Post w stylu nadąsanego przedszkolaka, zabieram zabawki i idę na inne podwórko.Dami pisze:Didi&Thomas pisze:Wczoraj wieczorem przeprowadziłem taki mały eksperyment. Był u mnie znajomy, który kompletnie nie zna tej strony, ba... mało wie nawet o Modern Talking. Poprosiłem go o przeczytanie kilku wątków z naszego Forum.
Nie informowałem go kto jest kim na forum. Zależało mi na tym, by jako osoba postronna powiedział mi co o nich sądzi.
Uwierz Didi&Thomas że ja zrobiłem podobnie jak ty, z tym że dałem poczytać żonie i jej reakcja na to co tutaj się dzieje była całkiem podobna jak twojego kolegi, a więc myślę że to coś znaczy.Zgadzam się że forum podzielone jest na dwie grupy DB kontra TA z tym że grupa Andersa jest silniejsza i ma przewagę w ilości i Dieter nie ma Fanklubu.Podglądam często aktywne wątki i na okrągło tylko katują te związane z TA nawet z przed kilku tygodni (ile można je męczyć i drążyć w jednym temacie, to takie monotonne), zwłaszcza że naprawdę jest tyle innych ciekawych postów.Następną sprawą jest że członkowie fanklubu Andersa czują się na forum ważniejsi a my zwykli zarejestrowani użytkownicy to szare myszki, a nie mówiąc tu o och filozoficznych odpowiedziach, które moim zdaniem powinny być jak najbardziej proste i zrozumiałe.Rejestrując się na tym forum nigdy nie przepuszczałem że może być tak beznadziejne, ciągłe sprzeczki, usuwanie komentarzy, zgryźliwe odpowiedzi i męczące tematy na temat koncertów Andersa (myślę że 70% forumowiczów na nim nie było, a więc po co dla nich ten temat) a nie wspominając tu o jakiś beznadziejnych wierszykach i inny bzdetach i detalach z nim związanych.Czy twórczość TA jest tak skromna że nie ma o czym pisać?, tylko o jego szaliczkach, minach itp.
JEDNYM SŁOWEM TO FORUM JEST DO BANI, JEŻELI ADMINISTRATOR MA TAKĄ OCHOTĘ MOŻE Z CZYSTYM SUMIENIEM MNIE USUNĄĆ NA ZAWSZE.MOŻE WKRÓTCE ZNAJDĘ INNE FORUM NA KTÓRYM ZNAJDĘ DLA SIEBIE MIEJSCE I WIĘCEJ TOLERANCJI.
PS.PISZCIE WIĘCEJ O MT, BO Z CZASEM WASZE FORUM SAMO SIĘ ROZPADNIE.
Bo Anders ma więcej fanów, nikt mnie tu nie rozumie itd...
Tyle żali i niezadowolenia z powodu że o Dieterze się mało mówi, a posty o Thomasie to przewaga na forum.
Skoro drażni Cie to ze ludzie cieszą się z koncertów Thomasa w Polsce i przy okazji założony jest taki temat, by można było o tym do woli i nawet bez końca dyskutować, to spokojnie możesz tego nie czytać!
Każdy ma prawo tu się wypowiadać i na temat jaki mu pasuje, mnie nie interesuje co robi teraz Dieter dlatego nawet nie wchodzę na cześć Forum związaną z Dieterem i nie czytam tego.
Wiec czemu niby miałabym komuś na forum wytykać że założył męczący temat np o DSDS i innych poczynaniach Bohlena!!!
Zastanów się troszkę, nad dyskryminacją która sam wprowadzasz na forum.
Członkowie TAFCP nie czują się tu lepsi, po prostu chcemy wiedzieć o sobie i tyle, Fanklub jest częścią tego forum.Nie jesteśmy wstanie zapamiętać każdego po nicku a ułatwia nam to pewne czynności związane z działalnością Fanklubu,np ilość postów itd...poprosiliśmy o to Administratora który wyraził zgodę...A Ty nagle czujesz się szarą myszką bo nie możesz dyskutować na tematy MT lub Bohlena.
A kto Ci broni, owszem na forum są ciekawe tematy dotyczące działalności Modern Talking wiec czemu się tam nie udzielasz, a tematów koncertów i innych np wierszyków nie ominiesz....
Co do atmosfery i wzajemnych obwiniań się to się zgadzam, zrobiło się bardzo nie przyjemnie i jak tak dalej będzie nikt tu nie zechce wkrótce cokolwiek pisać!
Ale po części to też jest spowodowane jakimś żalem, który odbija się na nas za to że Thomasa mimo wszystko kontynuuje swoją działalność jako MT, a fani DB muszą się temu przyglądać...
Dlatego jesteśmy podzielni, bo nie możecie zaakceptować Thomasa, że jeździ i śpiewa nadal.
Choćby do kotleta, czy na biletowane koncerty.Gdyby Modern Talking pozostało tylko legenda a Thomas siedział sobie spokojnie tak jak Dieter nikt by się do niczego nie czepiał i forum było by idealne....Każdy wspominał by jak to kiedyś było cudownie fajnie,ale się skończyło....
A tak Fani Thomasa mają Modern Talking a fani Dietera nie! Bo dokąd nie będziecie umieli połączyć ich w całość nigdy nie będzie tu zgody że Thomas Anders I Dieter Bohlen to MODERN TALKING!!!!
A żeby było jeszcze na temat to gwiazdki są dobre dla hoteli albo w Hollywood!