Sandra

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Re: Sandra

Post autor: Pkmodern »

jkris pisze:jezeli ktos chcialby zobaczyc czego mozemy spodziewac sie po Sandrze w Sopocie niech koniecznie kliknie tutaj
http://www.youtube.com/watch?v=JYnaPnWb ... re=related
jest to doskonlay przyklad na to dlaczego Sandra nie spiewa na zywo- ona ledwo charczy mowiac :/ no i kilogramow tez jej niestety przybylo...
a sam wystep jest sprzed bodaj 2 lub 3 dni z Aten...
Ten występ bardzo mi się podoba, żadnego charczenia nie słyszałem, oby Sandra w Sopocie zaprezentowała występ podobny do tego to będzie wspaniale.
A tak nawiasem mówiąc "jkris" Ty też kiedyś się zestarzejesz i możliwie iż nawet będziesz charczał, ale niestety jak będziesz w wieku Sandry to raczej nic ciekawego do zaprezentowania nie będziesz miał. Krytykować jest łatwo... gorzej z wykazaniem osiągnięć <bezradny>
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Pkmodern pisze:Krytykować jest łatwo...
w rzeczy samej, jkris zdaje się nie robić niczego innego na tym forum
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
jkris

Post autor: jkris »

Pkmodern pisze:Ten występ bardzo mi się podoba, żadnego charczenia nie słyszałem, oby Sandra w Sopocie zaprezentowała występ podobny do tego to będzie wspaniale.
A tak nawiasem mówiąc "jkris" Ty też kiedyś się zestarzejesz i możliwie iż nawet będziesz charczał, ale niestety jak będziesz w wieku Sandry to raczej nic ciekawego do zaprezentowania nie będziesz miał. Krytykować jest łatwo... gorzej z wykazaniem osiągnięć <bezradny>
nie slyszales charczenia w czasie wystepu, bo byl to playback a charczy Sandra zawodowo mowiac- jest nalogowa palaczka... jezeli masz jeszcze jakies watpliwosci to zaopatrz sie w jej ostatnia plyte TAOL - tam tez mozna sie przekonac co zostalo z jej glosu... w przeciwienstwie do Ciebie nie jestem minimalista i nie bede zachwycal sie wystepem polegajacym jedynie na ruszaniu ustami... a jesli wykazesz sie odrobina dobrej woli to przeczytasz caly watek poswiecony Sandrze i zauwazysz, ze nie krytykuje wszystkiego co jej dotyczy a wrecz zostalem nazwany jej zagorzalym fanem, ktorym raczej nie jestem...
natomiast pozwol, ze nie Tobie bede wykazywal swoje osiagniecia <pokręcony>
Mateusz pisze: w rzeczy samej, jkris zdaje się nie robić niczego innego na tym forum
Ty za to starasz sie ze wszystkich sil pozowac tu na specjaliste i autorytet, co zwazywszy na to, ze np w momencie reaktywacji MT miales jakies 11 lat za kazdym razem budzi usmiech na mojej twarzy :lol:
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Mateusz pisze:w rzeczy samej, jkris zdaje się nie robić niczego innego na tym forum
A gdzie tam. Jkris się zna na muzyce jak mało kto problem w tym, ze nie zawsze krytykuje to co trzeba np: dziwi brak krytyki SIB i krytyka For you.
Awatar użytkownika
Kudlaty

Post autor: Kudlaty »

jkris pisze: Ty za to starasz sie ze wszystkich sil pozowac tu na specjaliste i autorytet, co zwazywszy na to, ze np w momencie reaktywacji MT miales jakies 11 lat za kazdym razem budzi usmiech na mojej twarzy :lol:
Czy, bedac specjalista od np. historii Polski, to trzeba urodzić sie jakieś 25 lat przed powstaniem samego państwa??
Peter pisze: Jkris się zna na muzyce jak mało kto problem w tym, ze nie zawsze krytykuje to co trzeba np: dziwi brak krytyki SIB i krytyka For you.
Peter, mamy wolnosć słowa (nie komune) i każdy krytykuje, co chce.
I need a woman. A woman to run to.

