Modern Talking - Comeback w 2010??

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

swoją droga czy ktos ma Songs That Live Forever własnie w tej wersji która leci jak sie wchodzi na strone Thomasa??? Co to za wersja wogóle bo mam ich chyba ze 4 i to żadna z nich?!

Jeśli ktoś byłby w stanie mi pomóc to prosze o kontakt na PW.
Dziekuję
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

o kurcze ależ oni podobni do dietera i thomasa ale na podobieństwie twarzy pewnie się kończy jak to zobaczyłam to aż mnie cofnęło no jak tak można??? przecież oni nie bęą w stanie zastąpić tego jedynego modern talking a nawet jeśli by im się to udało to sama świadomość że to nie są już thomas ani dieter odpycha mnie. Ja nie wiem jak dieter może gadać że jest już za STARY by stać na scenie i wykonywać dyskotekowe piosenki jak jemu do 60tki daleko a byli starsi co śpiewali i nie narzekali. podsumowując to powiem że obok tych wszystkich rozpadów modern talking to jest największa głupota :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: więc jestem przeciw, moim zdaniem albo modern talking w starym niezmienionym składzie albo żadne :x :x :x :x
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
Triko80

Post autor: Triko80 »

Też jestem tego zdania. Chyba nie polubilibyśmy kogoś innego tak jak ich.
Ja nie lubię muzyki lat 80-tych. Ja ją kocham!!!
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

poza tym ja mam też jedną podróbę modern talking i jest to teledysk. Thomas wygląda na twarzy jakoś dziwnie ta twarz jest jakaś taka okrągła a dieter ... kretyńsko się zachowuje na scenie jakoś tak nienaturalnie. Od razu zauważyłam że oni są jacyś inni i że to nie jest oryginalny teledysk tylko coś co wyglądało jak wybrechanie modern talking a co ze stronki to nie byli bo oni to są podobni do starszego modern talking a w clipie nabijali się z nich jak byli młodzi (przynajmniej jato odbieram jako nabijanie się)
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Kiedy w 2003 roku dowiedziałem się o zakończeniu działalności przez Modern Talking to się rozpłakałem :( :( :( :cry: :cry: :cry: Szkoda, że już Modern Talking nie śpiewa. Brakuje mi Ich. Gdyby Modern Talking do teraz śpiewał i nie rozpadł się w 2003 roku to z powodzieniem by osiągał sukcesy. Ich muzyka jest magiczna. Ale pewnie już nigdy razem nie zaśpiewają :(:(:(. Cieszył bym się bardzo gdyby Dieter Bohlen z Thomasem Andersem zaśpiewali razem na jakimś koncercie. Fantastyczny głos Thomasa Andersa + fantastyczny kompozytor i producent Dieter Bohlen = Wielki sukces międzynarodowy. Bardzo się ucieszyłem gdy rok temu Dieter Bohlen wydał swój solowy album "Dieter - Der Hits" pod własnym nazwiskiem. Bardzo fajny album. Super piosenki tj. "How Will I Know" czy "Gasoline" i piękna ballada "Tears May Go". Co do Thomasa. Album z 2006 roku "Songs Forever" nie przypadł mi do gustu. Jedynie jedna piosenka mi się spodobała z albumu to: "Songs That Live Forever (Special Grand Prix Version)". Bardzo fajna piosenka.
Modern Talking jest jeden jedyny z Thomasem Andersem i Dieter Bohlenem w składzie. Oni są legendą. Jak by miał być nowy Modern Talking z nowymi ludzmi to nie był by już to "prawdziwy" Modern Talking. Przecież goście z Rolling Stones śą po 60tce i nadal śpiewają. Dlaczego Modern Talking by nie mógł śpiewać ???. Napewno by odnosił sukcesy. Osobno nigdy nie odniosą takich sukcesów jakie odnośili w Modern Talking, choć bardzo tego im życze, ale to jest mało realne.
Pozdrawiam :D:D:D
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
Adek

