Koncert w Lublinie - 06.10.2012

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Awatar użytkownika
domi88
Członek TAFC Polska

Re: Koncert w Lublinie - 06.10.2012

Post autor: domi88 »

W tamtym tygodniu ja zaliczyłam podroż pociągiem Lublin- Szczecin na koncert, za kilka miesięcy Wy :) Polecam połączenie pociągiem, jest tylko jeden dziennie bezpośredni, ale bez przesiadek, także było wygodnie. Jeśli będzie taka potrzeba mogę Was odebrać z dworca w Lublinie :) oraz jeśli będzie ktoś chciał zwiedzić Stare Miasto i Zamek lubelski to również się polecam :) 27 km od Lublina jest również słynne uzdrowisko Nałęczów :)
Jeszcze kilka miesięcy do koncertu, ale już chciałabym powiedzieć, że, ze względu na to, ze Lublin jest przede wszystkim studenckim miastem trzeba będzie cos zarezerwować na after party wcześniej , bo w pierwszych dniach października jest mega oblężenie w lokalach i po koncercie, do przypadkowego miejsca możemy się po prostu nie zmieścić.
Pozdrawiam
Dominika :)
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

domi88 pisze:e względu na to, ze Lublin jest przede wszystkim studenckim miastem trzeba będzie cos zarezerwować na after party wcześniej , bo w pierwszych dniach października jest mega oblężenie w lokalach i po koncercie, do przypadkowego miejsca możemy się po prostu nie zmieścić.
I ja również radzę sobie wziąć tę uwagę do serca. Trzeba rezerwować z naprawdę duuuużym wyprzedzeniem. I owo wyprzedzenie nie oznacza np.września, tylko WCZEŚNIEJ!!!! :) A chyba już część z nas wie, że afterparty to fajna sprawa, a z każdym koncertem będzie coraz lepiej dograna i....coraz fajniejsza ;)

maringo18
: no właśnie!!! ;p A takie fajne schodki na dół były ;p
Awatar użytkownika
domi88
Członek TAFC Polska

Cieszę się, ze podzielacie moje zdanie :) I w związku z tym proponuje, aby za jakiś czas juz zacząć się wypowiadać, kto ma jakie oczekiwania co do miejsca after party- czy lokal w którym można tez potanczyć, czy raczej wolicie posiedzieć i pogadać. Ja myslałam , zeby zrobić 2 in 1 :)
Ja jestem w Lublinie cały czasz, więc mogę wcześniej coś zarezerwować, aby nas nie ubiegli tłumy studentów powracających do miasta :)
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

A może dobrze by było założyć odrębny wątek dotyczący afterparty..? Żeby nie przeszukiwać całego wątku dotyczącego danego koncertu - wtedy jakieś informacje moga umknąć, a tak wszystko będzie w jednym miejscu. Zapytam Patryka, jak to widzi :)
Awatar użytkownika
domi88
Członek TAFC Polska

Bardzo dobry pomysł z założeniem nowego wątku .
Awatar użytkownika
Maringo18
Członek TAFC Polska

Post autor: Maringo18 »

Na wszystko przyjdzie czas trzeba tylko trochę poczekać... Pozdrawiam
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

Post autor: aragorn »

czy będzie uruchomiona sprzedaż do Lublina biletów dla Fanowiczów, p.s pytanko wysłałem 18.06.12 ankietę zgłoszeniową ,czy już ją macie? :) :)
That's the only thing i really know.......
pingwin234

Post autor: pingwin234 »

owszem cudowna wiadomość:) ale nie dla mnie:( mam za daleko
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

Witam.No super wiadomość,że Thomas będzie kilka razy w polsce w tym roku i tyle imprez będzie z jego udziałem to z góry będę Wam życzyć udanej zabawy.Bo ja raczej się nie wybiorę.W maju byłam,ale chętnie bym pojechała do Lublina czy Poznania.Ale mam za daleko i kasiory brak :-(

Pozdrawiam wszystkich modertalkoholików i Thomasoholików ;-)
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Awatar użytkownika
agnieszka12345
Kontakt:

Post autor: agnieszka12345 »

Kurcze,jak ja bym chciała pojechać na koncert Thomasa Andersa <młotek> Help ! <bezradny>
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

agnieszka12345 pisze:Kurcze,jak ja bym chciała pojechać na koncert Thomasa Andersa <młotek> Help ! <bezradny>

No to jedź a nie wołaj o pomoc...

Do końca roku Thomas da aż 5 koncertów w całym kraju, więc każdy chętny będzie w stanie uczestniczyć choć w jednym z koncertów naszego idola. Koncerty są "porozrzucane" po całym kraju -wystarczy tylko chcieć, uzbierać trochę gotówki i... już mamy Thomasa "w zasięgu ręki".

Pozdrawiam.
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
agnieszka12345
Kontakt:

Post autor: agnieszka12345 »

To nie jest takie proste Edmundzie jak Ci się to wydaje...Dzięki i również pozdrawiam !
Awatar użytkownika
Blue Forever
Kontakt:

Post autor: Blue Forever »

Może ja też się wybiorę? Będę jechał z Białegostoku...
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Trochę szkoda, że wszystkie te koncerty są tak bardzo skomasowane w czasie....... Jakby były rozrzucone w ciągu 3-4 miesięcy, to z pewnością o wiele łatwiej by było zebrać pieniądze na bilety.... I można by było uczestniczyć nie w jednym, a może nawet w kilku koncertach. Ale tak, dzień po dniu niemal.... Nie da rady. A szkoda, bo wyobraźcie sobie, jak niektórym z nas żal będzie ściskał serca, że akurat TERAZ zaczyna się koncert, a my...w domu :(
Awatar użytkownika
lancja

Post autor: lancja »

A czy Ktoś już ma jakiś pomysł na nocleg w Lublinie, przynajmniej namiary na dobry hotelik,czy coś w tym stylu? Wiadomo, że większość fanclubowiczów dotrze z róznej części Polski...
ODPOWIEDZ