Thomas - album 2008/2009 - plany
-
steen
Ludzie zejdźcie na ziemię! Przy potędzę głosu Thomasa inny "silny" wokal byłby idealny w nagraniu tylko jednej - gościnne piosenki, a nie całego albumu - marzenie ściętej głowy. Swatanie z wielkimi formatami nie widzi mi sie perspektywicznie. To mało realne. Thomas jest zbyt nadto ważnym indywidualistą.
- Peter
Thomas jest tajemniczy nic nie chce zdradzić
Fajnie byłoby usłyszeć Thomasa w duecie z Donem Johnsonem, oboje dobrze pasują do klimatów jazzowych nie chciałbym, żeby nowa płyta była w takim klimacie ale mogła by się znaleźć jedna piosenka w stylu Tell it like it is na nowej płycie Thomasa. Oboje są genialnymi wokalistami z połączenia tak wybitnych wykonawców w jednej piosence mogło by wyjść tylko coś dobrego.
Fajnie byłoby usłyszeć Thomasa w duecie z Donem Johnsonem, oboje dobrze pasują do klimatów jazzowych nie chciałbym, żeby nowa płyta była w takim klimacie ale mogła by się znaleźć jedna piosenka w stylu Tell it like it is na nowej płycie Thomasa. Oboje są genialnymi wokalistami z połączenia tak wybitnych wykonawców w jednej piosence mogło by wyjść tylko coś dobrego.
- only love
- Kontakt:
no co jak co ale thomas lubi eksperymenty więc nie będzie to na bank coś przypominającego poprzednie albumy. Ale thomas lubi eksperymenty głównie z różnymi stylami muzyki, a więc nie mogę się doczekać kiedy thomas nagra coś w stylu rockowym. Może właśnie teraz coś takiego nagra. Ciekawi mnie jak by mu to wyszło. Jednak Thomas ma piękny głos więc powinien pięknie brzmieć z delikatnymi gitarami
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- Adi
Ja już wypowiadałem się na ten temat ale jeszcze raz wyrażę swoją nadzieję, że będzie to album bardziej przebojowy niż ten poprzedni. Obojętnie czy POP czy ROCK (oby nie metal
) ale żeby był znacznie żywszy. Może aranżacje w stylu tej "Ibizy" w połączeniu jeszcze z czymś. A najlepiej powrót do stylu z "This Time" czy "When will I see you again".
- only love
- Kontakt:
głos thomasa by nie pasował do metalu no chyba że był by to metal w stylu Nightwish czy within temptation, wtedy to by mogło być piękne. Natomiast do death czy black metalu to thomas by się nie nadawał bo ma za słodki głos a tam przeciez musi przeważać growling
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- only love
- Kontakt:
do metalu to nie ale eksperyment z rockiem mógł by być ciekawy. Poza tym z rapem już eksperymentował to czemu by nie miał z rockiem eksperymentować???
It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- Adi
No właśnie. Czemu nie. Wiem, ze niektórzy za bardzo nie mogli się przyzwyczaić do nowego wcielenia Modern Talking z Ericem Singletonem. Mnie jednak kawałki YMHYMS oraz Brother Louie podobały mi się bardzo zwłaszcza w połączeniu z teledyskami. A na bank zrobił na mnie duże wrażenie po latach teledysk YMYMS. Pamiętam jak dziś. Z początku na VIVIE w niedzielę o 17 nie wczaiłem za bardzo co oglądam z jakimś raperem ale jak popłynęły - You're My heaaaart..You're my souuuul...Już wiedziałem o co chodzi. Wcześniej coś słyszałem na RMFie ale nie brałem tego na poważnie. Oglądałem jeszcze powtórkę programu w nocy a w poniedziałek rano niewyspany pojechałem na zajęcia na uniwerek.only love pisze:Poza tym z rapem już eksperymentował to czemu by nie miał z rockiem eksperymentować???
Sorry za mały off-top
- Krzychoo
Re: Thomas - album 2008
Apropos rocka to Thomas już miał co nieco z nim wpólnego. Jego pierwsze w życiu nagrania na singlach z początku lat 80-tych są troszke rockowe 
- Peter
Wygląda na to, że nowa płyta będzie bardzo dobra. Nowy kawałek Thomasa Ibiza mi felicidad jest wręcz znakomity. To powrót Thomasa do muzyki którą lubimy. Wreszcie jakiś dynamiczny kawałek. Nie jest to co prawda Modern Talking ale bardzo przyjemnie się tego słucha. Oby cała płyta była utrzymana w tym stylu.
- Peter
Wygląda na to, że Thomas czeka z premierą płyty by całość była dopracowana do perfekcji. Spodziewam się czegoś w stylu Ibizy.
-
Krystian92
Mogło by być w stylu Modern Talking , dance'owo