Koncert 11 kwietnia w Hoyerswerdzie (Anders | Fahrenkrog)

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Re: Koncert 11 kwietnia w Hoyerswerdzie (Anders | Fahrenkrog

Post autor: aleksandra227 »

E no super mieliście i cieszę,że tak się dobrze czuliście i z Thomasem bardzo miła rozmowa,musiało być cudowne spotkanko ;) Tylko czekać na relewacje(fotki i video).
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Fajny filmik z Hoyeswerdy
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Post autor: DorkaWawa »

Kochani, witajcie z powrotem w kraju :D
Joanna, super relacja, jak czytałam, to tak jakbym tam była :D
Czekam na sprawozdanie pozostałych no i oczywiście fotki :D
Don’t Give Up!
Awatar użytkownika
Naddel
Członek TAFC Polska

Post autor: Naddel »

W zasadzie Joanna opowiedziała wszystko (tak to jest, jak się bladym świtem do domu wraca...przyznaj się, że chciałaś po prostu pierwsza wpaść z relacją ;-) ), od siebie mogę dodać, że bardzo, baaaardzo mnie ucieszyło wykonanie piosenek po niemiecku :-D Najpierw zaczęli od "99 Luftbaloons", ale była to wersja głównie instrumentalna. Następna w kolejce była "Leuchtturm" (obie piosenki z repertuaru Neny). Powiem wam, że to szalenie fajne, takie egzotyczne powiedziałabym, usłyszeć Thomaska śpiewającego na żywo w ojczystym języku! :D Oczywiście narrację całego koncertu również prowadził auf Deutsch - jak dla mnie - bomba! :mrgreen:
Co jeszcze? Uwe! Na scenie widać było to porozumienie, jakie jest między nim i Thomasem. Widać było, że się lubią, że atmosfera jest fajna. Poza tym, Uwe też się fajnie bawił za tymi swoimi klawiszami, a obawiałam się trochę, że będzie sztywniak :lol:

Jeśli chodzi o publiczność - rzeczywiście nieporównywalne z Polską. U nas tysiące, u nich frekwencja słabiutka. Plakatów nie uświadczysz, więc promocja leży i kwiczy. Przyznam, że na początku to aż mi było przykro, że sala niepełna, ale jak tylko koncert się zaczął...było wieeeelkie WOOOOOW!!!! Thomas sam z tego żartował, jak zaczęliśmy się bawić i klaskać, i trochę chyba ruszyliśmy za sobą niemiecką publikę, to Thomas rzucił coś w stylu, że nie sądził, że 50osób może zrobić taki hałas :lol:
Oczywiście, jak już Asia wspomniała, był transparencik (o taki: http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 3312_n.jpg) i były białe róże, a uśmiechy Thomasa do nas ze sceny w tych momentach - bezcenne!

Spotkanie z zespołem, a później też z samym Thomasem - kolejne wielkie zaskoczenie! Chłopaki żartowali, cierpliwie pozowali do zdjęć i absolutnie żadnego gwiazdorzenia. Bez poganiania, pośpiechu, z każdym zamienili dwa słowa...jak się człowiek naczyta o kaprysach rodzimych celebrytów, to takie zachowanie naszych ulubieńców może jednak podbudować :D No i wielki szacun, że koncert mimo słabej frekwencji nie tylko w ogóle się odbył, ale też trwał 2 godziny! Jak widać - żadnych dróg na skróty! :D

Podsumowując - przeżycie niezwykłe, pod każdym względem inne od tego, co mamy w Polsce! Śmiem twierdzić, że jak dotąd chyba ten koncert przeżyłam najmocniej. Coś pięknego!!!

No i na koniec - kochana ekipo! Możemy być z siebie dumni! Wszyscy wiemy, ile samozaparcia nas kosztowało nie-rzucenie się na Thomasa pod halą :lol: Daliśmy radę!!!! :lol:
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Dziękuję Wam za świetne relacje z koncertu :) Szkoda,że nie mogłam tam być :( Na szczęście niedługo Thomas ponownie wystąpi w Polsce :wink:
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
Naddel
Członek TAFC Polska

Post autor: Naddel »

Aaaaa, no jeszcze jedno! Jak mogłam zapomnieć :mrgreen: Dzięki pomocy Jörga (jejku, przemiły facet!) wszyscy dostaliśmy piękne autografy od Uwe i Thomasa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Takie o: http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 9407_n.jpg
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
Awatar użytkownika
Evaalex

