O zdjęciach gorszych i lepszych

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
Awatar użytkownika
Jennifer

Post autor: Jennifer »

Ale my tu traktujemy temat z przymrużeniem oka :p. Po prostu przypadkiem okazało się że wielu z nas natrafiło w sieci na dosć zabawne fotki z udziałem obu panów. Mam tez niejasne wrażenie, że winny jest mój avatar, który to dyskusję tę najwyraźniej zapoczątkował :]
Do podejrzeń o homoseksulane zapędy DB i TA jesteśmy daleko.
jkris

Post autor: jkris »

no ale prawda jest taka, ze jakies 2 lub 3 lata temu Thomas musial sie ostro tlumaczyc po tym jak ktos powiedzial, ze byl jego kochankiem- nie pamietam szczegolow...
hmmmm, mysle, ze bylo to mozliwe, natomiast Dieter jest raczej w 100% pewny swoich preferencji ;)
Awatar użytkownika
Louie, Louie, Louie

Post autor: Louie, Louie, Louie »

Nie no w sumie... Bohlenowiczu, my nie mówimy, że Dieter jest gejem, albo biseksualistą! Tylko jak powiedziała Jennifer natrafiamy na różne fotki, na których Dieter pozuje na pedała, albo patrzy na Thomasa dziwnym wzrokiem :lol:. I my się z tego śmiejemy. Na tym forum nie musimy przecież tylko poruszać poważnych spraw dotyczących Modern Talking! Już nie wolno pożartować, bo do akcji wkroczy wielki, zapalony fan Dietera? My też jesteśmy jego fanami i (w jakimś stopniu :wink:) wiemy co robimy i nie musisz nam zwracać uwagi! Jeśli bulwersuje cię to co piszemy na stronach tego forum, to nie wchodź, nie czytaj. Oddychaj głęboko, wdeeeeeech i wyyyyyyyydech :].
Germany's most successful pop duo ever.
Awatar użytkownika
Jennifer

jkris pisze:no ale prawda jest taka, ze jakies 2 lub 3 lata temu Thomas musial sie ostro tlumaczyc po tym jak ktos powiedzial, ze byl jego kochankiem- nie pamietam szczegolow..
Bardzo możliwe że winne tym oskarżeniom są właśnie tego typu fotki :o
Didi robił sobie żarty a potem trzeba się było gęsto tłumaczyć.
Ja osobiście nieraz się nasłuchałam że to geje- dla wielu moich znajomych dwóch facetów śpiewających głosem kastratów może być tylko i wyłącznie gejami. Jak dodamy do tego jeszcze różowy podkoszulek Dietera, błyszczyk Thomasa i jego równie różowe stroje z lat 8o-tych to niestety przemawia to na ich niekorzyść :/. Już nawet nie pamiętam ile razy musiałam ich bronić i udowadniać że to normalni faceci.
Awatar użytkownika
Louie, Louie, Louie

Dokładnie! U mnie tak samo. Najpierw mojej mamie coś się pochrzaniło (wtedy jeszcze ich nie znałam) i powiedziała, że Dieter jest wogóle gejem <pokręcony>, a jak moje koleżanki zobaczyły teledysk Brother Louie to ja wzdychałam nad pięknymi włosami Thomasa, a dziewczyny się zastanawiały jakiej firmy on ma niebieską kredkę do powiek. Większość mówiła, że on się maluje gorzej niż Bill Kaultiz i jest homo i nie ma go za co podziwiać <bezradny>.
Awatar użytkownika
Jennifer

