Dieter vs. Thomas

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
Awatar użytkownika
Elltoja

Post autor: Elltoja »

Hehe...Dieter kiedyś powiedział, że przy następnym comebacku być może wwiozą ich do studia na wózkach inwalidzkich jako trzęsących się staruszków...więc wszystko jeszcze przed nami :lol:
Pieniądze szczęścia nie dają, ale jakże ułatwiają życie !!!

http://www.thomasanders.fora.pl/
Awatar użytkownika
Jennifer

Post autor: Jennifer »

:D A tez o tym czytałam i trzymam Didiego za słowo. Chociaż... wolałabym ich oglądać jeszcze w atrakcyjnym dla oka stanie ;P
Siedzenie W Norze
Nic Tu Nie Pomoże :P
Awatar użytkownika
Elltoja

[quote="Jennifer"]
Ja osobiście na miejscu Thomasa za coś takiego bym zabiła :o

Myślę, że Thomas by muchy nie skrzywdził...ale może się mylę?
Ostatnio zmieniony ndz lut 18, 2007 19:14 przez Elltoja, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Louie, Louie, Louie

Post autor: Louie, Louie, Louie »

:D
Germany's most successful pop duo ever.
Awatar użytkownika
Jennifer

Post autor: Jennifer »

*pada ze śmiechu na podłogę* Ell, jesteś niemożliwa :lol: . Genialne zdjęcie- Dieter bój się , zemsta nadchodzi!!! :D

P.S. Thomas z pistoletem- seksowne połączenie. Mrrauu... :P
Siedzenie W Norze
Nic Tu Nie Pomoże :P
Awatar użytkownika
Louie, Louie, Louie

Post autor: Louie, Louie, Louie »

Też mi się baaaaardzo spodobało :P. Ale gdyby na miejscu Thomasa stał Dieter, to chyba bym zemdlała z wrażenia :roll:.
Germany's most successful pop duo ever.
riccardo1989

Post autor: riccardo1989 »

Zdecydowanie Dieter jest lepszy bo nie jest takim sztywniakiem jak Thomas. Gdyby Thomas zawsze byl taki jak na tym koncercie

http://pl.youtube.com/watch?v=T56gYc6JChE

to byłoby ok ale ubierając sięw garnitury robi z siebie sztywniaka :/
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Dziewczyny jak zawsze gadają o wyglądzie piosenkarzy :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: <pokręcony> <pokręcony> <pokręcony> . Żałosne to jest. Np. jaki ten Enrique jest przystojny. "Jakie ciacho". "Schrupała bym go" Poprostu żallllllllllllllll. Teraz o Thomasie i Dieterze gadają :roll: :roll: :roll: . Podam przykład. Np. taka Doda czy Rihanna są ładne, ale to nie znaczy że Ich będę słuchał. Doda jest strasznie głupia, tępa i jeszcze ten jej koński śmiech. Wioche robi na scenie. Może to ją kręci, ale mnie to wkurza. A Rihanna. Nie podobają mi się jej piosenki. "Dostałem parasolem olem olem eeeeeeeeeem". "Umbrella" i "Shut Up And Drive" są beznadziejne . Teraz powiem o Modern Talking. Modern Talking głównie cenie za muzyke. Ich muzyka jest fantastyczna, rytmiczna, dynamiczna i łatwo wpadająca w ucho. Thomas Anders ma fantastyczny głos, a Dieter Bohlen jest fantastycznym kompozytorem i producentem, a wokalistom jest bardzo dobrym. Słucham Modern Talking już 11 lat. I nigdy Ich nie PRZESTANE słuchać.
MODERN TALKING FOREVER :D:D:D
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
Soldier

Post autor: Soldier »

Jennifer pisze:Wodnik (Dieter :p)
Wodnik będąc pod silnym działaniem Urana- planety wolności- jest urodzonym rewolucjonistą. Jest tak " zaprogramowany", aby poddawać wszystko próbie i burzyć konwencje. Często nietolerancyjny, uparty, o szalonych wywrotowych poglądach, dążący za wszelką cenę do ich realizacji. Dla niego cel uświęca środki. Ciągłe zmiany, zniszczenie - to część jego natury. Upór jest jego piętą Achillesową, kwestionuje prawie wszystko, robiąc trudności czerpie z tego satysfakcję. Narzuca innym swoją wolę i poglądy. Czasami naiwny, daje się łatwo omamić i wykorzystać. Ma tendencję do pracoholizmu i fanatycznych poglądów. Snuje fantastyczne wizje przeszłości które stara się wcielić w życie. Wyzwoli się z każdego związku czy układu w którym będzie tłamszone jego poczucie wolności i niezależności.

