Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Ja także jestem szczęśliwcem który był na koncercie w Poznaniu. Dla mnie koncert po prostu rewelacyjny i już nie mogę się doczekać wyjazdu na koncert do Łodzi. Bardzo dziękuję za linki do filmów (moje nagrane telefonem są dla mnie pamiątką ale ich jakość nie jest najlepsza) - ja chciałem zrobić kilka fajnych zdjęć, ale nie doczytałem na bilecie i mój aparat z dużym obiektywem trafił do depozytu.
steven czy mogę liczyć na więcej plików z koncertu ? Może uda mi się je wgrać na tablet żeby sobie czasem do tego wrócić
Pozdrawiam Rafał
"Wszystko więc, co byście chcieli, żeby wam ludzie czynili, i wy im czyńcie..." Mt 7,12
rafknaf pisze:Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Ja także jestem szczęśliwcem który był na koncercie w Poznaniu. Dla mnie koncert po prostu rewelacyjny i już nie mogę się doczekać wyjazdu na koncert do Łodzi. Bardzo dziękuję za linki do filmów (moje nagrane telefonem są dla mnie pamiątką ale ich jakość nie jest najlepsza) - ja chciałem zrobić kilka fajnych zdjęć, ale nie doczytałem na bilecie i mój aparat z dużym obiektywem trafił do depozytu.
steven czy mogę liczyć na więcej plików z koncertu ? Może uda mi się je wgrać na tablet żeby sobie czasem do tego wrócić
Pozdrawiam Rafał
Niestety muszę was rozczarować - to co wrzuciłem to wszystko co mam, nie bywam często na koncertach TA dlatego wolałem posłuchać jak śpiewa Może innym razem, ewentualnie uda się załatwić materiał od osoby, która przed sceną nagrywała cały koncert.
A oto zmontowany wczoraj filmik z koncertu w Poznaniu. Miłego oglądania. Na początku filmu wdarł się mały błąd, koncert odbył się 1 grudnia a nie 3 oczywiście.
Wielkie dzięki za kolejne przypomnienie tego świetnego koncertu...
Czy ma ktoś może albo by mógł spisać tytuły piosenek które Thomas śpiewał na koncercie. Niestety wynikła wśród moich znajomych mała sprzeczka i chciałbym konflikt rozwiązać a sam dokładnej kolejności nie pamiętam
"Wszystko więc, co byście chcieli, żeby wam ludzie czynili, i wy im czyńcie..." Mt 7,12
rafknaf pisze:Wielkie dzięki za kolejne przypomnienie tego świetnego koncertu...
Czy ma ktoś może albo by mógł spisać tytuły piosenek które Thomas śpiewał na koncercie. Niestety wynikła wśród moich znajomych mała sprzeczka i chciałbym konflikt rozwiązać a sam dokładnej kolejności nie pamiętam
sebciu1974 pisze:A oto zmontowany wczoraj filmik z koncertu w Poznaniu. Miłego oglądania. Na początku filmu wdarł się mały błąd, koncert odbył się 1 grudnia a nie 3 oczywiście.
Raaaaaaaaaaaanyyyy, dzięki ogromne!!! Super filmik!!! Jak miło było znów przenieść się tam, poczuć tamtą atmosferę.....
Wyemitowany przez niemiecką telewizję regionalną SWR RP fragment reportażu z okazji 50. urodzin Thomasa (całość w niedzielę). Sporo na temat koncertu w Poznaniu. Może ktoś wypatrzy tam siebie http://www.swr.de/landesschau-rp/hierzu ... index.html