Koncert Thomasa w Zabrzu (01.06.2011) - oprawa

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Awatar użytkownika
Gasolina91

Re: Koncert w Zabrzu - oprawa

Post autor: Gasolina91 »

33ccd pisze:PROPOZYCJA Z OSTATNIEJ CHWILI!!!
Jeśli macie chęć to przygotujcie kartki papieru minimum A4. Napiszcie tam WYRAZNIE drukowanymi literami GIGOLO. Może to spowoduje że uslyszymy tą piosenkę.
Fajnie było by usłyszeć najnowszy singiel Thomasa ale czy nasz idol się na to zdecyduje? Występ Thomasa jest prezentowany jako Thomas Anders z Modern Talking więc chyba będzie tylko repertuar MT ale kto wie, może Thomas nas zaskoczy. Ach było by cudownie :D
Point Of No Return
Awatar użytkownika
adamanders
Członek TAFC Polska

Post autor: adamanders »

Thomas nie zaśpiewa żadnego Gigolo bo to jest utwór z Jego nowego projektu w skład którego wchodzi ten blondasek,a jakby się dowiedział ze Thomasek śpiewa ten utwór to by się rozpłakoł :lol: :lol: :lol:
Więc proponuję nie marnować papieru bo szkoda drzew a koncert będzie taki jak zawsze czyli Thomas solo i MT
pozdrowionka dla wszystkich :mrgreen:
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Widze AdaŚ ze Ci nie leży ta nowa piosenka i cały projekt!!! Ja wiem dla Ciebie tylko "I Miss You" :lol: :lol: :lol:
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
adamanders
Członek TAFC Polska

Post autor: adamanders »

Hmm Patryczku... co do nowego projektu zobaczymy jak się przesłucha płytę w całości. Miałem nadzieje na album w stylu Souled który był prawdziwym majstersztykiem i niestety niedocenionym,ale to już historia.
Co do nowego projektu Thomasa to myślę że jest to specjalny ukłon w stronę fanów którzy chcą go widzieć w takiej a nie innej aranżacji .Nawet podczas spotkań fanclubowych kiedy pytał publikę co chcą usłyszeć zawsze chcieli coś z Modern Talking i... czuł się zdegustowany.No wiec jest nowy MT, nawet blondynka załatwił podobnego żeby była radocha :D
Oczywiście życzę Thomasowi powodzenia, ale mam nadzieję że czasami wypuści krążek w Swoim stylu.
I miss you w nowej wersji rewelacyjne !!!,nie powiem :lol: :lol: :lol: Faktiko,galactiko :mrgreen: :mrgreen:

aha :D cosik mi się wspomniało,ten nowy też macha łapkami jak bohlen widziałeś ? Identyko drugi bohlen :lol:
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

adamanders pisze: aha :D cosik mi się wspomniało,ten nowy też macha łapkami jak bohlen widziałeś ? Identyko drugi bohlen :lol:
O co to to nie! Do Dietera mu daleko :P
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Fanka MT

Re: Koncert Thomasa w Zabrzu (01.06.2011) - oprawa

Post autor: Fanka MT »

Gasolina91 pisze:
adamanders pisze: aha :D cosik mi się wspomniało,ten nowy też macha łapkami jak bohlen widziałeś ? Identyko drugi bohlen :lol:
O co to to nie! Do Dietera mu daleko :P
He he, czy ja wiem :P Także zauważyłam, że ma bardzo podobną gestykulację do Dietera :lol: :lol:
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
ODPOWIEDZ