Utwory na koncerty Thomasa

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Re: Utwory na koncerty Thomasa

Post autor: Ann »

Super Thomas wykonuje na koncertach utwór "Stop!" :) Niestety nie dane mi było być chociaż na jednym koncercie, na którym wykonywał tą balladę :( Mam nadzieję,że będę mogła jeszcze usłyszeć "Stop!" na koncercie.
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

W dalszym ciągu liczę jeszcze na powrót "Soldiera" :wink: Jakoś brakuje mi tego utworu na koncertach :(
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

"I wanna".... please..........!!!! "I wanna"...!!!! :D Uważam, że bardzo koncertowy kawałek, fajnie by brzmiał.

http://www.youtube.com/watch?v=GrVuYoG3Dcc
Awatar użytkownika
shoker191
Członek TAFC Polska

Post autor: shoker191 »

Ja bym bardzo chciał usłyszeć "Juliet" oraz "Down On My Knees" Pytanie tylko czy kiedykolwiek bedzie szansa aby to usłyszeć live.
Natomiast jeśli chodzi o kawałki Thomasa to chciałbym usłyszeć "One Thing" i " Dynamite " Świetnie by pasowały na koncert, zwłaszcza ta druga :)
Good Guys Only Win In Movies

Everyone has their Bohlen
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

A ja mam sentyment do "Why Do You Cry" i "Stay With Me" na koncercie jak byłam w Szczecinie to bardzo mi się podobało no i mój uwielbiany najbardziej przebój to jeszcze "Chery Chery Lady też daje radę na koncercie" ;)
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

aleksandra227 pisze:...mój uwielbiany najbardziej przebój to jeszcze "Chery Chery Lady też daje radę na koncercie" ;)
Chery Chery Lady?? Nie znam takiego utworu. Znam za to utwór zatytułowany "Cheri, Cheri Lady" pochodzący z drugiego albumu Modern Talking:
http://www.moderntalking.pl/mt/index.php?strona=si3.htm

Myślałem, że fani Modern Talking wypowiadający się na forum wiedzą, jak się nazywają największe przeboje naszego ukochanego zespołu. Najwidoczniej byłem w błędzie...
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Nie przesadzasz trochę? Będziesz się teraz o drobniutkie literówki kłócił? Czy to aż takie ważne, żeby znać prawidłowy (mówię o błędach kosmetycznych, jak ten w poście aleksandry a nie gdy ktoś będzie szukał szeri szeri lejdi np, czy coś tam coś tam lady) tytuł, gdy ktoś robi tylko maleńki błąd?
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Moim zdaniem ważne jest to aby prawidłowo pisać tytuły piosenek. Ja na tym punkcie jestem bardzo wyczulona. Tak jak kiedys pisałam w jakimś programie wyświetlane było "Cherry Cherry Lady". No ludzie kochani, jakie Chery?? Niektórym to się nawet sprawdzić dokładnie nie chce...
Point Of No Return
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

Gasolina91 pisze:Moim zdaniem ważne jest to aby prawidłowo pisać tytuły piosenek. Ja na tym punkcie jestem bardzo wyczulona. Tak jak kiedys pisałam w jakimś programie wyświetlane było "Cherry Cherry Lady". No ludzie kochani, jakie Chery?? Niektórym to się nawet sprawdzić dokładnie nie chce...
Dziękuję Gasolina91, bo już myślałem, że tylko mnie się ta "niedbałość" w pisowni utworów MT nie podoba. Jeśli chcemy, by różni "redaktorzy" muzyczni pisali poprawnie tytuły utworów Modern Talking to chyba najpierw powinniśmy zacząć wymagać tego od siebie??

Jeśli dla nas nie jest ważna ta poprawność, to nie miejmy później pretensji o to do innych, którzy jednak nie są takimi znawcami tego tematu, jak my tutaj.

Pozdrawiam
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Czepiać się o tak głupie, malutkie literówki, uczmy jak jest prawidłowo, tego nie neguję, ale żeby od razu piętnować za tak drobniutki błąd!?
Obrazek
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

To tak jakby zrobić błąd w imieniu albo nazwisku...
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Nie porównujmy takich rzeczy, bo imię i nazwisko jest ważną rzeczą, głupi błąd może zaważyć na poważnych problemach w załatwieniu spraw w urzędzie, u lekarza itp. To jest do jasnej cholery drobny kosmetyczny błąd, dwie idiotyczne takie same literki na końcu dwóch wyrazów, nie mające większego znaczenia w niczym! Raz w piosence końcówki brzmią jak "ri", raz jak "ry" i łatwo się pomylić, ale kurde, taki malutki błąd nie jest powodem do szykanowania i wyśmiewania, że ktoś nie wie jaki ma tytuł piosenka, robiąc drobny, kosmetyczny błąd. Nie dajmy się zwariować, można spokojnie zwrócić uwagę, a nie mówić, że ktoś nie jest prawdziwym fanem, bo w takiej drobnostce się pomylił...
Obrazek
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Po ostatnich koncertach Thomasa w Rosji,z przyjemnością chciałabym również i u nas usłyszeć "This Time" i "Mystery"czy "Just Close Your Eyes" albo "Time Is On My Side".Thomas wspaniale wykonał te utwory :D Ale myślę,że to mało prawdopodobne :(
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

edmund1974 pisze:
aleksandra227 pisze:...mój uwielbiany najbardziej przebój to jeszcze "Chery Chery Lady też daje radę na koncercie" ;)
Chery Chery Lady?? Nie znam takiego utworu. Znam za to utwór zatytułowany "Cheri, Cheri Lady" pochodzący z drugiego albumu Modern Talking:
http://www.moderntalking.pl/mt/index.php?strona=si3.htm

Myślałem, że fani Modern Talking wypowiadający się na forum wiedzą, jak się nazywają największe przeboje naszego ukochanego zespołu. Najwidoczniej byłem w błędzie...
W porządku źle mi się napisało to nie było celowe,po prostu byłam przekonana,że piszę prawidłowo.Ok nie mam aż takiej wiedzy jak Ty i dziękuję postaram się pamiętać jak się pisze Cheri Cheri Lady uwielbiam ten kawałek,po prostu też trzeba czuć piosenkę tak jak ja i z pewnością każdy ma swój ulubiony kawałek z Modern Talking i Thomasa Andersa ;) Rozumiem to,że jest się na jakimś punkcie przeczulonym no,ale bez przesady,ale zwracam honor pozdrawiam Edmundzie i resztę fanów.
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Byłoby fajnie usłyszeć to na żywo i to w takim składzie:

Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Albo to ;)

Thomas Anders - Gentelman