Fan Club Party 2011 Thomas Anders-Weekend
- I-love-M-T
Re: Fan Club Party 2011 Thomas Anders-Weekend
Już doczekać się nie mogę
I chyba będę musiała wziąć ze sobą jakieś leki, bo się naprawdę boję, że nie wytrzymam takich wrażeń...
Oj, Thomasku, Thomasku - szykuj się na prawdziwe oblężenie ze strony swoich polskich fanów
Pozdrawiam wszystkich, którzy wybierają się w lutym do Koblenz :*
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."
Thomas, thank You sooooo much! :*
you're such a beautiful but lonely señorita..."
Thomas, thank You sooooo much! :*
- karuus
oj racja, wrazenia napewno beda niesamowite ja akurat w tym roku jestem maturzystka, studniowka etc ;/ takze intensywny rok przede mna ;p ale oczywiscie zrobie wszystko, zebym mogla jechac.poza tym mysle, ze taki wyjazd da mi duuuzo energii i zapalu do dzialania:) pozdrawiam.
You can win if you want.!
- Evaalex
Ja chetnie pomoge w znalezieniu Hotelu. Najwiecej znanym w srod fanow jest Hotel Jahn von Werth. Ja juz tam dwa razy nocowalam.Dla mnie nie drogo i w porzodku.Mialam pokoik 1 osobowy z natryskiem
Pokoje jedno osobowe sa w cenach 24, - bis 43 EUR . to zalezy od tego jak sa wyposazone. Sa pokoje z natryskiem i bez natrysku
Pokoje dwuosobowe w cenie 50, - bis 64,-EUR
Pokoje 3 osobowe 60, - bis 80 EUR w tej cenie tez jest wysmienite sniadanie.
Hotel jest niedaleko dworca. Jak ktos tam chce nocowac to ja dokladnie mu napisze jak do hotelu dojdzie.
http://www.hoteljanvanwerth.de/index.ph ... &id=48&Ite
Hotel Jahn von werth
von Werth Str. 9
56068 Koblenz a. Rhein
Telefon: + 49 (02 61) 3 65 00
Fax: + 49 (02 61) 3 65 06
Pokoje jedno osobowe sa w cenach 24, - bis 43 EUR . to zalezy od tego jak sa wyposazone. Sa pokoje z natryskiem i bez natrysku
Pokoje dwuosobowe w cenie 50, - bis 64,-EUR
Pokoje 3 osobowe 60, - bis 80 EUR w tej cenie tez jest wysmienite sniadanie.
Hotel jest niedaleko dworca. Jak ktos tam chce nocowac to ja dokladnie mu napisze jak do hotelu dojdzie.
http://www.hoteljanvanwerth.de/index.ph ... &id=48&Ite
Hotel Jahn von werth
von Werth Str. 9
56068 Koblenz a. Rhein
Telefon: + 49 (02 61) 3 65 00
Fax: + 49 (02 61) 3 65 06
Ostatnio zmieniony czw wrz 16, 2010 8:11 przez Evaalex, łącznie zmieniany 1 raz.
- Joanna91
Na pewno taki wyjazd da Ci wiele pozytywnej energii, o ile w ogólę będziesz później w stanie myśleć o czymś innymkaruus pisze:oj racja, wrazenia napewno beda niesamowite ja akurat w tym roku jestem maturzystka, studniowka etc ;/ takze intensywny rok przede mna ;p ale oczywiscie zrobie wszystko, zebym mogla jechac.poza tym mysle, ze taki wyjazd da mi duuuzo energii i zapalu do dzialania:) pozdrawiam.
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
- Magdalena_92
- Członek TAFC Polska
Ja też będę miała teraz maturę i studniówkę. I oczywiście zrezygnowałam ze studniówki. Wolę te pieniądze przeznaczyć na FCP niż na jeden wieczór w beznadziejnym towarzystwie 
Pozdrawiam M.
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Masz rację Magda,nasze towarzystwo a w szczególności Thomasa jest znacznie przyjemniejszeMagdalena_92 pisze:Wolę te pieniądze przeznaczyć na FCP niż na jeden wieczór w beznadziejnym towarzystwie
- Malediwy
Nie przesadzajcie dziewczyny! Studniówka to jedyna w swoim rodzaju impreza. Żal byłoby z niej rezygnować... 
