30.11.2010. Andrzejki z Thomasem - Zielona Góra

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Re: 30.11.2010. Andrzejki z Thomasem - Zielona Góra

Post autor: Pkmodern »

weidung pisze:Czy ktoś może zna szczegóły tego występu? Gdzie dokładnie się on odbędzie? O której? Kto go organizuje?
Czy to potwierdzona informacja?
Czy nie potrafisz czytać ze zrozumieniem?
Zobacz pierwszy post w temacie!
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
I-love-M-T

Post autor: I-love-M-T »

A już myślałam, że bliżej niż do Wrześni mieć nie mogę :wink: Taka niespodzianka :!: Niestety - obawiam się, że moi rodzice nie podzielają zbytnio mego entuzjazmu... Ale i tak zrobię wszystko, by ich przekonać :) Może przydatny będzie fakt, że tego dnia mój tata obchodzi imieniny... :D No bo kto nie chciałby sobie zrobić takiego prezentu :?: :wink: Mam nadzieję, że uda mi się coś wykombinować i życzę tego wszystkim, którzy bardzo chcą pojechać, ale na drodze do spełnienia swego marzenia napotykają mniejsze lub większe przeszkody :wink: Pozdrawiam was wszystkich, kochani :!:
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."

Thomas, thank You sooooo much! :*
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Ja znajac zycie nie bede miala jak pojechać, po pierwsze, mój chłopak sam mnie nie póści po drugie...nie, nie ma po drugie. Ten pierwszy powód jest wystarczający. Ehhh...
Point Of No Return
Awatar użytkownika
karuus

Post autor: karuus »

ewel... pisze: Karuus dziękuję za informację i chyba trzeba jechać!!! :)
Nie ma za co ;) Oj trzeba, trzeba :D
You can win if you want.!
cinol

Post autor: cinol »

Też bym bardzo chciał być na koncercie, ale ode mnie to bardzo daleko, postaram się może dotrę ,ale nie obiecuję jestem fanem Modern Talking i by było głupio przepuścić taki koncert.Pozdrawiam fanów :D
Awatar użytkownika
malgorzata
Członek TAFC Polska

Post autor: malgorzata »

To faktycznie niespodzianka i dobra wiadomość dla Fanów!!!! ;)
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Wspaniała informacja!!!! :) Już sprawdziłam, z Kutna do Zielonej Góry jedzie TLK, małe 4,5 godzinki :) Nawet już nocleg zarezerwowałam w Zielonej! A w pracy wzięłam dwa dni odbioru ;) Super, super, super!!! Mam nadzieję, że spotkamy się tam w jak największej liczbie! :)
andrzej1988

Post autor: andrzej1988 »

Super, super, super. Thomas znowu w Polsce. To już piąty występ w tym roku. Doskonale. Thomas Anders widać że bardzo chetnie przyjeżdża do Polski i o to właśnie chodzi. Oby tak dalej. Jakby dalej śpiewał z Dieterem Bohlenem i tworzyli Modern Talking to obawiam sie że tak często byśmy Thomasa nie widzieli w Polsce.
alunia13

Post autor: alunia13 »

Widzę, że duzo osób pojedzie :D I prawidłowo. Ja prawie na 90% tam będę bo mam nieco ponad 3 godzinki. Mam tylko nadzieje, że w tym dniu nie dadzą mi próbnej matury bo odrazu bym ich ---> <młotek> .
"You can win, If You want..."
DLACZEGO NIE

Post autor: DLACZEGO NIE »

80’s Night vol. 1.
THOMAS ANDERS from MODERN TALKING & BONEY M
Organizator DLACZEGO NIE Organizacja Imprez
Urząd Miasta Miasta Zielona Góra, Centrum Rekreacyjno - Sportowe
30 listopada 2010r o godz. 19.00 w Centrum Rekreacyjno – Sportowym w Zielonej Górze, zagrają legendy muzyki disco lat osiemdziesiątych. THOMAS ANDERS from MODERN TALKING oraz BONEY M. Tych gwiazd nie trzeba nikomu przedstawiać, to znana marka w świecie disco. W Zielonej Górze zagrają pełne koncerty wypełnione samymi przebojami, które znane są na całym świecie. Na początek BONEY M, weterani disco, których kariera sięga lat siedemdziesiątych. Nie zabraknie takich przebojów jak: „Daddy Cool”, „Rivers Of Babylon”, “Hooray Hooray It’s A Holi-Holiday”, “Rasputin”, „Brown Girl In The Ring” i wielu, wielu innych. Następnie w towarzystwie zespołu na scenie pojawi się THOMAS ANDERS MODERN TALKING. Dorobek tego wykonawcy sięga wczesnych lat osiemdziesiątych, kiedy to świat obiegły takie hity jak: „You’re My Heart, You’re My Soul”, „Cheri Cheri Lady”, „Brother Louie”, „Atlantis Is Calling (S.O.S. for Love), „Geronimo’s Cadillac”. To zaledwie wierzchołek góry lodowej przebojów MODERN TALKING, które znamy na pamięć i po dziś dzień chętnie bawimy się przy nich na wszelkiego rodzaju imprezach. Teraz samo źródło tych przebojów przyjeżdża do Zielonej Góry, aby w wieczór Andrzejkowy zaczarować nas i przywołać cudowne wspomnienia lat osiemdziesiątych. Wraz z zespołem, na żywo!!! zagra 1,5 godzinny koncert.
Bilety na WWW.ABILET.PL

Zapraszamy :D
esselte1

Post autor: esselte1 »

Ale super akurat jestem z Zielonej Góry .bilety są od 89 do 290 zł.Jutro ide kupić .super że Thomas przyjedzie do Zielonej Góry
Awatar użytkownika
sheena
Członek TAFC Polska

Post autor: sheena »

Kurcze, no rzeczywiście trochę kiepsko tak w środku tygodnia ze względu na szkołę/studia/pracę, etc.
Sama nie wiem czy dam radę załatwić sobie urlop, bo stety/niestety mam dwa etaty, dużo się dzieje, stąd też tym samym ostatnio coraz rzadziej zaglądam do netu, bo nie wyrabiam się czasowo i fizycznie. Pobudka codziennie o 5 rano, brrrr....ale jak się codziennie za to budzę i zerkam na plakat Thomasa promujący koncert w Kielcach to mnie to bardzo pozytywnie nastraja do życia.
Może się uda coś zorganizować i dojechać do Zielonej Góry, jestem dobrej myśli.
Pozdrawiam wszystkich!
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

O kurczę, ale drogie te bilety... :/ Najtańsze są za 89 zł i to pewnie usytuowane w kiepskim miejscu... :(
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
Adrian77
Kontakt:

Post autor: Adrian77 »

Czy nie można jakoś zorganizować, żeby bilety można było zamówić poprzez stronę ModernTalking.pl po niższej cenie, tak jak było z koncertem w Kielcach?

Tutaj jest plan sali: http://abilet.pl/sala/80s-night-vol-1-t ... oney-m-268
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Nom... byłoby super, bo póki co, ceny tych biletów + koszt paliwa przekraczają moje możliwości... :(
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
karuus

Post autor: karuus »

Dokładnie... bilety stosunkowo drogie. Poza tym w moim przypadku dochodzi spory koszt dojazdu...
You can win if you want.!
ODPOWIEDZ