Fanclub Party 2010

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mona Lisa

Re: Fanclub Party 2010

Post autor: Mona Lisa »

Witam,ja też dostałam takiego maila i też nic nie rozumie,pomocy!!!
xewela89x pisze:POMOCY!!! dostalam dzisiaj jakiegos maila od service@thomas-anders.com. co mam z tym dalej zrobic, musze przelac kase???

Liebe Ewelina,

vielen Dank für Deine Ticket-Anfrage für den Thomas Anders Fanday am 13.02.2010. Deine Bestellung ist bei uns
eingegangen und wird unter der Bestell-Nr. # 4147 geführt. Bitte gib diese bei Fragen, etc. immer an.

Die Lieferung der/des Tickets erfolgt gegen Vorauskasse. Sobald uns Deine Zahlung erreicht, werden wir
das/die Tickets auf die Reise schicken. Mit dem zugesandten Ticket erhaltet Ihr direkten Zugang
in die Kulturfabrik ab 12:00 Uhr und könnt unverzüglich an der Fotoaktion mit Starfotograf
Guido Karp teilnehmen.

Wir möchten mit diesem Service den Einlass zum Int. Fanday
noch einfacher gestalten, da Du direkt - ohne zu Warten - Einlass haben wirst.

Du hast optional die Möglichkeit, Deine Sendung für 1,00 Euro zu versichern. Sollte die Lieferung
auf dem Weg zu Dir verloren gehen, wird sie umgehend neu an Dich versendet!
Daher bitten wir um Überweisung von:

Ticket Fanday: 20,00 Euro
Transportversicherung (optional): + 1,00 Euro
Porto & Verpackung (Europa): + 4,50 Euro

Total: 24,50 Euro oder 25,50 Euro (mit Transportversicherung)

Um diesen Bestellservice zu ermöglichen, sieht unser System vor, dass die Ware per
„Vorkasse“ bezahlt wird. Hier daher die Bankverbindung:

Kontoinhaber: Thomas Anders Fanclub
Kontonummer: 163 162
Bank: Sparkasse Koblenz

Bankleitzahl: 570 501 20

IBAN: DE 96 57050120 00001631 62
SWIFT-BIC: MALADE51KOB

Verwendungszweck: Bestellnummer # 4147

Betrag: 24,50 Euro oder 25,50 Euro (mit Transportversicherung)

Sobald Deine Zahlung bei uns eingegangen ist, wirst Du via Email benachrichtigt.
Bitte schreibt unbedingt bei Eurer Überweisung die Bestellnummer in den “Verwendungszweck”,
da wir dann die Bestellung schneller bearbeiten und ausliefern können.
Awatar użytkownika
Mona Lisa

Post autor: Mona Lisa »

O dzięki ,tylko ja dostałam tą kwotę razy dwa,a jak mam sie dowiedzieć co z biletem dla córki?
ArCrack pisze:Z treści listu wynika, że chciałaś zamówić sobie bilet na Party, a oni po prostu przysłali niezbędne dane do przelewu. W sumie 24,50 (lub 25,50 z ubezpieczeniem przesyłki), które trzeba przelać na konto z podanym numerem. Tytuł przelewu to Bestellnummer # 4147
Awatar użytkownika
Kuba.K.

Post autor: Kuba.K. »

Ja Dostałem podobny list jak "Mona Lisa" tylko że po angielsku, są tam zamieszczone informacje, że z tym biletem wejdziesz o 12:00 bez kolejki itp. że pobierają opłatę za ubezpieczenie biletu w razie zgubienia. Napisali tam także że mogę kupić single Thomasa, "Kisses For Christmas" oraz "Ibiza Baba Baya". Ale również mogę kupić Kalendarz na 2010 rok, płytę DVD z zapisem koncertu no i jeszcze kartę z autografem. W tym wszystkim zaskoczyła mnie jedynie cena biletu... :shock: ciekawe dlaczego ty "Mona lisa" masz zapłacić tylko 24,50 Euro a ja aż 84,50 Euro. :?

Pozdrawiam
Kuba.K.
Muzyka to sens całego życia, muzyka to wspaniałe uczucia
które nie są do opisania, lecz do wyśpiewania...
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Pytanie do wszystkich. Jak dlogo trzeba czekac na potwierdzenie zamowienia Biletu na Fanclub Party?
Pozdriowienia Eva
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

Post autor: skorpionek1975 »

Evaalex pisze:Pytanie do wszystkich. Jak dlogo trzeba czekac na potwierdzenie zamowienia Biletu na Fanclub Party?
Pozdriowienia Eva
Odpowiedz dostałam za kilka dni , zastanawia mnie jedno czy wpłacać pieniądze na konto czy lepiej poprosić o to by móc odebrać bilet przed party .
Awatar użytkownika
Kuba.K.

Post autor: Kuba.K. »

skorpionek1975 pisze:zastanawia mnie jedno czy wpłacać pieniądze na konto czy lepiej poprosić o to by móc odebrać bilet przed party .
Dzięki temu że bilet otrzymasz przesyłkom do domu, to nie będziesz musiał stać w długiej kolejce(będziesz poza kolejkom) dzięki czemu zyskasz czas na np. zrobienie sobie zdjęcia z Thomasem. Dlatego wejście jest tak wcześnie(12:00) by każdy zdążył sobie zrobić z nim zdjęcie :wink: A tak bez biletu będziesz musiał stać godzinę, dwie by tam wejść.

