Eurowizja 2011
-
alunia13
Re: Eurowizja 2011
Dla mnie Eurowizja z roku na rok jest coraz gorsza. Utwory są dla mnie po prostu bez płciowe. Azerbejdżan który wygrał był dla mnie jednym z najbardziej bezbarwnych krajów. To już wolałabym żeby Szwecja wygrała. Ale jak widać polityka ciągle jest najważniejsza. Taka mała Bośnia i Hercegowina, mimo iż miała świetną piosenkę, nie mogła się równać np. ze wspomnianą Szwecja czy zwycięzcami, bo po prostu ma zbyt mało sąsiadów i zbyt mało znaczy w Europie.
"You can win, If You want..."
- Romantic Warrior
no i Azerbejdżan wygrał - chyba dla nich samych było to niezłe zaskoczenie
piosenka melodyjna i nawet niezła, choć mni się bardziej podobała Szwecja, a zwłaszcza Dania (melodia trochę zapożyczona z jednego utworu Miki, ale ok), od Blue natomiast trochę więcej oczekiwałem
cała impreza mogła się podobać - Niemcy to świetni organizatorzy, a Anke i Stefan są sprawdzonymi showmenami
a muzycznie... mam wrażenie, że po tegorocznej edycji nie będzie kontynentalnego hitu na miarę zwycięzców z 2009 i 2010
cała impreza mogła się podobać - Niemcy to świetni organizatorzy, a Anke i Stefan są sprawdzonymi showmenami
a muzycznie... mam wrażenie, że po tegorocznej edycji nie będzie kontynentalnego hitu na miarę zwycięzców z 2009 i 2010
- Peter
No i niestety wygrała kiszka, taka nowoczesna papka, zero melodii i dobrej aranżacji.... Wielkie rozczarowanie, bo kibicowałem Szwecji i Niemcom... A Włosi... cóż szkoda słów, takie jakieś retro nam zaprezentowali, jeszcze gorsza była Islandia.... Podobały mi się za to bardzo Węgry.
- angel
Ciesze się,że Azerbejdżan wygrał od samego początku byłam za nimi,piosenka niczego sobie i była w sumie najlepszą jaką słyszałam porównując od innych krajów.
Węgry też mieli fajną piosenką i też chciałam,żeby wygrali.
Szwecja była u mnie na trzecim miejscu.
Węgry też mieli fajną piosenką i też chciałam,żeby wygrali.
Szwecja była u mnie na trzecim miejscu.
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
es ist vorbei...
- I-love-M-T
Szwecji to może niezbyt, ale Niemcom - jak najbardziejPeter pisze:Wielkie rozczarowanie, bo kibicowałem Szwecji i Niemcom...
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."
Thomas, thank You sooooo much! :*
you're such a beautiful but lonely señorita..."
Thomas, thank You sooooo much! :*
- rut
Nie będę ukrywać,że Szwecja była moim faworytem i trochę było mi smutno
,że nie wygrali.Piosenka żywa,łatwo wpadająca w ucho coś na styl bum,bum,ale właśnie ta,a nie inna.
od razu zwróciła moją uwagę.
Niektóre kraje miały piosenki bardzo usypiające ładne ,ale dobre do poduszki. 
Pozdrawiam rut
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
Zgadzam się z Alunia13 też uważam, że ta Eurowizja jest beznadziejna.
Mogli by chociaż zmienić regulamin głosowania bo i tak jest do niczego.
A jeśli chodzi o wygraną piosenkę to nie robi na mnie wrażenia totalne dno w ogóle nie było zaskoczenia.
Mogli by chociaż zmienić regulamin głosowania bo i tak jest do niczego.
A jeśli chodzi o wygraną piosenkę to nie robi na mnie wrażenia totalne dno w ogóle nie było zaskoczenia.