wasz ulubiony utwor ;)
-
yannickstopyra
-
mihau
-
pepe437
- Jennifer
Lucky Guy
Lonely tears in Chinatown
You are not alone
Win the race
Generalnie preferuję szybsze kawałki MT- wyjątkiem jest tutaj jedynie piękna ballada "I will follow you", którą naprawdę bardzo lubię.
Tak jak nie umiałabym wskazać konkretnie jednego ulubionego albumu tak trudno mi też wytypować ulubione piosenki. Na dzień dzisiejszy są to te cztery wyżej wymienione ale często zmienia mi się faza na poszczególne utwory:]
Lonely tears in Chinatown
You are not alone
Win the race
Generalnie preferuję szybsze kawałki MT- wyjątkiem jest tutaj jedynie piękna ballada "I will follow you", którą naprawdę bardzo lubię.
Tak jak nie umiałabym wskazać konkretnie jednego ulubionego albumu tak trudno mi też wytypować ulubione piosenki. Na dzień dzisiejszy są to te cztery wyżej wymienione ale często zmienia mi się faza na poszczególne utwory:]
- disco-man
Ulubiony utwór
ANGIE'S HEART!!!!-ARCYDZIEłO!!!
- punky linsky
tak jak wielu napisało, w różnych okresach różne utwory wydają mi się najlepsze. ale gdybym mial wyciągnąć średnią i podać tych 10 dla mnie najlepszych, to byłyby to:
1. atlantis is calling - extended version
2. brother louie
3. if I...
4. diamonds never made a lady
5. angie's heart
6. with a little love
7. jet airliner
8. cheri cheri lady
9. rain in my heart
10. last exit to brooklyn
1. atlantis is calling - extended version
2. brother louie
3. if I...
4. diamonds never made a lady
5. angie's heart
6. with a little love
7. jet airliner
8. cheri cheri lady
9. rain in my heart
10. last exit to brooklyn
think for yourself - question authority
- calvados
Ja również chyba nie jestem w stanie wybrać jednego najlepszego. Pierwszym utworem, który pamiętam jak usłyszałem był Cheri Cheri Lady i to jest mój ulubiony utwór również ze względu na klimatyczny teledysk.Drugi to utwór flagowy czyli YMHYMS ale wolę wersję z singeltonem pomimo iż jestem bardzo sentymentalny.Następnie Anything is possible, uważam ten kawałek za najlepszy po przerwie no może na równi z piękną balladą If I...
To już cztery Pomimo iż powstał juz po zakończeniu działalności zespołu myslę również ,że bardzo udanym kawałkiem jest Shootging Star podoba mi się ze względu na moje zamiłowanie do chórków.Następnie
: Only love can brake my heart
-Lady Lai w starszej wersji,osobiście uważam ,że nowa wersja to niewypał,podoba mi się mw tle głos DB
-Keep love alive
-Doctor for my heart, dziwi mnie to że nie powstała nowa wersja
-Jet airliner
To już cztery Pomimo iż powstał juz po zakończeniu działalności zespołu myslę również ,że bardzo udanym kawałkiem jest Shootging Star podoba mi się ze względu na moje zamiłowanie do chórków.Następnie
: Only love can brake my heart
-Lady Lai w starszej wersji,osobiście uważam ,że nowa wersja to niewypał,podoba mi się mw tle głos DB
-Keep love alive
-Doctor for my heart, dziwi mnie to że nie powstała nowa wersja
-Jet airliner
calvados
- thomas18
- Kontakt:
-
jkris
- Louie, Louie, Louie
- thomas18
- Kontakt:
tak szczerze nie mieszajmy churek bohlena do prawdziwego churku hihi:P ta nowsza wersja ladi lei jest napewno bardziej udana niz ta z roku 1986! bynajmniej dla mnie:) no ale jak kto tam woli... mi sie przyjemnie zasypie gdy slysze wersje lady lai z 98... lady lai i wanna be your man, please stay... you need.... mmmm suuupppeeerrrr pozdrawiam! 
- tanathos
jest wiele pięknych piosenek i trudno wybrac tę jedna... Chociaz musze przyznac że mnie najdłuzej wzięło na "locomotion tango". swietna melodia, zwrotki, porywający refren. a wersja ze space mix jest świetna:) czy ktos jeszcze uwielbia "locomotion tango"?
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
- hartford61
- Kontakt:
- Endrjiu
-
DySkietkaDS
Can't get enough
Locomotion Tango
Keep love alive
Jet airliner
Brother Louie
Tv makes the superstar
Ready to victory
Win the race
You're my heart you're my soul
Taxi Girl
Cheri cheri lady
Atlanti is calling
Sexy sexy lover
You are not alone
Don't let me down
Rouge et noir
Don't let me go
I will follow you
Angie's heart
Doctor for my heart
Just we two
Hey you
I can't give you more
You can win if you want
We take the chance
In 100 years
i tak można jeszcze wyliczać...
![Dobre :] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Locomotion Tango
Keep love alive
Jet airliner
Brother Louie
Tv makes the superstar
Ready to victory
Win the race
You're my heart you're my soul
Taxi Girl
Cheri cheri lady
Atlanti is calling
Sexy sexy lover
You are not alone
Don't let me down
Rouge et noir
Don't let me go
I will follow you
Angie's heart
Doctor for my heart
Just we two
Hey you
I can't give you more
You can win if you want
We take the chance
In 100 years
i tak można jeszcze wyliczać...
-
Mefistofeles
1.You're my heart,You're my soul i od tego wszystko się zaczęło ten utwor się wyróznia
2.Brother Louie,Chey chery lady,Atlantic is calling,Jet airliner,Sexy sexy lover,You are not alone,Geronimo's Cadilac,You can win if you want,With a little love,princes of the night, last exit to brooklyn,Angie's heart ,Just we two ,Hey you ,Don't Take Away My Heart,Only love can brake my heart,Arabian gold,Juliet,Part time lover,Tv makes the superstar ,Mrs Robota,China in her eyes,heaven will know, higher then heaven,just like an angel,why does it fell so good,from coast to coast,itd
+version extended do niektórych
(Te co wymieniłem )moim zdaniem nie da się ich uporządkować bo wszystkie są idealne na równym poziomie,tylko niektóre,
2.Brother Louie,Chey chery lady,Atlantic is calling,Jet airliner,Sexy sexy lover,You are not alone,Geronimo's Cadilac,You can win if you want,With a little love,princes of the night, last exit to brooklyn,Angie's heart ,Just we two ,Hey you ,Don't Take Away My Heart,Only love can brake my heart,Arabian gold,Juliet,Part time lover,Tv makes the superstar ,Mrs Robota,China in her eyes,heaven will know, higher then heaven,just like an angel,why does it fell so good,from coast to coast,itd
+version extended do niektórych
(Te co wymieniłem )moim zdaniem nie da się ich uporządkować bo wszystkie są idealne na równym poziomie,tylko niektóre,