Pozdrawiam
Kuba.K.
Muzyka to sens całego życia, muzyka to wspaniałe uczucia
które nie są do opisania, lecz do wyśpiewania...
Awatar użytkownika
Evaalex

skorpionek1975 pisze:
Evaalex pisze:Pytanie do wszystkich. Jak dlogo trzeba czekac na potwierdzenie zamowienia Biletu na Fanclub Party?
Pozdriowienia Eva
Odpowiedz dostałam za kilka dni , zastanawia mnie jedno czy wpłacać pieniądze na konto czy lepiej poprosić o to by móc odebrać bilet przed

Ja juz tydzien na odpowiedz czekam i martwie sie ze jej nie dostane.
Ile dni dokladnie czekales?
Awatar użytkownika
Evaalex

Mozna by bylo po spotkaniu Fanclubu zorgsanizowac spotkanie wszystkich polakow ktorzy na spotkaniu fanclubu byli. Co o takim czyms myslicie? Moje kolezanki fanki ktore benda na spotkaniu powiedzialy ze chetnie by na takie spotkanie przyszly
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Informacja dla osób wybierających się na party 2010: dziewczyny z forum TAO organizują spotkanie „live chat” fanów na dzień przed party, czyli w piątek 12 lutego, w restauracji. Chętni do wzięcia udziału w tym spotkaniu proszeni są o kontakt mailowy z Kati (do 29 listopada):
kati.boehme@thomasanders-online.com
(mailem zostaną im udzielone dalsze wskazówki)
Można będzie spotkać fanów z całego świata. Jednak Thomasa na tym spotkaniu nie będzie.

Informacja w języku niemieckim i angielskim:
http://www.thomasanders-online.de/ta-fo ... ?sNo=37385

Relacja ze spotkania w 2006 r.:
http://www.thomasanders-online.com/Party06_Freitag.htm

W 2009 r. spotkanie się nie odbyło. Na ostatnim było 40 fanów.
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

Evaalex pisze:Mozna by bylo po spotkaniu Fanclubu zorgsanizowac spotkanie wszystkich polakow ktorzy na spotkaniu fanclubu byli. Co o takim czyms myslicie? Moje kolezanki fanki ktore benda na spotkaniu powiedzialy ze chetnie by na takie spotkanie przyszly
No pomysł ciekawy,mogłoby to być ciekawe spotkanie.Ale nie wiem czy doszłoby do skutku.Przed ostatnim party mieliśmy się wszyscy zebrać w kupie przed wejściem,mieliśmy nr.telefonów a później okazało się że albo telefony powyłanczane albo nie odbierał nikt,w efekcie tylko kilka osób się zebrało.Także pomysł ciekawy ale nie wierze w jego spełnienie
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Dostał już ktoś zamówiony bilet?
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Witajcie. Mam 1 z 7 wolnych miejsc na trasie Kraków-Koblencja-Kraków. Jedziemy w piatek 12.02. w godzinach porannych/Katowice, Wrocław, Opole/ Mamy tez rezerwacje na nocleg w sieciowym markowym hotelu okolo 1 km od miejsca imprezy zarezerwowany na 2 noce dla 8 os. koszt noclegu około 20 E/noc. Ewentualnie mozna sie do nas dolaczyc na miejscu /sam hotel 2 os max/
Konkrety na priwa dla os. pełnoletnich.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Tak jak w poprzednich latach, także i teraz można będzie zadać swoje pytanie Thomasowi, na które być może odpowie on podczas party w lutym 2010. Pytania można wysyłać do 18 stycznia. Szczegóły tutaj:
http://www.thomasanders-online.de/ta-fo ... ?sNo=37692
Awatar użytkownika
Evaalex

Nocuje ktos w Hotelu Jahn von Werth?Ja nocuje tam z piatku na sobote. Po spotkaniu jade nocnym pociagiem do domu.
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Ja właśnie otrzymałem bilecik :D
http://zapodaj.net/8a80b187f711.jpg.html

http://zapodaj.net/1f2be9485fb7.jpg.html

Co ciekawe,nie jest to zwykły bilet,lecz coś w formie karty klubowej,na której jest 5 kratek do wklejenia naklejek z hologramem pozwalające na wstęp na 5 kolejnych FCP.
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Sorry że post za postem,ale edytować już się nie da.

Jako że do FCP pozostał równy miesiąc,proponuję wpisywać się tutaj kto wybiera się tą imprezę.Pozwoli to nam wymienić się nr.telef.(na PW oczywiście)i spotkac się przed wejściem lub już w środku.Mam nadzieję że uda nam się tym razem spotkać w liczniejszym gronie niż miało to miejsce w ubiegłym roku.Co prawda trochę nas było,ale potworzyły się klikuosobowe grupki zamiast spotkać się razem w większym gronie.
Tak więc:
1.jedyna
2.
ODPOWIEDZ