Dieter na Diskoteka-80

Tutaj prowadzimy generalną dyskusję na temat Dietera i jego muzyki.
jkris

Bohlen i CCCatch w Moskwie

Post autor: jkris »

24 listopada Bohlen bedzie w Moskwie- na tym koncercie bedzie tez CCCatch- jesli mam dobre informacje to oni nie widzieli sie od wielu lat...
moze to spotkanie zaowocuje czyms na co czekam od tylu lat ;-))))
co o tym sadzicie?
kaczanoga

Post autor: kaczanoga »

Po tym co o niej Dietera napisał w "Nicht als die Wahrheit", nie sądzę by Caro miała jeszcze ochotę na współpracę z Bohlenem, zresztą sam Dieter chyba też. No ale jak to w życiu wszystko się może zdarzyć. :wink:
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Ewentualne wznowiemie współpracy musiałoby być spowodowalne silnymi bodźcami ekonomicznymi, a Rosja i okolice nie są w stanie chyba zapewnieć wystarczającej ilośći sprzedanych płyt, aby Dieter i Caro zmienili zdanie co do współpracy ;).
Dodatkowo Caro sama średnio chce nagrywać taką muzykę, więc pewnie skończy się na występie na jednej scenie.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Tak jak wzorem lat ubiegłych występy w Moskwie będą trwac ok 3 godzin i wcale Dieter z Caro nie muszą się widziec, więc gdybanie o ich wspólnej współpracy uważam za przedwczesne. Zresztą bardziej spodiewałem się tej współpracy w 1998 roku a nie teraz.
MODERN TALKING FOREVER!!!
jkris

Post autor: jkris »

ciezko bedzie sie nie zobaczyc- szczegolnie, ze na koniec wszyscy beda razem na scenie... tak jak kazdego roku...
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

http://www.hit20.ru/
Gasoline przeżywa w Rosji drugą młodość ;) 8 miesięcy po premierze dotarła i tam, obecnie miejsce 19 na liście przebojów Avtoradia (organizator festiwalu). ;)
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

No i już po :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Z uwagi na to, że tym razem i tak nie da się tego upilnować - wyjątkowo podaję namiary na miejsca, gdzie można ściągnąć ten występ: http://id-slash.info/?pop=disco (trzy nagrania, jakość dobra) i http://www.bohlenworld.de/counter/downl ... -at-moscow (całość w słabszej jakości).

Warto zwrócić uwagę na to, co Dieter mówi między piosenkami. "My friend Thomas", może następnym razem pojawimy się tu razem i tak dalej <pokręcony> :lol:

Mam nadzieję, że Dieterowi podobało się bycie znów na scenie, i pociągnie to dalej :)

A tutaj kolejne fotki:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
lukas

Post autor: lukas »

I was a lot of times here before twenty years with my friend Thomas. Today I'm alone here."
"Maybe the next time I will come with Thomas - I don't know. You know, the future will tell us."
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Jeszcze jedna fajna fotka:
Obrazek
To jest to :D
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Mam nadzieję, że oprócz mozliwości obejrzenia występu na zdjęciach i wysłuchania w formacie mp3 dane mi będzie obejrzeć ten show tak jak on wyglądał 24.11.2006r.
Obrazek
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Kamer (zarówno profesjonalnych jak i amatorskich) było sporo, więc coś na pewno będziemy mogli obejrzeć :)
Póki co, kolejna porcja fotek (Orion, dzięki za namiary ;)):
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Ciekawe co Dieter czuł, gdy słyszał jak CC Catch śpiewa "Heaven and Hell" :?: (Bo chyba słyszał?) :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

A skąd pochodzą te fotki?
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Część znalazłem jak widać na zdjęciach na moderntalking.ru, resztę wskazali mi na różnych rosyjskich stronach rosyjscy znajomi ;) Tu między innymi: http://www.eva.ru/albumpage/61715/11.htm (nie tylko Dieter, ale także pozostali wykonawcy z koncertu).
Na Dieter-Bohlen.ru jest krótki wywiad. Możemy przeczytać, że w trakcie podróży zginął Dieterowi bagaż (w tym jeansy warte 1500€, w których planował wystąpić na scenie), oraz że gdyby mógł chętnie cofnąłby się 20 lat w czasie ;)

A, no i pierwsze video: http://autoplay.ru/video/bohlen.wmv
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

Szkoda, że na tym video jest tak duże zbliżenie. A i przez to ten obraz się tak trzęsie. Z mniejszym zoomem więcej byśmy zobaczyli i jakość by była lepsza. Ale dobre i to... Mam nadzieję, że w sieci pojawią się kolejne pliki z tego występu.
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Muszę powiedzieć, że Dieter na scenie nadal dobrze się prezentuje, bo gdy zasiądzie w fotelu i zajmuje się polityką (np. wczoraj na ARD), to wygląda na nieco zmęczonego życiem. Od razu widać, gdzie jest jego miejsce :wink:
Obrazek
ODPOWIEDZ