Czy w swoim wieku 60 lat dojrzał do roli ojca czy nadal tylko sukces mu w głowie?Wg mnie to drugie
Dieter znów ojcem
- MODERN JEANNE
Re: Dieter znów ojcem
Jak myślicie- zostawi ją teraz czy nie?
Czy w swoim wieku 60 lat dojrzał do roli ojca czy nadal tylko sukces mu w głowie?Wg mnie to drugie
I LOVE DB AND TA!
-
MadameX
MODERN JEANNE pisze:Jak myślicie- zostawi ją teraz czy nie?![]()
No tak ,bo Dieter to ten zły...Naprawdę Dieter to też człowiek i też pragnie ciepła rodzinnego,które jak widać daje mu Carina.I zastanawia mnie czy fakt ,że jest z Cariną już 7 lat i ma z nią 2 dzieci nie przemawia do nikogo ?
- MODERN JEANNE
Nie ja wcale nie uważam że jest zły,tylko całkowicie poświęcony karierze gotowy przez to zostawić rodzinę.Oczywiście nie na lodzie bo zabezpiecza ją majątkowo i z dziećmi się widuje.Mówi że za nimi tęskni,potrafi napisać im piosenki ale ten ciąg ku karierze go jednak przewyższa.Kiedyś powiedział że albo praca albo rodzina widocznie potrafi się skupić i oddać do reszty tylko jednemu.Bądź co bądź jest człowiekiem który napisał ponad 1000 piosenek jednocześnie udzielając się na scenie i pracując w studiu.Na pewno nie zrobił by tego gdyby zaabsorbował się rodziną.No życzę mu by na stare lata w końcu odczuł rodzinne ciepło ze swoimi dziećmi choć oczywiście jako fanka nie chciałabym by przestał się udzielać muzycznie i porządnie wystartował na rynek Europejski,nie tylko Niemiecki,a najlepiej jeszcze solo.Tego nie do się chyba pogodzić?
I LOVE DB AND TA!