Fajnie było by usłyszeć najnowszy singiel Thomasa ale czy nasz idol się na to zdecyduje? Występ Thomasa jest prezentowany jako Thomas Anders z Modern Talking więc chyba będzie tylko repertuar MT ale kto wie, może Thomas nas zaskoczy. Ach było by cudownie33ccd pisze:PROPOZYCJA Z OSTATNIEJ CHWILI!!!
Jeśli macie chęć to przygotujcie kartki papieru minimum A4. Napiszcie tam WYRAZNIE drukowanymi literami GIGOLO. Może to spowoduje że uslyszymy tą piosenkę.
Koncert Thomasa w Zabrzu (01.06.2011) - oprawa
- Gasolina91
Re: Koncert w Zabrzu - oprawa
Point Of No Return
- adamanders
- Członek TAFC Polska
Thomas nie zaśpiewa żadnego Gigolo bo to jest utwór z Jego nowego projektu w skład którego wchodzi ten blondasek,a jakby się dowiedział ze Thomasek śpiewa ten utwór to by się rozpłakoł
Więc proponuję nie marnować papieru bo szkoda drzew a koncert będzie taki jak zawsze czyli Thomas solo i MT
pozdrowionka dla wszystkich
Więc proponuję nie marnować papieru bo szkoda drzew a koncert będzie taki jak zawsze czyli Thomas solo i MT
pozdrowionka dla wszystkich
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Widze AdaŚ ze Ci nie leży ta nowa piosenka i cały projekt!!! Ja wiem dla Ciebie tylko "I Miss You"

pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- adamanders
- Członek TAFC Polska
Hmm Patryczku... co do nowego projektu zobaczymy jak się przesłucha płytę w całości. Miałem nadzieje na album w stylu Souled który był prawdziwym majstersztykiem i niestety niedocenionym,ale to już historia.
Co do nowego projektu Thomasa to myślę że jest to specjalny ukłon w stronę fanów którzy chcą go widzieć w takiej a nie innej aranżacji .Nawet podczas spotkań fanclubowych kiedy pytał publikę co chcą usłyszeć zawsze chcieli coś z Modern Talking i... czuł się zdegustowany.No wiec jest nowy MT, nawet blondynka załatwił podobnego żeby była radocha
Oczywiście życzę Thomasowi powodzenia, ale mam nadzieję że czasami wypuści krążek w Swoim stylu.
I miss you w nowej wersji rewelacyjne !!!,nie powiem
Faktiko,galactiko

aha
cosik mi się wspomniało,ten nowy też macha łapkami jak bohlen widziałeś ? Identyko drugi bohlen 
Co do nowego projektu Thomasa to myślę że jest to specjalny ukłon w stronę fanów którzy chcą go widzieć w takiej a nie innej aranżacji .Nawet podczas spotkań fanclubowych kiedy pytał publikę co chcą usłyszeć zawsze chcieli coś z Modern Talking i... czuł się zdegustowany.No wiec jest nowy MT, nawet blondynka załatwił podobnego żeby była radocha
Oczywiście życzę Thomasowi powodzenia, ale mam nadzieję że czasami wypuści krążek w Swoim stylu.
I miss you w nowej wersji rewelacyjne !!!,nie powiem
aha
- Gasolina91
O co to to nie! Do Dietera mu dalekoadamanders pisze: ahacosik mi się wspomniało,ten nowy też macha łapkami jak bohlen widziałeś ? Identyko drugi bohlen
Point Of No Return
- Fanka MT
Re: Koncert Thomasa w Zabrzu (01.06.2011) - oprawa
He he, czy ja wiemGasolina91 pisze:O co to to nie! Do Dietera mu dalekoadamanders pisze: ahacosik mi się wspomniało,ten nowy też macha łapkami jak bohlen widziałeś ? Identyko drugi bohlen
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!