Thomas i Kamaliya - nowy duet?

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
Awatar użytkownika
Agata

Re: Thomas i Kamalia - nowy duet?

Post autor: Agata »

Wszystko wskazuje na to, że ceremonię wręczenia nagród YUNA 2012, na której wystąpi Kamalia i Thomas będzie można oglądać w ukraińskiej telewizji, także on-line. W przyszłym tygodniu postaram się podać szczegóły.

Najnowszy teledysk Kamalii:
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

12 lutego telewizja Inter pokaże Galę YUNA, na której Thomas i Kamaliya wykonają "No Ordinary Love". Telewizja tak jak pisała Agata, nadaje online, więc może i nam dane będzie w tej telewizyjnej premierze uczestniczyć. Ich strona http://inter.ua/uk/live
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Emil45677

Post autor: Emil45677 »

A wiadomo komuś może o której konkretnie godzinie czasu polskiego ta telewizyjna premiera będzie miała miejsce? Z chęcią bym obejrzał to wydarzenie :).
Awatar użytkownika
Agata

Program ma być pokazywany od 22.00 (23.00 czasu kijowskiego) i ma trwać około półtorej godziny.
Co ciekawe, wśród zagranicznych sędziów YUNy są dwie osoby z Polski: Alina Dragan (chyba ta znana z Listy Przebojów Programu Trzeciego) oraz Adam Czerwiński z RMF FM.
piotras1272

Post autor: piotras1272 »

Ale powiem wam też, że duet The Night is Still Young też był niczego sobie. Thomas z Sandrą wyszli całkiem całkiem ;)
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

piotras1272 pisze:Ale powiem wam też, że duet The Night is Still Young też był niczego sobie. Thomas z Sandrą wyszli całkiem całkiem ;)
Witam.

Zabawne - ja mam zdanie wprost przeciwne do Twojego. Jak dla mnie ten singiel to totalna porażka. Oczywiście jako fan Thomasa nabyłem tego singla, ale do dziś leży na półce w folii, jak go fabryka zapakowała. Jeśli ktoś słusznie zapyta, na jakiej więc podstawie oceniam tego singla, to odpowiem zgodnie z prawdą, że na podstawie odsłuchu plików MP3 oraz dwu/trzykrotnego oglądnięcia klipu, który jest zresztą równie kiepski, jak sam utwór "The Night Is Still Young".

Jeśli zaś chodzi o nowy duet Thomas & Kamila to nie mam jeszcze zdania, bo nie słyszałem efektu ich współpracy muzycznej . Posłucham - ocenię...

Pozdrawiam
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
art_system

Post autor: art_system »

Oczywiście, że duet z Sandrą był świetnym pomysłem, jak dla mnie to piosenka jest bardzo melodyjna. Jasne,że głos Sandry jest ZWICHROWANY, jednak całość jest na 5.
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Oj Thomas... czyż kolejny Bond...?

Obrazek
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Pkmodern pisze:Oj Thomas... czyż kolejny Bond...?
Dokładnie mi sie to samo nasunęło na myśl.Kurcze czemu Thomas występuje z wyższymi od siebie kobietami to go stawia w niekorzystnym świetle jako super agenta :/ (agent - wysoki i przystojny ;) )
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Jakoś dziwnie Thomas wyszedł na tym zdjęciu. Taki nie "thomasowy" tu jest...
Osobiście nie podoba mi się wizerunek Thomasa w wersji Bonda. Ale to tylko moje odczucia.
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Agata

Pkmodern pisze:Oj Thomas... czyż kolejny Bond...?
Dokładnie, tak jak zapowiadano w teledysku do "Stay With Me" (c.d.n.) :wink:
Thomas stylizowany na 007 i jego dziewczyna. "Komsomolskaja Prawda na Ukrainie" podaje, że Kamalia od wielu lat była fanką Thomasa i nie wyobrażała sobie nawet, że będą kiedyś razem śpiewać. Teledysk był kręcony m. in. na moście w okolicach Truchanowej Wyspy w Kijowie oraz w pewnym domu, który uległ nawet uszkodzeniom...

Reportaż z planu:
http://tsn.ua/video/video-novini/v-gost ... 043&type=0

A teraz afterparty:
http://museum-club.com/events/descripti ... yuna_2012/
polaczek892
Członek TAFC Polska

Post autor: polaczek892 »

No cóż moim zdaniem zapowiada się na kolejny teledysk w stylu filmów o przygodach agenta brytyjskiego wywiadu.
Wiem bo ja oglądałam wszystkie filmy i sądzę, że Thomas świetnie to zagrał na sto procent :D :D :D :D :D .
Awatar użytkownika
Agata

Piosenka jest w całości po angielsku, pierwszą zwrotkę śpiewa Thomas, drugą Kamalia. Są też elementy falsetu :wink: Mam nadzieję, że wkrótce ktoś udostępni to na YouTube, żebyście wszyscy mogli usłyszeć utwór.
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Agata pisze:Piosenka jest w całości po angielsku, pierwszą zwrotkę śpiewa Thomas, drugą Kamalia. Są też elementy falsetu :wink: Mam nadzieję, że wkrótce ktoś udostępni to na YouTube, żebyście wszyscy mogli usłyszeć utwór.
Obrazek Obrazek
Członkowie Fanklubu już mogą słyszeć i oglądać! :wink:
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Emil45677

Post autor: Emil45677 »

Pkmodern pisze:Członkowie Fanklubu już mogą słyszeć i oglądać! :wink:
Hej, to niesprawiedliwe haha :D...tak się składa że także dotarłem to źródła ale niestety nie znam rosyjskiego żeby się na pewnej stronie zarejestrować :/ ....ehh pozostaje mi czekać na życzliwych użytkowników YT albo innego serwisu :D. Już się doczekać nie mogę kiedy to usłyszę i zobaczę :D.
Awatar użytkownika
Agata

Proszę bardzo (mam nadzieję, że jeszcze będzie działać):
ODPOWIEDZ