Ja, dopóki się Thomasowi syn nie urodził, to non stop słyszałam od rodziców że obaj to geje a Thomas na dodatek ma , cytuję "ślepe naboje" :x .Moi rodzice wprost uwielbiają się nad nimi pastwić, chyba specjalnie mi na złość :/ . Mój tata nazywa ich starymi tłokami (nawiązanie do Młode Tłoki) a moja siostra dodatkowo napisała obraźliwy wiersz na cześć Thomasa. "Sprawa to prosta, sprawa to czysta, Thomas to homoseksualista (...)" :( Ale sprawa mojej rodziny i ich stosunku do MT to całkiem inna bajka.
A gdzie niby Thomas używał niebieskiej kredki do oczu O__o?!!! Ja jedynie dopatrzyłam sie bardzo ładnego różowego błyszczyka do ust, sama bym taki chciała :P
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Ludzie, a czy słyszeliście kiedyś o czymś takim jak fotomontaż?? Stąd się wzięła pierwsza grupa "dziwnych" zdjęć (być może i to Jennifer).
Drugą możliwością pojawienia się Dietra i Thomasa w dziwnych pozach są wszędobylscy paparazzi (teraz każdy może nim być o ile ma przy sobie telefon). A po trzecie - Dieter to typ "jajcarza" i często pozwala sobie na odbiegające od przyjętych w danej sytuacji zachownia.

I pozostaje tylko kwestią wyobraźni interpretacja tych zachowań. A ta, jak wiadomo, nie miewa czasami granic. A gdy do tego dodać ograniczoną ilość fałd pod peruką, to można wymyslać lepsze historie niż u Jerry'ego Springera :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
Jennifer

Co do tego ze Dieter to jajcarz to się zgadzam :P . I jeszcze raz powtórzę, że my sie tu żadnych sensacji nie doszukujemy- ludzie!!! To są ŻARTY!!! :roll:

Trochę poczucia humoru :wink:

P.S Wątpię, że te zamieszczone tutaj zdjecia to fotomontaże- sa typowo w stylu Dietera :P
Awatar użytkownika
Elltoja

Post autor: Elltoja »

Ale to w Twoim avatarze to chyba jednak fotomontaż... :|
Pieniądze szczęścia nie dają, ale jakże ułatwiają życie !!!

http://www.thomasanders.fora.pl/
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

zdjęcie nie jest fotomontarzem, można je zobaczyć nawet w galerii zdjęć na DVD MT
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
Jennifer

Dzięki Mateusz!
Ha! A nie mówiłam- spójrzmy prawdzie w oczy. Dietera naprawde stać na tego typu wygłupy :P . Ja go za to lubię, cenie u facetów poczucie humoru, no chociaż przyznaję, że momentami Dietera chyba zbyt ponosiło (patrzy na swój avatar ).
Siedzenie W Norze
Nic Tu Nie Pomoże :P
Awatar użytkownika
Jennifer

A oto co udało mi się dzisiaj znaleźć :D . Screeny pochodzą z fragmentu występu MT w Moskwie.
Dieter "molestujący" Thomasa mikrofonem :P

Obrazek Obrazek Obrazek
Siedzenie W Norze
Awatar użytkownika
Louie, Louie, Louie

Co za dziwny człowiek :D
Awatar użytkownika
Elltoja

Post autor: Elltoja »

Tia...Dieter uwielbiał przeszkadzać Thomasowi nawet przy dość poważnych wypowiedziach ..widziałam taką sytuację gdzie Thomas opędzał się od niego próbując przy tym zachować powagę :wink: ...ale nie pamiętam co to było...też chyba coś z mikrofonem...
Pieniądze szczęścia nie dają, ale jakże ułatwiają życie !!!

http://www.thomasanders.fora.pl/
Awatar użytkownika
Jennifer

A ja właśnie Dietera za tego typu numery uwielbiam :D .No i świetnie z Thomasem kontrastuje jeśli chodzi o poczucie humoru. Tom jest przeciez zazwyczaj poważny ale przy Dieterze nawet i on się rozkręcał :wink:
Siedzenie W Norze
Awatar użytkownika
Jennifer

A prosze na co znowu natrafiłam- moje kolejne "chore" odkrycie :D
Jest to nie do końca wierna kopia YMHYMS.
Enjoy

http://www.youtube.com/watch?v=2Y-EB6OD9aU
Siedzenie W Norze
ODPOWIEDZ