Spokojem można kamień ugotować...
- Joanna91
Tak, masz rację, jest jedyna w swoim rodzaju: wydajesz na nią kupę kasy, mimo iż niczym nie różni się od zwykłej imprezy w towarzystwie znajomych. Oczywiście każdy robi jak uważa, ale ja osobiście koncert w Nędzy uważam za ciekawsze przeżycie niż studniówkę
a z koncertem w Kielcach nawet nie ma się co równać 
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
- sara_cieszko
- Członek TAFC Polska
Witam Was 
Również mam zamiar wybrać się na FCP 2011...będe jechać z Fanką_MT i wieloma wspaniałymi osobami...jedno co mnie naprawdę przeraża to ile kasy trzeba uzbierać aby tam wogóle się wybrać...no cóż przez Nami jeszcze trochę czasu- ja niestety mogę liczyć iwyłącznie na moją rodzinę ale mam nadzieję, że zrozumieją moją sytuacje. Od tej pory nie wydam ani jednej złotóweczki ani grosika a pojadę na FCP aby spotkać się nie tylko z moim i Waszym Idolem ale również z WAMI moi drodzy
Bo najlepiej się czeka w gronie Thomasowej Rodzinki ;*
Pozdrawiam.
Również mam zamiar wybrać się na FCP 2011...będe jechać z Fanką_MT i wieloma wspaniałymi osobami...jedno co mnie naprawdę przeraża to ile kasy trzeba uzbierać aby tam wogóle się wybrać...no cóż przez Nami jeszcze trochę czasu- ja niestety mogę liczyć iwyłącznie na moją rodzinę ale mam nadzieję, że zrozumieją moją sytuacje. Od tej pory nie wydam ani jednej złotóweczki ani grosika a pojadę na FCP aby spotkać się nie tylko z moim i Waszym Idolem ale również z WAMI moi drodzy
Pozdrawiam.
;D Dobrze jest znać porządek świata, i Twoje w nim miejsce ;D
- betiq_
- Członek TAFC Polska
Witajcie,czy już wiecie coś bliżej na temat tego wyjazdu,czym jedziecie?jeżeli przyjmujecie chętnych to ja się zgłaszam.Na pewno będzie to silna grupa pod wezwaniem,już widzę ten szał ciał,jeżeli jedzie fanka_MT nie może być inaczej.Pozdrawiam gorąco.
- Malediwy
Moja była wyjątkowa, ale to było "naście" lat temu...Joanna91 pisze:Tak, masz rację, jest jedyna w swoim rodzaju: wydajesz na nią kupę kasy, mimo iż niczym nie różni się od zwykłej imprezy w towarzystwie znajomych.
Pewnie, bo na studniówce nie będziesz miała takiej gwiazdy jak Thomas. Ale Fan Club Party jest co roku a studniówka tylko raz.Joanna91 pisze: Oczywiście każdy robi jak uważa, ale ja osobiście koncert w Nędzy uważam za ciekawsze przeżycie niż studniówkę![]()
Spokojem można kamień ugotować...
- Evaalex
Tu wiadomosci dotyczace Hotelu Hömann
http://www.hotel-hoehmann-koblenz.com/
http://www.germany.hotel-hoehmann-koblenz.com
Pokoje jedno osobowe 50€ Pokoje dwuosobowe 72 EUR Pokoje 3 osobowe 97 EUR to 113 EUR
W Cenie jest tez sniadanie.
Pokoje sa wyposarzone w telefon, televizje kablowa, toalete i lazienke albo natrysk
Hotel Höhmann
Inh. Family Ballerstaedt
Bahnhofsplatz 5
D-56068 Koblenz on the Rhine river
Germany
Tel. +49 (0) 261 30378-0
Fax +49 (0) 261 303781
B&B Hotel Koblenz
http://www.hotelbb.de/de/koblenz
http://www.hotel-hoehmann-koblenz.com/
http://www.germany.hotel-hoehmann-koblenz.com
Pokoje jedno osobowe 50€ Pokoje dwuosobowe 72 EUR Pokoje 3 osobowe 97 EUR to 113 EUR
W Cenie jest tez sniadanie.
