14.09.2013 - Thomas Anders w Nysie
- Evaalex
Re: 14.09.2013 - Thomas Anders w Nysie
Dzieki Patryku uspokoilam sie przeczytaniu Twojego postu. To zescie dla rodziny i znajomych czesc sektora odgrodzili jest moim zdaniem pozadku. Jak by np napisano ze dla 50 albo 100 zapfoszonych gosci zrobio o sektor Vip wtedy bym sie nie denerwowala. Dla mnie jest tylko wazne zeby zanajac .miejsce podobne jak w Krakowie albo Wroclawiu.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Patryk,wszystko rozumiem,ale zrozum też to zaskoczenie ludzi kiedy zajęli najlepsze miejsca pod sceną jakie mogli jeszcze zająć a tu taka niespodzianka...widok niespodziewanie zasłonięty przez kilkadziesiąt innych osób.Nie mam o to pretensji,ale też nie dziwcie się,że jak ludzie zobaczyli jak jest zarysowana przestrzeń pod sceną no to można wpaść w panikę
(mam na myśli koncert w Nysie).
Dla sprostowania goście Patryka i Rafała stali rzeczywiście po lewej stronie (patrząc na scenę)przed sektorem Fan,nie na środku.
Dla sprostowania goście Patryka i Rafała stali rzeczywiście po lewej stronie (patrząc na scenę)przed sektorem Fan,nie na środku.
- Evaalex
Wlasnie z powodu zarysu sceny zaczelam sie martwic. Otym ze jacys ludzie posiadajacy specjaölne uprawnienia staneli sobie w Krakowie w pierwszym rzedzie opowiadala mi Ilciab. Ja to totalnie zdenerwowalo. Jak ja na necie spotkam powiem jej kim te specjalnie uprawnione osoby byly. To napewno zrozumiei jej zdenerwowanie przejdzie.
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
atlantyda ;o) pisze:Patryk,wszystko rozumiem,ale zrozum też to zaskoczenie ludzi kiedy zajęli najlepsze miejsca pod sceną jakie mogli jeszcze zająć a tu taka niespodzianka...widok niespodziewanie zasłonięty przez kilkadziesiąt innych osób.Nie mam o to pretensji,ale też nie dziwcie się,że jak ludzie zobaczyli jak jest zarysowana przestrzeń pod sceną no to można wpaść w panikę(mam na myśli koncert w Nysie).
I ten sektor był ustawiony od samego początku zanim otwarto halę dla publiczności, więc idąc pod scenę każdy to MUSIAŁ widzieć, jak też widział że nie ma jak tam się dostać z płyty.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- 33ccd
- Kontakt:
Evaalex pisze:Wlasnie z powodu zarysu sceny zaczelam sie martwic. Otym ze jacys ludzie posiadajacy specjaölne uprawnienia staneli sobie w Krakowie w pierwszym rzedzie opowiadala mi Ilciab. Ja to totalnie zdenerwowalo. Jak ja na necie spotkam powiem jej kim te specjalnie uprawnione osoby byly. To napewno zrozumiei jej zdenerwowanie przejdzie.
Tak sobie to wymyślił organizator i ma do tego prawo. Jestem po pewnych rozmowach z przedstawicielem organizatora, który wyraził chęć współpracy z TAFCPL. Teraz czekam na rezultaty naszych ustaleń, a wtedy wszystko oficialnie ogłosimy.Ale jeśli ktoś boi się że zabraknie miejsc na koncert TA na tym wielkim stadionie to zapraszam do zakupu biletów.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- Evaalex
Poczekam na wyniki waszych negocjacji z organizatorem. W wypadku dla nas pozytywnego wyniku bende na naprwno na koncercie. Przy negarywnym wyniku chyba mnie tam nie bedzie.