Someone who cares in the night.
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

jkris pisze:Ty za to starasz sie ze wszystkich sil pozowac tu na specjaliste i autorytet, co zwazywszy na to, ze np w momencie reaktywacji MT miales jakies 11 lat za kazdym razem budzi usmiech na mojej twarzy
Czyli wiek świadczy o wiedzy człowieka. Gratuluje teorii. Nie wiem jakie ma znaczenie fakt ile miałem lat w czasie reaktywacji MT w moim postrzeganiu i przeżywaniu ich muzyki. Zabrzmiałeś teraz jak mędrzec z bagażem doświadczeń życiowych na plecach który spogląda na mnie kpiąco z góry bo urodziałem się później niż Ty i nie mam prawa znać się na muzyce MT. Dla mnie absurd <młotek> ale spoko..... A co do uśmiechu który wywołuję na Twojej twarzy to naprawde miło mi że coś na tym świecie potrafi jednak Cię ucieszyć bo ciągłe krytykowanie chyba troche dołuje...

PS. Na specjaliste ne staram się pozować a już napewno nie zalezy mi na uchodzeniu za takiego w Twoich oczach.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
flipper_69

Post autor: flipper_69 »

Dziwię się w ogóle o czym jest ta dyskusja. Jkris nie należy do osób z którymi się dyskutuje bo on wie zawsze lepiej. Gdziekolwiek i czegokolwiek nie napisze to zawsze jest anty. W sumie praktyki prowokacyjne. Nie ma sensu dyskutować, bo się tylko atmosfera podgrzewa i widać o to temu komuś chodzi.
jkris

flipper_69 pisze:Dziwię się w ogóle o czym jest ta dyskusja. Jkris nie należy do osób z którymi się dyskutuje bo on wie zawsze lepiej. Gdziekolwiek i czegokolwiek nie napisze to zawsze jest anty. W sumie praktyki prowokacyjne. Nie ma sensu dyskutować, bo się tylko atmosfera podgrzewa i widać o to temu komuś chodzi.
\
Ty faktycznie nie powinenes dyskutowac w zadnym temacie po tym jak skompromitowales sie twierdzeniem,ze wokal Kohlera nalezy do Bohlena :lol: :lol: :lol: a ten watek dotyczy Sandry zatem jesli atakujesz moja opinie, ze nie ma ona juz glosu to przytocz jakis kontrargument zamiast wypisywac te zenujace teksty o braku sensu dyskusji wdajac sie w nia jednoczesnie :roll:
Awatar użytkownika
Peter

Nie znałem wcześniej muzyki tej wokalistki, ale po tym co zaprezentowała w Sopocie - jest fajna.
Awatar użytkownika
Peter

Zdaje się, że Sandrę lubią tylko Jkris i Pkmodern. Mi się podobało tylko Everlasting love, ale nigdy nie przepadałem za muzyką Cretu (lepszą muzykę robią Ricky i Marty Wilde albo Bohlen w latach 1984-2006 albo George Michael i Andrew Ridgeley - ale to moje zdanie) Cenię zdania tych, co lubią posłuchać Sandry, ja nigdy nie lubiłem jej głosu.
Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

Post autor: phantomas »

Dokładnie, zdaje Ci się :)
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
Awatar użytkownika
angel

Post autor: angel »

Peter pisze:Zdaje się, że Sandrę lubią tylko Jkris i Pkmodern
Nie tylko,ja też lubię Sandrę 8) .
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
jkris

jest juz okladka nowej plyty...
photoshop czyni cuda, ale przyznac trzeba, ze Sandra mimo, ze odmlodzona o jakies 20 lat nadal przypomina siebie...
Obrazek
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Sam też jestem ciekaw jaka będzie nowa płyta Sandry. Ten fragment z sampla "The night is still young" zapowiada się bardzo fajnie. Ciekawe jak to będzie brzmieć z Thomasem bo utworek ma rzeczywiście takie modernowskie brzmienie. :wink:
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
arras09

Post autor: arras09 »

angel pisze:
Peter pisze:Zdaje się, że Sandrę lubią tylko Jkris i Pkmodern
Nie tylko,ja też lubię Sandrę 8) .
To jest nas czterech ;) a właściwie pięciu. Córa mojego serdecznego koleżki (nie udziela się tutaj) ma na imię Sandra - Zgadnijcie dlaczego? ;)
Awatar użytkownika
Peter

arras09 pisze:To jest nas czterech a właściwie pięciu.
Już nie, bo jest nas szećciu. :wink:
Obrazek
ODPOWIEDZ