Pokoje sa wyposarzone w telefon, televizje kablowa, toalete i lazienke albo natrysk
Hotel Höhmann
Inh. Family Ballerstaedt
Bahnhofsplatz 5
D-56068 Koblenz on the Rhine river
Germany
Tel. +49 (0) 261 30378-0
Fax +49 (0) 261 303781
B&B Hotel Koblenz
http://www.hotelbb.de/de/koblenz
Ostatnio zmieniony czw wrz 16, 2010 12:49 przez Evaalex, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paradise
- Kontakt:
Jeżeli zbierze się fajna grupa i koszty można będzie jakoś rozłożyć to i ja się piszę:))
"You can win if You want..."
- karuus
te 2 koncerty w kielcach były moim pierwszym spotkaniem Thomasa na zywo. ojj i tez moge powiedziec, ze ciagle mam ta jedna mysl w glowie; ThomasJoanna91 pisze:Na pewno taki wyjazd da Ci wiele pozytywnej energii, o ile w ogólę będziesz później w stanie myśleć o czymś innymkaruus pisze:oj racja, wrazenia napewno beda niesamowite ja akurat w tym roku jestem maturzystka, studniowka etc ;/ takze intensywny rok przede mna ;p ale oczywiscie zrobie wszystko, zebym mogla jechac.poza tym mysle, ze taki wyjazd da mi duuuzo energii i zapalu do dzialania:) pozdrawiam.Wiem to po swoim przykładzie: w tym roku byłam na koncercie w Nędzy (2 maja), był to pierwszy raz kiedy zobaczyłam Thomasa "na żywo", w związku z tym towarzyszyły mi ogromne emocje, 4 maja zdawałam maturę i myślałam, że po prostu na pisemnym polskim nie dam rady skupić się na żadnym innym temacie
jednak na szczęście jakoś się udało
A co do studniówki to powiem tylko tyle, że gdybym miała cofnąć czas, to nie poszłabym na nią, bo okazała się bardzo przereklamowanym wydarzeniem, a pieniądze, które na nią wydałam, teraz spokojnie mogłabym przeznaczyć na wyjazd na FCP
Pozdrawiam i mam nadzieję, że uda mi się spotkać z Wami na FCP
powiem Wam szczerze, ze jesli mialabym wybierac pomiedzy studniowka, a FCP no to bez wiekszego zastanowienia wybiore FCP.
jednak jest jeszcze troche czasu i moze mi sie wszystko jakos fajnie zgra. co do wyjazdu to tez bym sie najchetniej dolaczyla, bo indywidualnie to szczerze w to watpie ;p ale na chwile obecna nie moge sie deklarowac, ani nic bo nie mam tej 100% pewnosci...
jejku ale po tych koncertach tak sie nakrecilam, ze zrobie wszystko zeby jechac.
poza tym fajnie bedzie Was spotkac
You can win if you want.!
- betiq_
- Członek TAFC Polska
My fani to takie duże dzieci,dostaliśmy piękną "zabawkę" w Kielcach,ale gdzież tam jeszcze nam mało chcemy następną "wyjazd na FCP".Jeżeli,wyjazd na FCP dojdzie do skutku to będzie to jeden z najpiękniejszych dni w moim życiu.Pozdrawiam wszystkich fanów,a w szczególności fankę_MT
- ewel...
Witam wszystkich fanów Thomasa
Przyznam szczerze, że jestem Jego prawdziwą fanką od koncertu w Kielcach bo tu po raz pierwszy widziałam Go na żywo. Bardzo chętnie wybrałabym się z Wami na FCP ale jestem kompletnie zielona w temacie
z chęcią podczepiłabym się do jakiejś zorganizowanej grupki to było by mi łatwiej. Wiem, że koncert jest dopiero w lutym i do tego czasu wiele się może zmienić. Jednak jakby ktoś miał jakieś propozycje to bardzo proszę o kontakt na ewe-ban@wp.pl . Czy ktoś mógłby podać mi obecny skład zespołu Thomasa? Bo szukałam chyba wszędzie i nigdzie nie znalazłam żadnego nazwiska
POZDRAWIAM GORĄCO
" So much, my tears remember,... "
.. Tonight I'm gonna have myself a real good time
I feel alive and the world turning inside out Yeah! .. ;D
.. Tonight I'm gonna have myself a real good time
I feel alive and the world turning inside out Yeah! .. ;D