Fan Club Party 17.03.2012

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Awatar użytkownika
Evaalex

Re: Fan Club Party 2012

Post autor: Evaalex »

W tej miejscowosci sa hotele. ceny noclegow w tej miejscowosci sa zawyzone. Radzilaby wkoblenz noclegu szukac. Wielu fanow nocuje w hotelu Ibis znajdujacym sie niedaleko dworca. Drogim przez fanow lubianym hotelem jest Hotel Jahn von Werth wktorym trzeba juz conajmniej 6 tygodni wczesniej nocleg zamowic.
Jak ja kiedys zamawialam tam nocleg, to pani z recepcji zaraz pytala sie czy ja na spotkanie fanclubu przyjezdzam.
W Ibisie sa pokoje lepiej wyposazone niz w Jahn von Werth. Jak bym nocowala w Koblenz chetnie bym z paroma osobami wiekszy pokoj w Ibisie dzielila. Koszt noclegu w pokoju dwo osobowym wynosi 35€ od osoby
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Ha Ha Ha ale będzie inpreza na Św. Patryka :)
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
Evaalex

Tu mi znane tanie hotelew Koblenz
Kto mowi po angielsku da sobie sam rade w zamawianiu noclegu, a kto nie niech sie domnie zglosi
Jahn von Wert
http://www.hoteljanvanwerth.de/start.htm
W tym hotelu nocuje wielu fanow
Jedno osobowy pokojod 25 do 45 € / za noc
Contimemtal Pfaltzer Hof
http://www.h-rez.net/book_hotel.html?sr ... &hid=63698 Hotel znajduje sie przy ulicy prowadzacej z dworca do wysromiescia

Hotel National
http://www.booking.com/hotel/de/nationa ... l_currency

Ibis
http://www.ibishotel.com/pl/home/index.shtml

Hotel Hoeman
http://www.hotel-hoehmann-koblenz.com/ Hotel znajduje sie przy dworcu dlownym w Koblenz
Noclegi sa w cenach 55 do 60 EUR za jedno oosobowy pokoj
Wszystkie znajdujea sie kolo dworca
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Na marcowym party, podobnie jak w 2010 r., ma pojawić się Guido Karp.
Awatar użytkownika
Fanka MT

Re: Fan Club Party 17.03.2012

Post autor: Fanka MT »

No to świetna informacja! Dokładnie dzień później będę obchodzić 18-ste urodziny, więc nie wiem jak to będzie. W każdym razie zabawa pewnie będzie przednia, skoro pojawi pojawi się Guido i Uwe. Wiadomo już coś odnośnie ceny biletów?
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Trochę odchodząc od tematu, ale może ta informacja zainteresuje Forumowiczów, którzy mieli okazję odwiedzić Koblencję w poprzednich latach: dziś odbywa się w mieście zakrojona na szeroką skalę akcja ewakuacyjna. Niski poziom Renu odkrył ogromną bombę z czasów II wojny światowej, która ma zostać rozbrojona. Ewakuowanych zostało 45 tys. mieszkańców miasta, czyli prawie połowa, zamieszkujących sąsiadujące dzielnice:
http://www.tvn24.pl/12691,1726617,0,1,n ... omosc.html
polaczek892
Członek TAFC Polska

Post autor: polaczek892 »

A to wiem bo tak się akurat złożyło, że oglądałam wiadomości na TVN-ie to mówili o tej bombie.
Mam nadzieję, że jakoś uda wszystkich ewakuować póki ta bomba jeszcze jest :( .
Awatar użytkownika
Evaalex

Niestety po Fanday niema zadnego poloczenia autobusowego do Koblenz. Mam prosbe do was. Mogl by mnie ktos jadocy do Hotelu znajdujacego sie w Koblenz ze soba wziasc? jak bedzie moja kolezanka mieszkajac a w tym sammy miescie w ktorym ja mieszkam to mnie do domu zawiezie.Ale co bedzie jak ona niebedzie mogla na fan day jechac.
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

33ccd pisze:Ha Ha Ha ale będzie inpreza na Św. Patryka :)
No tak! Przecież dzień przed moimi urodzinami imieniny obchodzi Patryk! :) No to Ci się prezent trafił ;)
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

