, a wokalistom jest bardzo dobrym. Słucham Modern Talking już 11 lat. I nigdy Ich nie PRZESTANE słuchać.
MODERN TALKING FOREVER
:D:D
MODERN TALKING FOREVER
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- Soldier
Jennifer jestes genialna........no wypisz wymaluj nasi ulubiency.Jennifer pisze:Wodnik (Dieter :p)
Wodnik będąc pod silnym działaniem Urana- planety wolności- jest urodzonym rewolucjonistą. Jest tak " zaprogramowany", aby poddawać wszystko próbie i burzyć konwencje. Często nietolerancyjny, uparty, o szalonych wywrotowych poglądach, dążący za wszelką cenę do ich realizacji. Dla niego cel uświęca środki. Ciągłe zmiany, zniszczenie - to część jego natury. Upór jest jego piętą Achillesową, kwestionuje prawie wszystko, robiąc trudności czerpie z tego satysfakcję. Narzuca innym swoją wolę i poglądy. Czasami naiwny, daje się łatwo omamić i wykorzystać. Ma tendencję do pracoholizmu i fanatycznych poglądów. Snuje fantastyczne wizje przeszłości które stara się wcielić w życie. Wyzwoli się z każdego związku czy układu w którym będzie tłamszone jego poczucie wolności i niezależności.
Ryby (Thomas Wink )
Ryby będąc zdolne do niezwykłego współczucia, mają tendencje do zbytniego poświęcania się i cierpienia dla idei. Mogą sądzić że ich działanie jest bezinteresowne, gdy w dziwny i niezrozumiały sposób dla innych, dbają o swoje ego, chcąc być coraz lepszymi i bliższymi ideału człowieczeństwa. Słabym ich punktem jest zdrowie, które zależy od emocji, mają tendencję do chorób psychosomatycznych. Często w ich życiu pojawia się chaos, poczucie bezsensu, nadmierne przeżywanie uczuć, krytycyzm, zmienność nastrojów, mają tendencję do izolowania się. Mogą je dręczyć troski , łatwo wpadają w kłopoty. Często inni ludzie wykorzystują ich dobroć i naiwność, doprowadzając do strat materialnych. Będąc pod silnym wpływem Neptuna mają skłonności do ucieczki w iluzje i różnego rodzaju uzależnienia, mają słabą wolę i wyjątkowo niechętnie patrzą prawdzie w oczy.
- Skyliner89MT
- Skyliner89MT
- Elltoja
Louie, Louie, Louie pisze:Też mi się baaaaardzo spodobało Razz. Ale gdyby na miejscu Thomasa stał Dieter, to chyba bym zemdlała z wrażenia Rolling Eyes
a mnie się właśnie Thomas podoba nie Dieter... widziałam cały film i muszę przyznać, że Thomas pomimo, że film był slaby zagrał wspaniale (jak na kogoś nie będącego aktorem)...tego ujęcia w filmie akurat nie ma, ale to spojrzenie Thomasa pasuje do niego idealnie.riccardo1989 pisze:Zdecydowanie Dieter jest lepszy bo nie jest takim sztywniakiem jak Thomas. Gdyby Thomas zawsze byl taki jak na tym koncercie
Najbardziej podoba mi sie koncówka filmu w której Thomas ma przystawiony pistolet do skroni ... i to jego spojrzenie - aż ciarki przechodzą
Poza tym Thomasowi chyba dalej do sztywniaka niż Dieterowi do luzaka
Ostatnio zmieniony sob wrz 15, 2007 17:28 przez Elltoja, łącznie zmieniany 1 raz.
- only love
- Kontakt:
to fakt te minki spojrzenia hmm lubię to ale mi jednak thomas podoba się najbardziej w latach 80tych te długie ładne włosy brązowe oczy no i na dodatek zabójczo przystojny <teraz jest chyba troszkę tęższy ale i tak świetnie wygląda) poza tym zbieram różne takie zdjątka thomasa, dietera czy modern talking jeśli ktoś ma jakieś linki z galeryjkami ich to może podrzucić 
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- only love
- Kontakt:
a mnie on bardziej kręci we wcześniejszym wcieleniu i długich włosach ... jednak teraz też źle nie wygląda

http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard
-
Zoisite
a mi się niepodoba pomysł z tym ... Singletonem. Wkońcu jak można mieszać szybkie piosenki z Rapem. wg mnie to jest bezsensu w każdym razie Vocal version You are not alone brzmi sto razy lepiej niż z Singletonem.riccardo1989 pisze:Zdecydowanie Dieter jest lepszy bo nie jest takim sztywniakiem jak Thomas. Gdyby Thomas zawsze byl taki jak na tym koncercie
http://pl.youtube.com/watch?v=tokkZ60dIdM
Pozdrawiam