Anders | Fahrenkrog - singiel No More Tears On The Dancefloor
- Mr.King of Love
Re: Anders | Fahrenkrog - singiel No More Tears On The Dance
Nawiązując do okladki. Moim zdaniem nie jest przypadkiem to że ta okłada tak wygląda. Nie wiem czemu mialo to służyc, może by znów było glośno itp.
Jeśli chodzi o piosenke to już pisałem co o niej sądze..słaba..Summer Love była by o wiele lepsza.
Jeśli chodzi o piosenke to już pisałem co o niej sądze..słaba..Summer Love była by o wiele lepsza.
Oh don't play with my heart
Don't do that again
If you're breaking apart
I cannot be your friend..
Don't do that again
If you're breaking apart
I cannot be your friend..
-
talk talk
Moim zdaniem trochę za długo czekają z wypuszczeniem drugiego singla. Skoro widać było że sprzedaż nie idzie za dobrze to powinni wypuścić singla wcześniej. Utwór Summer Love nadawał by się idealnie na wakacyjny hit. Coż ale nie fani wybierają single swoich ulubionych artystów. Dodatkowo nowy utwór Sary Engels autorstwa Dietera ukaże się tego samego dnia co Thomasa i Uwe, ciekawe kto wygra?
- Agata
smago! podaje tracklistę nowego singla:
1. "No More Tears On The Dancefloor (Radio Edit)" - 3:27
2. "No More Tears On The Dancefloor (VINYLSHAKERZ Softmode Remix)" - 6:16
Pozostaje mieć nadzieję, że jest niekompletna, bo nie widać ani nowego utworu ani teledysku.
http://www.smago.net/anders-|-fahrenkro ... 54431.html
1. "No More Tears On The Dancefloor (Radio Edit)" - 3:27
2. "No More Tears On The Dancefloor (VINYLSHAKERZ Softmode Remix)" - 6:16
Pozostaje mieć nadzieję, że jest niekompletna, bo nie widać ani nowego utworu ani teledysku.
http://www.smago.net/anders-|-fahrenkro ... 54431.html
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Jeśli chodzi o "rywalizację" z Sarą, to są zupełnie inne ligi popularności i wynik jesteśmy w stanie przewidzieć już teraz.
Tracklista ze Smago przy singlu kosztującym 6-9 euro byłaby nieporozumieniem, takie dwuutworowe płytki kosztują przecież dwa razy taniej. Także okładka jest tam inna, miejmy nadzieję że to co opisują, to edycja promo.
Tracklista ze Smago przy singlu kosztującym 6-9 euro byłaby nieporozumieniem, takie dwuutworowe płytki kosztują przecież dwa razy taniej. Także okładka jest tam inna, miejmy nadzieję że to co opisują, to edycja promo.
Jak piszesz tak cię widzą.
- Ann
- Członek TAFC Polska
MY DREAMS COME TRUE 
- Krzychoo
A więc piosenka Now Or Never 
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Wygląda więc na to, że nowy utwór dostępny będzie tylko na CD.
Tu zaś mamy odsłuch miksów z elektronicznego singla: http://www.amazon.de/gp/product/B005HQZ ... 04&sr=1-18
Na podstawie 30-sekundowych próbek: wersja radiowa bardzo obiecująca, remix już niekoniecznie.
Tu zaś mamy odsłuch miksów z elektronicznego singla: http://www.amazon.de/gp/product/B005HQZ ... 04&sr=1-18
Na podstawie 30-sekundowych próbek: wersja radiowa bardzo obiecująca, remix już niekoniecznie.
-
dawidsikorski2
Okladka tego singla jest straszna thomas wyglada fatalnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(:(
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Uczesanie i szeroko pojęty styl Thomasa na fotkach z tej sesji przywodzi mi na myśl Davida Gahana. Ten styl jest dość ascetyczny, jak niekiedy w Depeche Mode.dawidsikorski2 pisze:Okladka tego singla jest straszna thomas wyglada fatalnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(:(
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Szkoda,że nie można odsłuchać Now Or Newer.Co do Remixu nie wiele można tu usłyszeć po za "umbum umbum",natomiast radiowa wersja wydaje się być ciekawa,choć z 30 sekundowych próbek,trudno jednak napisać coś konkretnego.Możliwe,ze po odsłuchaniu maxi wersji w całości moje zdanie może się zmienić co do samego remixu
.
- angel
Słucham próbki "No More Tears On The Dancefloor (Radio Edit)" i dla mnie ta wersja jest po prostu beznadziejna,nie wiem może mi się odmieni gdy usłyszę w całości tą wersję...jak narazie z tego co słyszę wersja wręcz fatalna.
Najlepsza wersja "No More Tears On The Dancefloor" zdecydowanie na albumie Two i dużo bym dała,żeby to właśnie ta pierwsza wersja wyszła jako singiel.
Ciekawy jaki będzie teledysk,nie mogę się doczekać kiedy go zobaczę do tego wspaniałego utworu.
Ciekawe też cóż to będzie za utwór "Now Or Never " - mam nadzieję,że nie będzie to jakaś ballada...
Najlepsza wersja "No More Tears On The Dancefloor" zdecydowanie na albumie Two i dużo bym dała,żeby to właśnie ta pierwsza wersja wyszła jako singiel.
Ciekawy jaki będzie teledysk,nie mogę się doczekać kiedy go zobaczę do tego wspaniałego utworu.
Ciekawe też cóż to będzie za utwór "Now Or Never " - mam nadzieję,że nie będzie to jakaś ballada...
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
es ist vorbei...
-
dawidsikorski2
Ja powiem tylko tak ze ten singiel to bedzie w niemczech klapa:(Jestem tego pewien w 100%
- sebciu1974
- Kontakt:
Posłuchałem i bardzo mi się podoba. Zarówno Radio jak i mix.ArCrack pisze:Wygląda więc na to, że nowy utwór dostępny będzie tylko na CD.
PS: Życzę wszystkim trochę więcej optymizmu.
- michal.czeslaw
Jeszcze nikt nie widział teledysku,a już takie czarnowidztwo!Radzę poczekać z krytyką do czasu kiedy będzie co krytykować!Okładka wprawdzie zrąbana-może zawartość będzie dobra?dawidsikorski2 pisze: powiem tylko tak ze ten singiel to bedzie w niemczech klapa:(Jestem tego pewien w 100%
-
dawidsikorski2
teledysk to nie bedzie napewno puszczany na vivie niemieckiej a na listach tesz slabo to widze:(
Ostatnio zmieniony pt sie 19, 2011 13:31 przez Atlantis, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę zwracać uwagę na swoją ortografię.
Powód: Proszę zwracać uwagę na swoją ortografię.
-
smerfik76