5 niepublikowanych utworow na albumie STRONG

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
polaczek892
Członek TAFC Polska

Re: 5 niepublikowanych utworow na albumie STRONG

Post autor: polaczek892 »

jedyna pisze:No to mamy kolejny cover?
The Best Of Me w wykonaniu austriackiej piosenkarki Corneli Mooswalder:
http://www.4shared.com/audio/EXgFWhNW/1 ... The_B.html
Pytanie,kto był pierwszy,kto jest autorem? Bo płyta Cornelli Mooswalder - Star On The Horizon,skąd pochodzi utwór,ukazała się 15.07.2011r.
Obrazek

Też wydaje mi się podejrzane.
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

Daniel pisze:
A dla niektórych fanów - cokolwiek nagra Thomas jest "zajebiście zajebiste", nagrał by covery discopolo, a też by pieli z zachwytu.
Ja uczciwie piszę, co uważam.
Czy Ty aby trochę nie przesadzasz? Czy myślisz, że Thomas zniżyłby się do poziomu pozycji discopolowca? No co ty, nie żartuj proszę, żebym miała disco polo słuchać choćby było w wersji Thomasa, którego tak uwielbiam.

No więc ja też uczciwie napiszę co myślę o tych dołożonych piosenkach, zresztą jak zawsze. No więc oprócz tego, że Right Here, Right Now lubię najbardziej to bardzo mi się też podoba urywek Love You a Lifetime. Dynamite też jest dobry. All You Need jakoś dziwnie brzmi. Nie za bardzo mi się ten urywek podoba. Może gdybym usłyszała w całości ten i te 2 pozostałe, których nie znam to może by mi się bardziej spodobał. Chociaż nie wiem... Różnie może być. A o co chodzi z tym The Best Of Me. Czy to rzeczywiście cover? Jeśli to cover to ja o tym dopiero teraz wiem z tego co piszecie. <młotek>
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Autorami "The Best Of Me" są Bernd Klimpel, Alexander Geringas oraz Dimitri Ehrlich. Dwóch pierwszych panów było też m. in. współtwórcami piosenki "I Don't Wanna Leave" Lidii Kopani, która reprezentowała Polskę w konkursie Eurowizji 2009.
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

No i ruszyło,można już kupować niepublikowane utwory na amazon.de.,keżden z nich za 0,84 euro.
Niestety tak jak dotychczas,nie jest to możliwe dla użytkowników z polskim IP:
http://www.amazon.de/Strong/dp/B005LE2G ... 84&sr=1-11
Awatar użytkownika
kris500

Post autor: kris500 »

Witam,wlasnie slucham tych 5 niepublikowanych perelek ktore zakupilem na angielskim amazonie za jedyne 3.85£,musze powiedziec ze jestem zaskoczony i to pozytywnie!wcale nieprawda ze to jakies disco polo tak jak niektorzy tu pisza,kawalki sa szybkie plus nowoczesne brzmienie sprawia ze slucha sie przyjemnie,moje faworyty to "All you need",i ballada "The best of me",pozostale te sa niczego sobie,jako dobry Wasz wujek moge sie podzielic:)wiecie gdzie pisac.Pzdr.
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

kris500,dobrze wiedzieć na przyszłość że jest ktoś spoza granic Polski,ja mając problemy z zakupem na amazon.de,poprosiłem znajomego z rosyjskiego forum któy mieszka we francji o zakup na amazon.fr,ale oczywiście kosztowało mnie to 4,85 euro.
Właśnie słucham tych utworów.
Awatar użytkownika
skoti2003
Członek TAFC Polska

Post autor: skoti2003 »

