Chylińska w stylu MT!!!
-
Ninio
Re: Chylińska w stylu MT!!!
Agnieszka Chylinska juz jakis czas temu (jeszcze przed '98) w ktoryms z programow przyznawala sie do sympatii do Modern Talking. Co do jej nowej plyty to z tego co sie wypowiada to tylko jednorazowy wyskok. Chetnie nabede ten albom z ciekawosci czy sa tam jakies nagrania przypominajace tworczosc Dietera bo chociaz utwor promujacy bardzo mi sie podoba w niczym nieprzypomina MT.
-
dawidsikorski2
Album mi sie bardzo podoba!!!! Ale nie ma piosenek w stylu modern talking
- użytkownik #1463
Słyszałem od brata, że w Szymonie Majewskim gościem była Agnieszka Chylińska i podobno mówiła coś o MT i o swojej nowej płycie. Powtórka będzie o 13:30 w sobotę na TVN.
-
joanna123
- Członek TAFC Polska
no własnie przyznała sie ze była zakochana w Tomasie nieżle co 
- Gasolina91
Heh nie tylko ona ;p Monika Richardson tez sie w nim kochała
a kto sie kochał w blondynie? wszystkie leciały na Thomasa
a kto sie kochał w blondynie? wszystkie leciały na Thomasa
Point Of No Return
-
alunia13
Tym większa szansa dla Ciebie Gasolina 
A ja kurcze nie oglądałam Szymona bo w reklamówce było, że jej pierwszą miłością był ten z Papa Dance to stwierdziłam, że pewnie o MT nic nie powie.
A ja kurcze nie oglądałam Szymona bo w reklamówce było, że jej pierwszą miłością był ten z Papa Dance to stwierdziłam, że pewnie o MT nic nie powie.
"You can win, If You want..."
- Gasolina91
Dziś oglądalam powtórkę Szymon Majewski Show. Najlepsze było jak Szymon się pyta w jakiej kapeli spiewał Thomas a tam z publiczności ktoś krzyczał że w Modern Talking
Ale zaraz jak zaczeła mówić o następnych swoich miłościach przełączyłam na Polsat - na F1 oczywiście
Ale zaraz jak zaczeła mówić o następnych swoich miłościach przełączyłam na Polsat - na F1 oczywiście
Point Of No Return
- Agata
A "Modern Rocking" jest najlepiej sprzedającą się płytą w Polsce.
- Adi
Tak czy siak widać, ze i fani Modern Talking mogą stanowić celownik różnych artystów. Z resztą każdy przyzna mi rację, że oprócz skocznych klimatów Modernu każdy z nas słucha też innych różności (czego najlepiej dowodzą tematy: "Czego obecnie słuchamy" albo "Utwory ku pokrzepieniu w dobie kryzysu) a że nowy album Chylińskiej jest POPowy to naturalnym celownikiem stają się tacy słuchacze jak MY.Agata pisze:A "Modern Rocking" jest najlepiej sprzedającą się płytą w Polsce.
-
sova
W sprawie muzyki pozory zawsze mylą. W bardzo wielu przypadkach wykonawcy grający w określonym klimacie muzycznym, prywatnie słuchają zupełnie innych gatunków. Czy myślicie, że Kylie Minogue słucha disco? Z kolei ulubionym zespołem Stachurskiego jest Thin Lizzy. To po pierwsze, a po drugie, większość ludzi słucha różnych gatunków. To, że ktoś jest fanem jednego gatunku, nie oznacza, że nie jest też fanem innego. Mnie nigdy nie dziwi, że ktoś słucha różnych rzeczy. Jest raczej odwrotnie - nigdy nie mogę uwierzyć i zrozumieć, że można słuchać tylko jednego. Przecież to wypala mózg. Nie można oglądać ciągle tych samych filmów, czytać tych samych książek i słuchać jednego wykonawcy.edmund1974 pisze:...
Szczerze mówiąc nigdy bym nie przypuszczał, że Agnieszka Chylińska, znając styl muzyki jaki tworzy, może lubić nasz ukochany zespół. No ale niekiedy pozory mylą i można być mile zaskoczonym.
...
