Thomas i Kamaliya - nowy duet?
- Agata
Re: Thomas i Kamalia - nowy duet?
Wszystko wskazuje na to, że ceremonię wręczenia nagród YUNA 2012, na której wystąpi Kamalia i Thomas będzie można oglądać w ukraińskiej telewizji, także on-line. W przyszłym tygodniu postaram się podać szczegóły.
Najnowszy teledysk Kamalii:
Najnowszy teledysk Kamalii:
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
12 lutego telewizja Inter pokaże Galę YUNA, na której Thomas i Kamaliya wykonają "No Ordinary Love". Telewizja tak jak pisała Agata, nadaje online, więc może i nam dane będzie w tej telewizyjnej premierze uczestniczyć. Ich strona http://inter.ua/uk/live
Jak piszesz tak cię widzą.
- Emil45677
A wiadomo komuś może o której konkretnie godzinie czasu polskiego ta telewizyjna premiera będzie miała miejsce? Z chęcią bym obejrzał to wydarzenie
.
- Agata
Program ma być pokazywany od 22.00 (23.00 czasu kijowskiego) i ma trwać około półtorej godziny.
Co ciekawe, wśród zagranicznych sędziów YUNy są dwie osoby z Polski: Alina Dragan (chyba ta znana z Listy Przebojów Programu Trzeciego) oraz Adam Czerwiński z RMF FM.
Co ciekawe, wśród zagranicznych sędziów YUNy są dwie osoby z Polski: Alina Dragan (chyba ta znana z Listy Przebojów Programu Trzeciego) oraz Adam Czerwiński z RMF FM.
-
piotras1272
Ale powiem wam też, że duet The Night is Still Young też był niczego sobie. Thomas z Sandrą wyszli całkiem całkiem 
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Witam.piotras1272 pisze:Ale powiem wam też, że duet The Night is Still Young też był niczego sobie. Thomas z Sandrą wyszli całkiem całkiem
Zabawne - ja mam zdanie wprost przeciwne do Twojego. Jak dla mnie ten singiel to totalna porażka. Oczywiście jako fan Thomasa nabyłem tego singla, ale do dziś leży na półce w folii, jak go fabryka zapakowała. Jeśli ktoś słusznie zapyta, na jakiej więc podstawie oceniam tego singla, to odpowiem zgodnie z prawdą, że na podstawie odsłuchu plików MP3 oraz dwu/trzykrotnego oglądnięcia klipu, który jest zresztą równie kiepski, jak sam utwór "The Night Is Still Young".
Jeśli zaś chodzi o nowy duet Thomas & Kamila to nie mam jeszcze zdania, bo nie słyszałem efektu ich współpracy muzycznej . Posłucham - ocenię...
Pozdrawiam
You Can Win, If You Want.
- art_system
Oczywiście, że duet z Sandrą był świetnym pomysłem, jak dla mnie to piosenka jest bardzo melodyjna. Jasne,że głos Sandry jest ZWICHROWANY, jednak całość jest na 5.
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Dokładnie mi sie to samo nasunęło na myśl.Kurcze czemu Thomas występuje z wyższymi od siebie kobietami to go stawia w niekorzystnym świetle jako super agentaPkmodern pisze:Oj Thomas... czyż kolejny Bond...?
- Gasolina91
Jakoś dziwnie Thomas wyszedł na tym zdjęciu. Taki nie "thomasowy" tu jest...
Osobiście nie podoba mi się wizerunek Thomasa w wersji Bonda. Ale to tylko moje odczucia.
Osobiście nie podoba mi się wizerunek Thomasa w wersji Bonda. Ale to tylko moje odczucia.
Point Of No Return
- Agata
Dokładnie, tak jak zapowiadano w teledysku do "Stay With Me" (c.d.n.)Pkmodern pisze:Oj Thomas... czyż kolejny Bond...?
Thomas stylizowany na 007 i jego dziewczyna. "Komsomolskaja Prawda na Ukrainie" podaje, że Kamalia od wielu lat była fanką Thomasa i nie wyobrażała sobie nawet, że będą kiedyś razem śpiewać. Teledysk był kręcony m. in. na moście w okolicach Truchanowej Wyspy w Kijowie oraz w pewnym domu, który uległ nawet uszkodzeniom...
Reportaż z planu:
http://tsn.ua/video/video-novini/v-gost ... 043&type=0
A teraz afterparty:
http://museum-club.com/events/descripti ... yuna_2012/
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
No cóż moim zdaniem zapowiada się na kolejny teledysk w stylu filmów o przygodach agenta brytyjskiego wywiadu.
Wiem bo ja oglądałam wszystkie filmy i sądzę, że Thomas świetnie to zagrał na sto procent
.
Wiem bo ja oglądałam wszystkie filmy i sądzę, że Thomas świetnie to zagrał na sto procent
- Agata
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Członkowie Fanklubu już mogą słyszeć i oglądać!
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Emil45677
Hej, to niesprawiedliwe hahaPkmodern pisze:Członkowie Fanklubu już mogą słyszeć i oglądać!![]()
- Agata
Proszę bardzo (mam nadzieję, że jeszcze będzie działać):