Witam
mam pytanko do tych co maja w posiadaniu tych 5 niepublikowanych utworow rowniez chcialem kupic je ale niestety z Polski nie moge czy ktorys z posiadaczy moglby je udostepnic Czy to wogole Mozliwe!
Pozdrowionka
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Tak więc po przesłuchaniu,absolutnymi faworytami są"Right Here, Right Now (Century of Love)" oraz "The Best Of Me",następnie"All You Need",co do"Love You a Lifetime" oraz"Dynamite"podobają mi się zwrotki natomiast refreny w obu utworach bardzo przypominają utwory Marka Ashleya,są jakieś takie "płytkie".Mimo wszystko miło się tego słucha i warto mieć te perełki w swoich zbiorach.Mam nadzieje że kiedyś ukażą się w formie cd,może jakaś reedycja Stronga
Awatar użytkownika
anna 22.10

Post autor: anna 22.10 »

skoti2003 pisze:Witam
mam pytanko do tych co maja w posiadaniu tych 5 niepublikowanych utworow rowniez chcialem kupic je ale niestety z Polski nie moge czy ktorys z posiadaczy moglby je udostepnic Czy to wogole Mozliwe!
Pozdrowionka

Ja również mam prośbę jeśli chodzi o te nowe utwory, jeżeli ktoś może to też bym była zainteresowana. Z góry dziękuję.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Spróbujcie zakupić je na stronach niemieckiego Saturna, pamiętam że z utworami Sary Engels z czerwca nie było żadnych problemów. Możliwe więc, że tam blokady IP nie obowiązują. Ja będę miał taką możliwość dopiero wieczorem i ewentualnie zamelduję o powodzeniu lub niepowodzeniu tej próby zakupu.
Jak piszesz tak cię widzą.
riccardo1989

Post autor: riccardo1989 »

Przyłączam się do reszty forumowiczów. Gdzie w całości można odsłuchać nowych piosenek?
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

ArCrack pisze:Spróbujcie zakupić je na stronach niemieckiego Saturna, pamiętam że z utworami Sary Engels z czerwca nie było żadnych problemów. Możliwe więc, że tam blokady IP nie obowiązują. Ja będę miał taką możliwość dopiero wieczorem i ewentualnie zamelduję o powodzeniu lub niepowodzeniu tej próby zakupu.
Zgodnie z regulaminem niemieckiego Saturna, jak i Media Markt, można kupować tam mp3 tylko, gdy mieszka się w Niemczech, nie wiem jednak, czy blokują polskie IP.

http://mp3.saturn.de/servlets/245268512 ... d=97780731
http://musik-download.mediamarkt.de/ser ... type=ALBUM
Awatar użytkownika
dees
Członek TAFC Polska

Post autor: dees »

Mnie się udało kupić nagrania na Amazon.de :-)
Trzeba niestety na komputerze pokombinować z serwerem proxy, żeby nie rozpoznał że wasze IP pochodzi z Polski. Polecam Proxy Switcher.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Saturn nie przepuszcza polskiej karty, także próba płatności za pośrednictwem serwisu Clickandbuy nie przechodzi.
Opcja z serwerem proxy jest chyba najlepsza. To chore, że osoby chcące legalnie zdobyć muzykę nie mogą tego zrobić i muszą się posuwać do takich trików. Najsmutniejsze jest to, że nie jest to tym razem wina żadnej wytwórni - sam Thomas nie umieszczając Stronga w sklepach dostępnych w Polsce przykłada rękę do piracenia swojej własnej muzyki.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Proponuję napisać oficialnie do Fan Clubu w Koblenz z tą informacją. By im to uświadomić jak robi Saturn i MM.
Ostatnio zmieniony ndz wrz 18, 2011 23:54 przez 33ccd, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Właśnie odsłuchałam nowe piosenki i jestem nimi po prostu oczarowana [!] Dla mnie są wprost genialne :) Przyznam szczerze, że najdłużej czekałam na kawałki zaprezentowane w lutym, słysząc na Fan Club Party "Right here, right now" i "The best of me" normalnie się zakochałam!!! W pełnej wersji mp3 brzmią kapitalnie!!! Co do pozostałych piosenek - również przypadły mi do gustu :) :)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
ODPOWIEDZ