atlantyda ;o) pisze:
Jest to Idol i każdy się cieszy ze zdjęcia z Nim,z bycia na koncercie z uściśnięcia Jego dłoni.Powiedz mi,który artysta tyle możliwości daje swoim Fanom? Jest to podziękowanie ze strony Thomasa.
W 100% się z Tobą zgadzam!Ogromnie się cieszę,że jest mi dane żyć w tych obecnych czasach.Internet,wielka potęga,duża pomoc dla ludzi szukających informacji.Thomas podobnie jak ja idzie z duchem czasu,i dobrze.Dzięki temu mamy możliwość na bieżąco śledzić jego poczynania,co dla nas fanów nie jest bez znaczenia.Na początku istnienia zespołu MT docierały do nas informacje bardzo skąpe i opóznione w czasie.Tak Thomas Anders jest naszym fanów idolem.Szanuje swoich wielbicieli,co pokazuje w różny sposób.Jednym z nich jest organizowany corocznie fan-day.Jadą do Koblenz ludzie z całego świata,nie patrząc na koszty.Ogromnym przeżyciem są te chwile spędzone z Thomasem.Możliwość zrobienia sobie z nim fotki,chwila rozmowy,uścisk dłoni.Jest niesamowicie ciepłym i serdecznym człowiekiem o wielkim sercu.Niewielu jest takich artystów.Ja jadę do Koblenz po raz piąty,i jak się uda będę dalej jezdzić,bo tam panuje magiczna atmosfera.Fotek z Thomasem mam już kilka i ciągle mało,mało,mało...........