Post autor: Adek »

Przeciez sam Bohlen w swojej ksiażce napisał, ze on i Thomas są jak Jack Lemmon i Walter Mathau muzycznego biznesu i na scenie mogliby wystapic nawet na wózkach inwalidzkich :) . Oczywiscie wolałbym ich bez wózkow, dajacych z siebie wszystko na koncertach. Przeciez Dieter dałby rade zrobic show tak jak robił to kiedys np: w BS. Nie są jeszcze tacy starzy.
Modern Talking.....i wszystko jasne!
Awatar użytkownika
Triko80

Adek pisze:Przeciez Dieter dałby rade zrobic show tak jak robił to kiedys
No właśnie - kiedyś. Czy Modern Talking by uzyskało taki sukces ponownie to nie wiem. Ludzie już są inni, ale ostatnio przecież piosenki Marka Medlocka były w Top 10 na VIVA'ie. Więc Dieter wie, co się ludziom podoba, a jakby to przełożyć na dance (czyli Modern Talking) to byłoby jeszcze lepiej, bo Dance przeważnie w notowaniach odnosi wysokie noty. Szansa by była. Modern Talking - wróćcie :cry:
Awatar użytkownika
Adrian_Dieter

Post autor: Adrian_Dieter »

hahahaha no jak no jak powruca nie widzeliscie wiadomosci dieter mieszka w hiszpani
Modern Talking_Blue System
Awatar użytkownika
Adek

Post autor: Adek »

Adrian_Dieter pisze:hahahaha no jak no jak powruca nie widzeliscie wiadomosci dieter mieszka w hiszpani
Czyżby znudził mu się już niemiecki klimat ?
Modern Talking.....i wszystko jasne!
Awatar użytkownika
Adrian_Dieter

Modern Talking - Comeback w 2010??

hahaha wiesz co glupie
Awatar użytkownika
Adrian_Dieter

adek no a co ???????
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Adrian - dwie prośby. Po pierwsze, jeśli chcesz coś dopisać do istniejącego postu, używaj przycisku Obrazek, który znajdziesz w górnym prawym roku swoich postów. Po drugie, dbaj o to by niosły ze sobą jakąś konkretną treść i miały w sobie choć trochę interpunkcji, bo inaczej ciężko zrozumieć o co chodzi.
Awatar użytkownika
Soldier

Post autor: Soldier »

Adrian_Dieter pisze:hahahaha no jak no jak powruca nie widzeliscie wiadomosci dieter mieszka w hiszpani
Thomas tez pomieszkuje na Ibizie i co z tego? Jak beda chcieli cos zrobic razem to zrobia-nigdy przeciez nie mieszkali w jednym miescie,a wspolny dorobek maja dosyc bogaty.
Mefistofeles

Post autor: Mefistofeles »

Moja kolej
Moim zdaniem Modern Talking to juz sprawa zamknięta.Nie ma na co liczyć.I dobrze bo Modern Talking to Legenda.Oni już zrobili swoje. Po co mają sie rozpadać i wracać.A jak by coś nie wypaliło to mogli by pogorszyć jedynie nazwe Modern Talking,a tak pozostają jednym z najwspanialszych zespłow w histori. Nabrali sie pięniędzy i juz im wystarczy."Jak już to nie trza było się rozpadać"
To są jedynie spekulacje

A te podróbki Modern Talking to jedynie może pogorszyć sprawe.
Awatar użytkownika
Triko80

Mefistofeles pisze: Nabrali sie pięniędzy i juz im wystarczy
Pieniędzy im wystarczy, ale ja czuję niedosyt muzyki :D
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Tacy Rolling Stonsi śpiewają prawie 40 lat. Są już po 60tce. Ich muzyka jest dla nich pasją, sensem życia. Gdyby tak Modern Talking śpiewał do teraz..... Ciekawe jak by to było :?: :?: :?:. Spokojnie by odnosili kolejne sukcesy :D:D:D
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
ODPOWIEDZ