Ciekawy mix nam się zrobił: nadzieje Thomasa na podbój USA (występ Thomasa we wrześniu w Los Angeles) i atrakcyjność Omida w stylu głosu Bollywood...! A i oczywiście piosenkę "We are one" wyprodukował Uwe!!! Piosenka ta została nagrana w Berlinie w lutym.
aragorn pisze:,,,,Thomas jest artystą który lubi eksperymentować i wychodzi mu to wyśmienicie........
Masz racje Aragonie, Thomas lubi zbieracc nowe doswiadczenia i prze to rozwijac swoj talent. W latach 90 tych nagral album Soled, ktory tez byl nowym doswiadczeniem. W tym celiu musial nauczyc sie spiewac w stylu souolowym.
To zdobywanie doświadczenia i eksperymentowanie wyszło mu aż za bardzo. Nie uważacie że Thomas występując z takim gwiazdorem rodem z Al Kaidy naraża się na śmiech?
shoker191 pisze:To zdobywanie doświadczenia i eksperymentowanie wyszło mu aż za bardzo. Nie uważacie że Thomas występując z takim gwiazdorem rodem z Al Kaidy naraża się na śmiech?
Koleś sobie śpiewa, nikomu nie robi tym krzywdy, więc nie wiem po co go wiązać z organizacją terrorystyczną?
Co nie zmienia faktu, że sprawa duetu jest trochę śmieszna, zwłaszcza że Omid nie jest jakiś super über znany.
Omid jest jak my Fanem Thomasa. Z pomoca Uwe spelnil sobie mazenie nagrania jednego utworu ze swoim gwiazdirem. To ze wam sie niepodoba jego muzyka, nie znaczy ze Omit nie ma talentu. Poprostu jest to dla nas nie zwyczajny styl.
Thomas nagrał piosenke z Kasia Nova,ktora nawet w Polsce nie jest zbyt popularna. Dla wielu europejczyków Polska tez leży gdzies na końcu świata. Trzeba dać człowiekowi szanse. Jeżeli Uwe napisze dla nich dobrą piosenke moze się to okazać przyjemną niespodzianką. Następny będzie Pitbull...
Sprostuje swoją wypowiedź na temat Omida. Nie uważam że śmieszna jest " jego " osoba lecz fakt tego że Thomas zaczął współpracę z osobą która nie jest za bardzo ceniona w tej branży. Wiadomo że każdy ma prawo śpiewać i się tym cieszyć ale nie rozumiem czemu Thomas zdecydował się na współpracę akurat z nim, to nie jest po prostu jego poziom. Jestem stanowczo negatywnie nastawiony do tego projektu. Według mnie jest to jeden z tych projektów które nie powinny mieć miejsca i nie sądze żebym zmienił zdanie, chyba że zrobią coś nadzwyczajnego , czego się raczej nie spodziewam.