Co do samej Chylińskiej - bardzo ciekawy eksperyment. Bardzo fajnie zrobiona płyta, dobra muzyka. Z MT ma tyle wspólnego co nic oprócz tytułu. Oczywiście tytuł jest jednoznacznym odnośnikiem do MT, ale ma to być pewnego rodzaju symbolika. Nowe klubowe wcielenie Agnieszki zostało w ten sposób niejako wytłumaczone. Tym bardziej, że wbrew faktycznemu znaczeniu tytułu - muzyka nie ma nic wspólnego z rockiem - nawet nowoczesnym
- Peter
Szczerze mówiąc piosenka nie najgorsza, ale nie lubię Chylińskiej, nie odpowiada mi jej barwa głosu, wygląd, tatuaże i dawna muzyka pozostawiły jakiś niesmak. Mimo, że piosenka jest przebojem roku 2009 według RMFu a płyta była nawet na pierwszym miejscu najlepiej sprzedających się płyt w Polsce, nie podoba mi się.
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Album jest po prostu taki słaby dla mnie może oprócz tylkoPeter pisze:Szczerze mówiąc piosenka nie najgorsza, ale nie lubię Chylińskiej, nie odpowiada mi jej barwa głosu, wygląd, tatuaże i dawna muzyka pozostawiły jakiś niesmak. Mimo, że piosenka jest przebojem roku 2009 według RMFu a płyta była nawet na pierwszym miejscu najlepiej sprzedających się płyt w Polsce, nie podoba mi się.
Wybaczam ci
Nie moge cie zapomniec
- Peter
"Niebo" jest całkiem fajne jeszcze ale szkoda, że tu zamiast Chylińskiej nie dali głosu CC Catch, to by było świetne. Czytałem gdzies w sieci, że twórczy wzorowali sie nie tylko na MT ale na Timbalandzie i trip hopie.... Okładka jest tez całkiem fajna.
Ten album to już dobry kierunek w Polskiej muzyce: zmiany idą na lepsze i już podobne piosenki tworzy Marina, więc poczytuje mu to za plus, ze wyznacza fajny trend, ale nie lubię wykonania tych piosenek przez Agę.
-
nado
Bardzo ciekawy wątek. Cieszę się, że was zainteresował. Jakiś czas temu zaproponowałem Arkowi stworzenie zakładki "FAN CLUB VIP", w której mogłyby się pojawić krótkie notki biograficzne sławnych ludzi interesujących się Thomasami Bohlenami. Mój post znajduje się w temacie: "ZYGMUNT KISZAKIEWICZ NIE ŻYJE". To był też ważny człowiek - dziennikarz radiowy i prasowy, który bardzo pomógł w promocji muzyki Bohlena w Polsce. Arek pozytywnie zareagował na pomysł, WY go w tym wesprzyjcie. Wysyłajcie ciekawostki dotyczące sław związane z M.T, które pomogłyby w stworzeniu zakładki.
Agnieszka Chylińska jest jedną z kilku osób pasujących do schematu. Jest ich więcej. To dobry P.R. W Niemczech największym bohlenomaniakiem był Stefan Raab i spokojnie można go też włączyć w szereg. Piszcie dużo, ciekawie, ale prawdziwie. Jak się temat rozkręci na dobre, też zaproponuje coś od siebie.
Agnieszka Chylińska jest jedną z kilku osób pasujących do schematu. Jest ich więcej. To dobry P.R. W Niemczech największym bohlenomaniakiem był Stefan Raab i spokojnie można go też włączyć w szereg. Piszcie dużo, ciekawie, ale prawdziwie. Jak się temat rozkręci na dobre, też zaproponuje coś od siebie.
- Peter
Ostatnio nawet Kuba Wojewódzki okazał się fanem MT, Agata gdzieś wkleiła jego zdjęcie w czapce MT. W Polsce to jeszcze Aga Chylińska i Marcin Miller, a w Niemczech Mark Ashley. Nie odbiegajmy jednak od tematu. Jak wam się podoba drugi singiel Agi "Zima"? Wybór singla: strzał w dziesiątkę, patrząc na aurę za oknami, szkoda jednak, ze muzycznie to już nie ma nic współnego z MT. To raczej współczesny electropop. Nie znam zapisu nutowego, dlatego trudno mi powiedzieć, czy te akordy jakie słyszymy w "Nie mogę cię zapomnieć" nie pochodzą z YMHYMS, byłbym jednak daleki od użycia określenia "plagiat' a raczej pewne "podobieństwo".
-
Ninio
Ja na tej płycie niesłysze nic co mogloby łaczyc Chylinska z Modern Talking. Pierwszy singiel bardziej przypomina Reni Jusis (Magnes) ale kompletnie niekojarzy mi sie z You're my heart,You're my soul