DSDS 2013

Castingi z Dieterem Bohlen w jury + wykonawcy wywodzący się z tych castingów.
Awatar użytkownika
HubMT
Kontakt:

Re: DSDS 2013

Post autor: HubMT »

MODERN JEANNE pisze:Zabawna ta kreskówka.Jeśli chodzi o oglądanie DSDS to porządnie mi się już znudziło bo ciągle to samo tylko twarze się zmieniają.Program który kiedyś oglądałam z ciekawością wydaje mi się obecnie trochę monotonny i zbyt przydługaśny,po prostu za dużo edycji już tego było
No masz racje, już znacznie ciekawsze jest Das Supertalent, tam się przynajmniej można pośmiać, zobaczyć coś ciekawego itd.
*Diamonds never made a lady..." :roll:
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

Też tak sadze,większe urozmaicenie repertuaru,o wiele ciekawsze...Mozna sie i pośmiać i przestraszyć nawet.Rożni dziwni ludzie tam się pojawiają... :shock:
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

MODERN JEANNE pisze:...Mozna sie i pośmiać i przestraszyć nawet.Rożni dziwni ludzie tam się pojawiają... :shock:
Bo takie programy przyciągają różnych ludzi - w tym prawdziwych dziwaków. Jakaś część uczestników doskonale sobie zdaje sprawę z faktu, że nie mają talentu - ale to nie szkodzi - pokarzą go/ją w telewizji i "a nóż widelec" znajdzie się jakaś wpływowa osoba z TV, która zechce wypromować takie beztalencie.

Dziś niekoniecznie trzeba mieć talent, by zaistnieć - wystarczy być kontrowersyjny i mieć parcie na szkło...
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

No niekoniecznie bo te beztalencia odpadają zazwyczaj w początkowych eliminacjach,zostają ludzie którzy jednak coś tam potrafią ,są raczej nieprzeciętni i mają jakiś talent...Tylko gorzej potem dla fanów Dietera jeśli nie wygrywa programu osoba śpiewająca,bo oczekuję od niego albumu i jednak chciałabym żeby taka osoba wygrała.Nie zawsze się jednak to zdarza bo kiedyś wygrał pan z pieskiem...
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
i_love_poptitan

Post autor: i_love_poptitan »

http://www.rtl.de/cms/sendungen/show/ds ... 84153.html - oglądając tegoroczną edycję programu natknełam się na takie oto wykonanie dwóch fanów DB piosenki "Cheri Cheri Lady" :) Co sądzicie, mnie to bardzo rozbawiło i tylko potwierdziło, że utwory MT są trudne do zaśpiewania.
Pozdrawiam :)
Obrazek
MODERN TALKING FANCLUB KIELCE
Awatar użytkownika
shoker191
Członek TAFC Polska

Post autor: shoker191 »

hahaha mina Dietera była bezcenna kiedy ich usłyszał. Mógłby ktoś przetłumaczyć co on im powiedział bo nie znam niemieckiego ? :/
Good Guys Only Win In Movies

Everyone has their Bohlen
Awatar użytkownika
sexythomas'slover

Post autor: sexythomas'slover »

Czy w DSDS ten jeden chłopak mówi THOMAS ANDREAS czy mi sie tylko wydaje? Nie no paranoja, Thomas ANDREAS??!?!? Jaki z niego fan.... Wstydu sobie narbili i tyle Wam powiem ... Pozdrawiam :)
You're my heart, you're my soul ...
MODERN TALKING FUN CLUB KIELCE
Obrazek
Awatar użytkownika
i_love_poptitan

Post autor: i_love_poptitan »

sexythomas'slover pisze:Czy w DSDS ten jeden chłopak mówi THOMAS ANDREAS czy mi sie tylko wydaje? Nie no paranoja, Thomas ANDREAS??!?!? Jaki z niego fan.... Wstydu sobie narbili i tyle Wam powiem ... Pozdrawiam :)
Haha, masz rację, bracia z Tokio Hotel mieli z niego niezły ubaw :) Może też są fanami MT, hehe :))
Obrazek
MODERN TALKING FANCLUB KIELCE
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

i_love_poptitan pisze:http://www.rtl.de/cms/sendungen/show/ds ... 84153.html - oglądając tegoroczną edycję programu natknełam się na takie oto wykonanie dwóch fanów DB piosenki "Cheri Cheri Lady" :) Co sądzicie, mnie to bardzo rozbawiło i tylko potwierdziło, że utwory MT są trudne do zaśpiewania.
Pozdrawiam :)
Widziałam to już kiedyś,zabawne i to jego fani są zdolni do tego by Dieterowi śniły się koszmary po nocach ...
I LOVE DB AND TA!
ODPOWIEDZ