- 33ccd
- Kontakt:
Hej. Zaczyna coś się pozytywnie klarować w sprawie współpracy TAFCPL z organizatorem koncertu. Czekam na potwierdzenie ustalonych tematów i mam nadzieje że przed Koszalinem damy jeszcze info i możliwosć zakupu biletów na naszej stronie.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- Evaalex
Fajna nowina, bede czekac na info33ccd pisze:Hej. Zaczyna coś się pozytywnie klarować w sprawie współpracy TAFCPL z organizatorem koncertu. Czekam na potwierdzenie ustalonych tematów i mam nadzieje że przed Koszalinem damy jeszcze info i możliwosć zakupu biletów na naszej stronie.
-
alunia13
Ja będę w Nysie obowiązkowo
Chciałabym się pod kogoś "podpiąć" bo nie mam z kim jechać 
"You can win, If You want..."
- 33ccd
- Kontakt:
Witajcie.
Dostałem bilety, mam je w domu. Po niedzieli ruszamy z dystrybucją. Będzie też prawdopodobnie jedna, a może nawet dwie super informacje-niespodzianki:)
Jak zwykle coś do biletów dodam do koperty.
Niestety z przyczyn leżacych po POCZCIE POLSKIEJ, która nieubezpiecza listów zagranicznych raczej nie będziemy wysyłać biletów poza kraj. Proszę dogadywać się z fanklubowiczami w kraju by bilety wysłać do nich.
Mamy tylko 100 sztuk.
Dostałem bilety, mam je w domu. Po niedzieli ruszamy z dystrybucją. Będzie też prawdopodobnie jedna, a może nawet dwie super informacje-niespodzianki:)
Jak zwykle coś do biletów dodam do koperty.
Niestety z przyczyn leżacych po POCZCIE POLSKIEJ, która nieubezpiecza listów zagranicznych raczej nie będziemy wysyłać biletów poza kraj. Proszę dogadywać się z fanklubowiczami w kraju by bilety wysłać do nich.
Mamy tylko 100 sztuk.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- siara1971
- Członek TAFC Polska
No nareszcie super wiadomość 
- Evaalex
Wspaniala wiadomosc. Pieniadze na bilet mam a reszde dostana jako prezent urodzinowy. Przyjerzdzam na tydzien do znajomych tydzien wypoczynku na wiecej nie stac. Nocleg darmowy.A jerzeli chodzi o adres w polsce to podam adres wojka. Przy koncu miesica mam urodziny tek ze pienisdze na przyjazd do polski dostane. Wiemszosc z wyjazdow na konzerty finansoje z prezetow pod choinke, od zajaczka albo urodzinowych. Bez ktorych mnie by na koncerty stac nie bylo.
A w niemczech jerzdze tylko na koncerty po ktorych mam mozliwoc powrotu regionalnym pociagiem. Albo jak kolezanki jada samochodem i przez noc wracaja.
A w niemczech jerzdze tylko na koncerty po ktorych mam mozliwoc powrotu regionalnym pociagiem. Albo jak kolezanki jada samochodem i przez noc wracaja.
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Wyboldowane informacje są istotne z uwagi na temat, a powiedz mi Evka, co nas obchodzi cała reszta..?Evaalex pisze:Wspaniala wiadomosc. Pieniadze na bilet mam a reszde dostana jako prezent urodzinowy. Przyjerzdzam na tydzien do znajomych tydzien wypoczynku na wiecej nie stac. Nocleg darmowy.A jerzeli chodzi o adres w polsce to podam adres wojka. Przy koncu miesica mam urodziny tek ze pienisdze na przyjazd do polski dostane. Wiemszosc z wyjazdow na konzerty finansoje z prezetow pod choinke, od zajaczka albo urodzinowych. Bez ktorych mnie by na koncerty stac nie bylo.
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Eva przeczytała mój elaborat z innego tematu po łebkach. Ja już nie mam sił, jedynie współczuję Thomasowi takiej fanatyczki.
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
O matko, gorzkich żali ciąg dalszy. Eva, jak Ci tak ciężko w Niemczech, zapraszamy do Polski 
Don’t Give Up!
- Fanka MT
Gdzie jest jakaś informacja o cenie biletów? Bo kurcze, nie mogę znaleźć, a warto się dowiedzieć, ile by trzeba było odłożyć 
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!