Ryby (Thomas Wink )
Ryby będąc zdolne do niezwykłego współczucia, mają tendencje do zbytniego poświęcania się i cierpienia dla idei. Mogą sądzić że ich działanie jest bezinteresowne, gdy w dziwny i niezrozumiały sposób dla innych, dbają o swoje ego, chcąc być coraz lepszymi i bliższymi ideału człowieczeństwa. Słabym ich punktem jest zdrowie, które zależy od emocji, mają tendencję do chorób psychosomatycznych. Często w ich życiu pojawia się chaos, poczucie bezsensu, nadmierne przeżywanie uczuć, krytycyzm, zmienność nastrojów, mają tendencję do izolowania się. Mogą je dręczyć troski , łatwo wpadają w kłopoty. Często inni ludzie wykorzystują ich dobroć i naiwność, doprowadzając do strat materialnych. Będąc pod silnym wpływem Neptuna mają skłonności do ucieczki w iluzje i różnego rodzaju uzależnienia, mają słabą wolę i wyjątkowo niechętnie patrzą prawdzie w oczy.
Jennifer jestes genialna........no wypisz wymaluj nasi ulubiency.
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Soldier pisze:Jennifer jestes genialna........no wypisz wymaluj nasi ulubiency.
O co w tym zdaniu chodzi :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: <pokręcony> <pokręcony> <pokręcony> :?: :?: :?:
Awatar użytkownika
Soldier

Post autor: Soldier »

Niekumaci sa wsrod nas..... :roll:
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Aaaa już wiem :D:D:D. :oops: :oops: :oops:
Awatar użytkownika
Elltoja

Louie, Louie, Louie pisze:Też mi się baaaaardzo spodobało Razz. Ale gdyby na miejscu Thomasa stał Dieter, to chyba bym zemdlała z wrażenia Rolling Eyes
riccardo1989 pisze:Zdecydowanie Dieter jest lepszy bo nie jest takim sztywniakiem jak Thomas. Gdyby Thomas zawsze byl taki jak na tym koncercie
a mnie się właśnie Thomas podoba nie Dieter... widziałam cały film i muszę przyznać, że Thomas pomimo, że film był slaby zagrał wspaniale (jak na kogoś nie będącego aktorem)...tego ujęcia w filmie akurat nie ma, ale to spojrzenie Thomasa pasuje do niego idealnie.
Najbardziej podoba mi sie koncówka filmu w której Thomas ma przystawiony pistolet do skroni ... i to jego spojrzenie - aż ciarki przechodzą :lol:

Poza tym Thomasowi chyba dalej do sztywniaka niż Dieterowi do luzaka :wink:
Ostatnio zmieniony sob wrz 15, 2007 17:28 przez Elltoja, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

to fakt te minki spojrzenia hmm lubię to ale mi jednak thomas podoba się najbardziej w latach 80tych te długie ładne włosy brązowe oczy no i na dodatek zabójczo przystojny <teraz jest chyba troszkę tęższy ale i tak świetnie wygląda) poza tym zbieram różne takie zdjątka thomasa, dietera czy modern talking jeśli ktoś ma jakieś linki z galeryjkami ich to może podrzucić :-D
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

a mnie on bardziej kręci we wcześniejszym wcieleniu i długich włosach ... jednak teraz też źle nie wygląda :D :lol: :D :lol: :D :lol:
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Zoisite

Post autor: Zoisite »

riccardo1989 pisze:Zdecydowanie Dieter jest lepszy bo nie jest takim sztywniakiem jak Thomas. Gdyby Thomas zawsze byl taki jak na tym koncercie

http://pl.youtube.com/watch?v=T56gYc6JChE

to byłoby ok ale ubierając sięw garnitury robi z siebie sztywniaka :/
a mi się niepodoba pomysł z tym ... Singletonem. Wkońcu jak można mieszać szybkie piosenki z Rapem. wg mnie to jest bezsensu w każdym razie Vocal version You are not alone brzmi sto razy lepiej niż z Singletonem.

http://pl.youtube.com/watch?v=tokkZ60dIdM

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