Asu twoja relacja jest wspaniala. Ja z doswiadczenia wiem ze po koncertach na ktorych jest mala liczba fanow Thomas zawsze ma troche czasu.W wywiadzie poiedzial ze jak by przed koncertem na zapleczu dwum fanom autgrafy dal to by nastepnych paru przylecialo. Na koncu by to cale 20 minut trwalo i koncert by sie z tej racji opuznil.Mu jest przykro jak widzi Fanow w zimnicy stacych, ale co ma zrobic, Jak dwum autografy da a reszta nie dostanie to sie ludzie na niego wsciekna.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

A to nasza ekipa, w oczekiwaniu na wejście i zajęcie miejsc :)

Obrazek
Awatar użytkownika
aldona
Członek TAFC Polska

Post autor: aldona »

Joanna i Alicja świetnie wam już opisały jak było i ja się pod tym podpisuję .Koncert był prze cudny .Mieliśmy świetne miejsca w drugim rzędzie a Thomasa na wyciągnięcie ręki .Stojąc ,Thomas był z nami face to face .To było bezcenne :) :wink: . Thomas był w świetnej formie .Rozpierała Go energia , był zadowolony i roześmiany .Bardzo się cieszę ,że mogłam tam być razem z Joanną ,Alicją ,Eweliną i Piotrem .Koncert był bardzo kameralny,na początku trochę się zaniepokoiłam bo publiczność siedziała ,ale na szczęście nie długo . Nasza grupa bawiła się na stojąco i niedługo pozostali zrobili to samo . A to był dopiero początek atrakcji. Po koncercie mieliśmy przyjemność spotkania z całym zespołem,chłopaki byli naprawdę sympatyczni .Nastrój był prze uroczy nikt się nigdzie nie śpieszył i nie gonił . Oczywiście nie zabrakło spotkania z Thomasem ,który był mile zaskoczony naszą obecnością na koncercie. Postanowiłyśmy (z ciężkim sercem ), że nie będziemy Go atakować zdjęciami ani autografami ,tylko Mu podziękujemy za występ. Jestem z tego dumna . Thomas podczas rozmowy był rozluźniony uśmiechnięty i bardzo miły . :)
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

aldona pisze:Oczywiście nie zabrakło spotkania z Thomasem ,który był mile zaskoczony naszą obecnością na koncercie. Postanowiłyśmy (z ciężkim sercem ), że nie będziemy Go atakować zdjęciami ani autografami ,tylko Mu podziękujemy za występ. Jestem z tego dumna . Thomas podczas rozmowy był rozluźniony uśmiechnięty i bardzo miły . :)
Tak, warto było się powstrzymać. To spotkanie było ukoronowaniem wieczoru!
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Relacja Asi już na Naszej stronie! Zapraszam do zapoznania się ze wspomnieniami: http://thomas-anders.com.pl/akt/?p=37579

Dzięki za wspaniałą relację!!!
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Evaalex

aldona pisze:Joanna i Alicja świetnie wam już opisały jak było i ja się pod tym podpisuję .Koncert był prze cudny .Mieliśmy świetne miejsca w drugim rzędzie a Thomasa na wyciągnięcie ręki .Stojąc ,Thomas był z nami face to face .To było bezcenne :) :wink: . Thomas był w świetnej formie .Rozpierała Go energia , był zadowolony i roześmiany .Bardzo się cieszę ,że mogłam tam być razem z Joanną ,Alicją ,Eweliną i Piotrem .Koncert był bardzo kameralny,na początku trochę się zaniepokoiłam bo publiczność siedziała ,ale na szczęście nie długo . Nasza grupa bawiła się na stojąco i niedługo pozostali zrobili to samo . A to był dopiero początek atrakcji. Po koncercie mieliśmy przyjemność spotkania z całym zespołem,chłopaki byli naprawdę sympatyczni .Nastrój był prze uroczy nikt się nigdzie nie śpieszył i nie gonił . Oczywiście nie zabrakło spotkania z Thomasem ,który był mile zaskoczony naszą obecnością na koncercie. Postanowiłyśmy (z ciężkim sercem ), że nie będziemy Go atakować zdjęciami ani autografami ,tylko Mu podziękujemy za występ. Jestem z tego dumna . Thomas podczas rozmowy był rozluźniony uśmiechnięty i bardzo miły :)
Fajnie ze mieles tyle szczescia Aldono. Mam nadzieje ze sie jeszcze kiedys spotkamy na koncercie.
Ostatnio zmieniony ndz kwie 14, 2013 12:18 przez Evaalex, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Pkmodern

Kolejny fragment z koncertu:

Awatar użytkownika
Pkmodern

A tu mamy galerię z tego koncertu: http://www.thomasanders-online.com/Simp ... werda2013/
Awatar użytkownika
cris1974

Post autor: cris1974 »

Pozazdrościć tym co byli :)
Awatar użytkownika
Evaalex

Nowy filmik z koncertu w Hoyeswerda
ODPOWIEDZ