19.07.2014 Thomas Anders - Opera Leśna Sopot

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
malenstwo 066

Re: 2014 - Koncert w Kołobrzegu i Sopocie

Post autor: malenstwo 066 »

Cześć, a na Walentynki Thomasek nigdzie w Polsce nie wystąpi? Aż nie mogę uwierzyć....
Awatar użytkownika
cris1974

Post autor: cris1974 »

Husku pisze:Co prawda do Sopotu masa czasu i jesteśmy dopiero po Częstochowie, emocje jeszcze nie opadły, ale to może najlepszy czas na przemyślenia :) Do Sopotu mamy dużo czasu i co za tym idzie wielkie pole do popisu. Chcę tu poruszyć temat, który wypłynął na afterparty - fan action. Nasze akcje są świetne, ale myślę, że czas czymś zaskoczyć Thomasa, zorganizować coś nowego, co pokaże, że jesteśmy zaangażowani, nie tylko powielamy schematy. Thomas modyfikuje repertuar, my też powinniśmy. Nie mam jeszcze żadnego pomysłu, ale piszę to już teraz, bo myśląc wcześniej damy radę. Pamiętacie jak zawsze przed koncertami dyskutowaliśmy na forum o tym jaką oprawę zorganizować? Brakuje mi tego zaangażowania, inaczej było na początku teraz jest stałe fan action i jesteśmy już trochę znudzeni, Thomas na pewno też. Dlatego jak macie pomysły to mówcie! Przede wszystkim trzeba wziąć pod uwagę fakt, że koncert jest na świeżym powietrzu i w Operze Leśnej są miejsca siedzące, brak płyty.

Uprzedzając wszelkie zastrzeżenia - nie mam pretensji, że coś nie jest zorganizowane, bo jest zrobione świetnie, Rafał, Dawid, Patryk, dziewczyny i wszyscy odpowiedzalni za promo - jest ŚWIETNIE. Tylko, że skoro jesteśmy najlepszym fanclubem TA, to nim pozostańmy pracując na to miano intensywnie i dążąc do zaskakiwania Thomasa, publiczności,żeby chcieli na te koncerty chodzić :D

Popieram jak najbardziej. Zmiany moim zdaniem są konieczne, bo obecna oprawa Thomasa z pewnością już nie zaskakuje. Czasu jest sporo, więc trzeba wykazać się inwencją i zorganizować coś nowego.
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Dokładnie tak, chodzi też o to, żeby zobaczyć zaskoczenie na jego twarzy, pamiętam jaka magia była, kiedy na przykład pierwszy raz wymachiwaliśmy zimnymi ogniami, wyglądał na zadowolonego, teraz już się przyzwyczaił do balonów itp...
Awatar użytkownika
shoker191
Członek TAFC Polska

Post autor: shoker191 »

Propozycja zmiany jest bardzo fajna, faktycznie Thomas już nie podchodzi do tych balonów i sztucznych ogni z takim zaskoczeniem.
Wpadł mi do głowy taki pomysł żeby zrobić coś z serpentynami , wiem że to pomysł pasujący bardziej na sylwestra ale w końcu też jest w jakaś nowość. Mam na myśli takie armatki z serpentynami które wybuchają po naciśnięciu. Można by to np wystrzelić " you're my heart" ..
Tylko pytanie jak by to wyglądało..
Good Guys Only Win In Movies

Everyone has their Bohlen
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Re: 26.07.2014 Thomas Anders - Opera Leśna Sopot

Post autor: 33ccd »

Wiec czekamy na realne i rozsądne pomysły. Przypominam że w Sopocie bedą miejsca numerowane jak w Kielcach i Szczecinie.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Cholibka, w urodziny mojego taty, mam nadzieje, że imprezy nie zrobi wtedy, bo do Sopotu wtedy nie pojadę :(
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
ewelajna

Post autor: ewelajna »

no to ja juz zbieram kasiure^^
,,Traktuj innych tak, jak sam chcesz być przez nich traktowany..''
pingwin234

Post autor: pingwin234 »

Super!!!!!!!!!!!juz nie moge sie doczekac koncertu w sopocie :)
Husku
Członek TAFC Polska

Nie tylko Ty :D
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

Post autor: aragorn »

,,hejjj ,,,,to jednak Kołobrzeg powrócił,,,na listę ,,,bardzo fajnie,,,,dziękuje za wiadomość,,i jeszcze fan-day,,no trzeba będzie chyba wybrać ,,,albo raczej dostosować się do sytuacji,,, no to szefie wyłożyłeś karty na stół,,, :wink: a wracając do pomysłu odświeżenia ,,to podstawowe sprawy powinniśmy wymienić,po pierwsze nasz wygląd ,żebyśmy byli widoczni ,,odznaczali się od widowni.Koszulki jak nawiązuje do wczorajszej rozmowy ,jest sporo czasu,więc można kaski odłożyć ,,dawajcie kolejne podpowiedzi,,jak będziemy mieli konkrety to wtedy połączymy to z kreatywnością i zaangażowaniem.Ready of the Victory,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
That's the only thing i really know.......
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Kołobrzeg nigdy nie zniknął.
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Eva tez sie postara tam byc. Zawsze chcialam pujsc na koncert odbywajacy sie w Operze Lesnej
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

Post autor: aragorn »

,,,nie no było tak że Kołobrzeg i Sopot,,ale później tylko Sopot to było w pierwszej wersji info.
That's the only thing i really know.......
Awatar użytkownika
pysia20
Członek TAFC Polska

Post autor: pysia20 »

ja również nie moge sie juz doczekac koncertu,no ale jeszcze troszke;)ja myslę że po pierwsze jeżeli ktos się wybiera na koncert żeby jednak zakładał koszulke, kurtke czy polara fan clubowego bo widze ze jednak nie wszyscy zakładaja,im wiecej osob je załozy tym bardziej bedziemy widoczni to jasne ..bo chyba o to nam chodzi ;)więc jezeli macie odzież fan clubową to zakładajcie;);)przeciez to żaden wstyd!
You Are Not Alone..!!
Husku
Członek TAFC Polska

pysia20 pisze:ja również nie moge sie juz doczekac koncertu,no ale jeszcze troszke;)ja myslę że po pierwsze jeżeli ktos się wybiera na koncert żeby jednak zakładał koszulke, kurtke czy polara fan clubowego bo widze ze jednak nie wszyscy zakładaja,im wiecej osob je załozy tym bardziej bedziemy widoczni to jasne ..bo chyba o to nam chodzi ;)więc jezeli macie odzież fan clubową to zakładajcie;);)przeciez to żaden wstyd!
Szczególnie, że tym razem będą miejsca siedzące i bez fanclubowych ciuchów nie będziemy się aż tak wyróżniać.
Monia82 pisze:Kołobrzeg nigdy nie zniknął.
No właśnie ja nie mam pojęcia o co chodzi, co chwilę słyszę, że Kołobrzeg jednak odwołany, ale nie wiem skąd taka informacja, jak na liście dalej figuruje :? Po prostu nie znamy jeszcze daty, ale to zarząd chyba czeka na szczególną okazję - lubicie dawkować nam informacje, co nie? :D
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

TYLKO SOPOT!!!!!
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA