13.08.2011r. Thomas Anders w Łodzi (niezrealizowany)

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Awatar użytkownika
fredka
Członek TAFC Polska

Re: 13.08.2011r. Thomas Anders w Łodzi !!!???

Post autor: fredka »

Byłoby super spotkać się z fanami na koncercie Thomasa. Znalezie sponsorów to nie taka łatwa sprawa. Ja w Wałbrzychu również poszukuję, choć tu jest biedny region. Żywię nadzieję, że ktoś się jednak skusi.
Pozdrawiam i ma nadzieję do zobaczenia.
"Nie ten, który upada, jest przegranym, ale ten, który się nie podnosi"
Awatar użytkownika
KarinaMaria
Kontakt:

Post autor: KarinaMaria »

Fajnie, że jesteście zainteresowani, aby koncert wypalił. Ale proszę, rozeznajcie się np.w swoich rodzinach i znajomych - może ktoś jest kimś ważnym w jakiejś firmie i dzięki temu kontakt z tą firmą będzie ułatwiony..?
Radia i lokalne telewizje - oczywiście że tak :)
Może ktoś zna osobę decyzyjną (dane, namiary)w zakresie marketingu z Allegro?
Ostatnio zmieniony wt kwie 19, 2011 16:35 przez KarinaMaria, łącznie zmieniany 1 raz.
...because You are the KING OF LOVE..!
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Kochani. Działam, jak mogę, żeby zorganizować ten koncert. Mam nadzieję, że mi się uda. Robię naprawdę dużą imprezę, ogółem będzie trwała 4 dni, sam koncert będzie w sobotę, 13go. Sporo zaczyna się już układać w całość, więc mam nadzieję, że dam radę. Współpracuję ze wspaniałą, obrotną dziewczyną, właścicielką agencji eventowej i naprawdę robimy, co w naszej mocy.
Prosiłam Patryka o zamieszczenie tego wątku, bo wiadomo: jakby wśród Was był ktoś, kto ma tzw. "dojścia" w jakiejś firmie z terenu Łodzi na przykład, to wtedy łatwiej do takiej instytucji uderzyć :)

Dlatego ponawiam prośbę, rozeznajcie się w bliższej i dalszej rodzinie ;) a nuż okaże się, że jakiś wujek jest gdzieś prezesem...? ;p

No i cały czas trzymajcie kciuki! :) Będę dawała znać o postępach :)
Tomahow8 pisze:Może firma Invar Integracje ma swój oddział w ŁOdzi na suwalskiej lub w sieradzu. Byłoby super. pozdrawiam
Dzięki, zaraz spróbuję znaleźć maila do nich i wyślę ofertę. :)

POSZŁA :)
agnieszka1977

Post autor: agnieszka1977 »

Mam nadzieję że ten koncert dojdzie do skutku,będzię cudownie znowu usłyszeć THOMASA na ŻYWO.
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

JoannaIzabella pisze:Kochani. Działam, jak mogę, żeby zorganizować ten koncert. Mam nadzieję, że mi się uda. Robię naprawdę dużą imprezę, ogółem będzie trwała 4 dni, sam koncert będzie w sobotę, 13go. Sporo zaczyna się już układać w całość, więc mam nadzieję, że dam radę. Współpracuję ze wspaniałą, obrotną dziewczyną, właścicielką agencji eventowej i naprawdę robimy, co w naszej mocy.
Prosiłam Patryka o zamieszczenie tego wątku, bo wiadomo: jakby wśród Was był ktoś, kto ma tzw. "dojścia" w jakiejś firmie z terenu Łodzi na przykład, to wtedy łatwiej do takiej instytucji uderzyć :)

Dlatego ponawiam prośbę, rozeznajcie się w bliższej i dalszej rodzinie ;) a nuż okaże się, że jakiś wujek jest gdzieś prezesem...? ;p

No i cały czas trzymajcie kciuki! :) Będę dawała znać o postępach :)
Tomahow8 pisze:Może firma Invar Integracje ma swój oddział w ŁOdzi na suwalskiej lub w sieradzu. Byłoby super. pozdrawiam
Dzięki, zaraz spróbuję znaleźć maila do nich i wyślę ofertę. :)

POSZŁA :)
Wielkie dzięki za zaangażowanie JoannaIzabella :) Wierzę,że wszystko się powiedzie :)
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
ROBERT_LATO
Redaktor
Kontakt:

Post autor: ROBERT_LATO »

JoannaIzabella pisze:Kochani. Działam, jak mogę, żeby zorganizować ten koncert. Mam nadzieję, że mi się uda. Robię naprawdę dużą imprezę, ogółem będzie trwała 4 dni, sam koncert będzie w sobotę, 13go. Sporo zaczyna się już układać w całość, więc mam nadzieję, że dam radę. Współpracuję ze wspaniałą, obrotną dziewczyną, właścicielką agencji eventowej i naprawdę robimy, co w naszej mocy.
Mam nadzieję, że działasz o wiele lepiej i skuteczniej niż w ubiegłym roku, kiedy to obiecałaś wysłać mi na adres domowy plakat Thomasa Andersa z koncertu w Zielonej Górze, a przestałaś odpowiadać na moje maile i oczywiście żaden plakat do mnie nie dotarł...
Ponieważ nie odpisałaś na kolejne 3 maile ode mnie to może choć tutaj odniesiesz się do całej sytuacji... albo i nie.
JoannaIzabella pisze:No i cały czas trzymajcie kciuki! :) Będę dawała znać o postępach :)
Będę trzymał kciuki rzecz jasna bo sam jestem z Łodzi - oczywiście zgodnie z wątkiem mam pomysł, ale wybacz, że sam go sprawdzę na początku maja - może będzie to główny sponsor tego koncertu, albo przynajmniej jeden z głównych...
Jeśli nie będzie zainteresowany wówczas napiszę o kogo chodziło, ale tak czy siak dam znać o efektach tych rozmów.

Pozdrawiam.
Its haahd se Dieter tuh bie ;-)
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

ROBERT_LATO pisze:Ponieważ nie odpisałaś na kolejne 3 maile ode mnie to może choć tutaj odniesiesz się do całej sytuacji... albo i nie
Uprzejmie proszę o ponowne podanie adresu domowego.
ROBERT_LATO pisze:ale wybacz, że sam go sprawdzę na początku maja - może będzie to główny sponsor tego koncertu, albo przynajmniej jeden z głównych...
Jeśli nie będzie zainteresowany wówczas napiszę o kogo chodziło, ale tak czy siak dam znać o efektach tych rozmów.
takie działanie nie jest wskazane, gdyż to my mamy oficjalną ofertę handlową i my ją przedstawiamy potencjalnym sponsorom. Wybacz, ale co zaproponujesz owemu sponsorowi, jeśli nie wiesz, jaką mamy dla niego ofertę? Takie działanie nie jest chyba dobre.
Uprzejmie proszę o podanie nazwy firmy a jeśli nie... trudno. natomiast działanie na własną rękę może przynieść jedynie szkodę.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Kliknijcie na poniższy link - tam są pewne informacje o całym pomyśle imprezy, która będzie towarzyszyła koncertowi. jest też prośba do potencjalnych sponsorów :)))

http://www.ekutno.pl/?kutno=0&y=1&zoom=10552
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

No dobrze,a jeżeli nie znajdą się sponsorzy to Thomas i tak wystąpi?Czy jak?
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Sponsorzy muszą się znaleźć. Bez nich, niestety, nic nie zrobimy :/ Dlatego szukamy ich również tu, na Forum, na zasadzie, że może ktoś kogoś zna albo w rodzinie ma ;p We wtorek mamy spotkania w kilku salonach samochodowych w Łodzi. Dla nich, jako tytularnego, mamy bardzo ciekawą ofertę reklamy.
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

No i jak tam? Coś się ruszyło? Czy sprawy nadal mają się tak jak ostatnio??
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
usunięte konto #1786
Użytkownik nieaktywny

Post autor: usunięte konto #1786 »

Osoby zainteresowane będące w temacie wiedzą dobrze jak się sprawy mają :!:
Cały czas szukamy sponsorów i każdy kto zna w miarę Łódź i branże w tym mieście i okolicach to może jak najbardziej podsyłać pomysły fanclubowi, który intensywnie działa. A na odbycie się koncertu w Łodzi są na prawdę spore szanse 8)
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

krzysiubydzia_mt pisze:każdy kto zna w miarę Łódź i branże w tym mieście i okolicach to może jak najbardziej podsyłać pomysły fanclubowi,
Proszę o przesyłanie takich informacji bezpośrednio do mnie, gdyż to akurat ja z Panią Martą Materek z Party Project mam przygotowaną ofertę handlową na tą 4-dniową imprezę i prowadzimy sprawę koncertu w Łodzi.
Fanka MT pisze:No i jak tam? Coś się ruszyło? Czy sprawy nadal mają się tak jak ostatnio??
Wczoraj calusieńki dzień w Łodzi, od 9.00 do 18.00 jeżdżenie po firmach i salonach samochodowych.... Tu mnie trochę zdziwili, bo mamy naprawdę super ofertę dla dealera samochodowego a oni za bardzo chętni nie są... twierdzą, że to reklama wizerunkowa a nie sprzedażowa; że takie eventy nie przekładają się potem na sprzedaż :/
Ale nic to, nie poddajemy się :)))
ALE PONIEWAŻ CZAS NAGLI - RAZ JESZCZE APELUJĘ: jeśli ktoś ma tzw.układy w jakiejś sensownej firmie - bardzo proszę o przesłanie informacji do mnie na priwa!

A swoja drogą już maj a tu nie bardzo słychać o jakichś innych planach koncertowych Thomasa w Polsce na ten rok... :( Chyba, że o czymś nie wiem :)
Ostatnio zmieniony śr maja 11, 2011 10:47 przez Atlantis, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Proszę nie pisać posta pod postem.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

JoannaIzabella pisze:A swoja drogą już maj a tu nie bardzo słychać o jakichś innych planach koncertowych Thomasa w Polsce na ten rok... :(
Dokładnie.Cisza jak po śmierci organisty.
Thomas zapowiadał się w zeszłym roku,że będzie 5 a nawet 7 koncertów w tym roku atu nic.Nikt nic nie pisze czy jesteśmy trzymani do ostatniej chwili z takimi informacjami?Czy raczej PaPa koncerty?
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Ha, info jak na zamówienie! Koncert Thomasa 01 czerwca w Zabrzu!!!!!!!!!!!!!!!! No to do zobaczenia wkrótce!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

JoannaIzabella pisze:Ha, info jak na zamówienie! Koncert Thomasa 01 czerwca w Zabrzu!!!!!!!!!!!!!!!! No to do zobaczenia wkrótce!!!!!!!!!!
Dawno nic mnie tak nie ucieszyło jak ta wiadomość,tym bardziej ,że nie mam tak daleko.Do zobaczyska :)
ODPOWIEDZ