Na dzień dzisiejszy mam możliwość zakupienia biletów lotniczych na trasie Katowice - Dortmund w cenie 88zł za lot w obie strony. Wylot 26.03. i powrót 28.03. Pytanie tylko co dalej? Z Dortmundu trzeba jeszcze przebyć ok 200 km. Czy Ty Evaalex orientujesz się może jakie potencjalnie połączenia wchodzą w rachubę aby dotrzeć stamtąd do Ransbach-Baumbach?
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
Evaalex

[quote="Malediwy"]Na dzień dzisiejszy mam możliwość zakupienia biletów lotniczych na trasie Katowice - Dortmund w cenie 88zł za lot w obie strony. Wylot 26.03. i powrót 28.03. Pytanie tylko co dalej? Z Dortmundu trzeba jeszcze przebyć ok 200 km. Czy Ty Evaalex orientujesz się może jakie potencjalnie połączenia wchodzą w rachubę aby dotrzeć stamtąd do ?[/quote

Czlowieku lec do Koloni, bo niwyplacisz sie za przejazd povcciagiem z lotniska do Koblenz. Normalny bilet na przejazd odemnie do Koblenz kostuje 60€ w obydwie strony a z Dortmundu jest jeszcze pare kilometrow wiecej.Koszt przejazdu wynosi jakiews 80€ w obydwie strony. Z Koloni do Koblemz jest jakies 100 km. Z Lotniska w Koloni do Koblenz kostuje bilet w jedna strone 15.80€
Ransbach-Baumbach jest mala miejscowoscia ,do ktorej bez auta jest trodno dotszec. Ja tez martwie jak wrocic spowrotewm do Koblenz , bo wieczorem zaden autobus z tamtad do Koblenz nie kursuje. Trzeba by bylo jakos zorganizowac zeby ci ktorzy< przyjada autem i benda mieli miejsca wolne innych do Koblenz zabrali. W trej miejscowosci sa noclego holernie drogie.
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Nie martw się Ewcia.Prawdopodobnie z Koblenz do Ransbach-Baumbach pojedziemy autem.Jedno miejsce mamy wolne-zapraszam. :D
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

Malediwy pisze:Na dzień dzisiejszy mam możliwość zakupienia biletów lotniczych na trasie Katowice - Dortmund w cenie 88zł za lot w obie strony. Wylot 26.03. i powrót 28.03. Pytanie tylko co dalej? Z Dortmundu trzeba jeszcze przebyć ok 200 km. Czy Ty Evaalex orientujesz się może jakie potencjalnie połączenia wchodzą w rachubę aby dotrzeć stamtąd do Ransbach-Baumbach?
A co Tobie da wylot 26.03.-28.03.? Przecież FCP jest 17.03. :lol:
Ania(Aneta)
Członek TAFC Polska

Post autor: Ania(Aneta) »

Czy jedzie ktoś ze Śląska na Fan Club Party? Jeszcze nie byłam, a sama się boje jechać. Mogła bym się do kogoś przyłączyć?
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

jedyna pisze:A co Tobie da wylot 26.03.-28.03.? Przecież FCP jest 17.03. :lol:
Przepraszam! Oczywiście chodziło mi o daty 16-18.03.2012.

Evaalex! Sprawdziłem tą Kolonię. Musiałbym wylecieć 15.03. i wracać 20.03. co zmusiłoby mnie do dodatkowych noclegów co zwiększa koszty ale przede wszystkim chciałbym być tam jak najmniej czasu...

Rozważam też przejazd samochodem. Jestem z Częstochowy więc potencjalnie z Ania(Aneta) która szuka towarzystwa byłoby nas dwoje i przydałyby się jeszcze chociaż kolejne dwie osoby aby zminimalizować koszty...
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
agnieszka12345
Kontakt:

Post autor: agnieszka12345 »

Ja jestem z Częstochowy i bardzo bym też chciała jechać :(
Tylko finanse mi na to niestety nie pozwalają :(
ODPOWIEDZ