Koncert Thomasa Andersa w Bydgoszczy

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
Awatar użytkownika
Beti3771

Re: Koncert Thomasa Andersa w Bydgoszczy

Post autor: Beti3771 »

atlantyda ;o) pisze:Przez tą stronkę http://www.thomasanders.pl/ można zaprosić Thomasa do każdego miejsca w Polsce nawet na prywatną imprezę o ile kogoś oczywiście na to stać :wink:

Chyba podeślę ją do "mojego" Urzędu Miasta,może Tomka zaproszą bo jak na razie to ani widu ani słychu na temat "majówki" w moim mieście i zaproszonych gwiazd <bezradny>

Fanka takie coś znalazłam morze to jest to by skontaktować się z Thomasem
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Właśnie z tej strony dowiedziałam się o firmie Solaris Music w Krakowie droga Beti :) Ale dzięki za chęci udzielenia mi pomocy :) Już mam dane dotyczące kontaktu z Managementem Thomasa Andersa :)
Awatar użytkownika
Beti3771

To fajnie ciesze się jak na razie idzie nam dobrze i wszystko się układa oby tak dalej cały czas trzymam kciuki aby się udało pozdrawiam
Awatar użytkownika
angel

Post autor: angel »

Fajnie,że są tacy wierni fani,którzy starają się cokolwiek załatwić odnośnie koncertu Thomasa w naszym kraju :) .
Życzę powodzenia i mam nadzieję,że uda się wam jak i nam wszystkim zrealizować nasz plan,aby Thomas mógł dać dla nas koncert-byłoby wtedy naprawdę świetnie :) .
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
Awatar użytkownika
Beti3771

ooooooooo tak są wierni fani ale nie każdy jest tak odważny jak fanka by zaprosić Thomasa do polski jestem pełna podziwu pozdrawiam
Awatar użytkownika
Fanka MT

Bardzo Wam wszystkim dziękuję za pomoc i słowa uznania :) Chciałam tylko powiedzieć, że nie jestem odważna, lecz strasznie uparta! Hehehe, obie z koleżanką jesteśmy strasznie zawzięte i dążymy do swoich celów... :) Na prawdę cieszę się, że mamy wasze wsparcie :) Pamiętajcie, że poparcia można dalej przysyłać! Czekamy na nie do środy, w czwartek idziemy je wszystkie wydrukować, a w piątek przekażemy je Fanowi, którego tata załatwi wszystko w Urzędzie! Chciałam jeszcze dodać, iż władze naszego miasta już wyraziły zgodę na taki koncert, teraz wraz z tatą tego Fana będą szukać firmy, która to zorganizuje bądź za sponsoruje :) Trzeba być w dobrej myśli, na razie wszystko pięknie się układa.... w najbliższym czasie dowiem się wielu rzeczy odnośnie koncertu. O efektach oczywiście Was poinformuje! :) Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego odpoczynku podczas majówki! Do usłyszenia!
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
Fanka MT

Drodzy Fani Thomasa!
Ogłaszam wszem i obiec, że zbieranie poparć zostało zakończone z dniem dzisiejszym. Udało się nam uzbierać 40 e maili ( w których dosyć często mowa o poparciu przez kilka osób, np otrzymałyśmy jeden e mail, który zawierał wsparcie 30 pracowników jakieś firmy, oraz mieszkańców Torunia ). Teraz pozostaje je wydrukować i w piątek przekazać dalej wraz z listem do Urzędu :) O dalszych efektach będę was informować :) Pozdrawiam serdecznie!

Dziękuję...

Awatar użytkownika
you're my heart

Post autor: you're my heart »

No to mam nadzieję że się uda :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Fanka MT

Wszyscy mamy taką nadzieję :) Trzeba być w dobrej myśli :) Z naszej strony zrobiłyśmy chyba już wszystko co jest możliwe, aby ten koncert się odbył :) Teraz wiele zależy od Urzędu Miasta i Thomasa :) Miejmy nadzieję, że zechce nas odwiedzić :) A my już zadbamy o to, aby zapamiętał ten koncert do końca życia :) Pozdrawiam wszystkich Fanów Thomasa , zarówno tych co nas poparli e mailem jak i tych, którzy czekają z nami na taką imprezę :)

Dziękuję...

Awatar użytkownika
Fanka MT

Witam!
Chyba już wszyscy słyszeli o muzycznym wydarzeniu jakie ma się odbyć 16 sierpnia w Bełchatowie z okazji Dni Energetyka :) W roli głównej wystąpi Thomas :)

Natomiast jeżeli chodzi o jego występ w Bydgoszczy to w czwartek będę wiedzieć wszystko co i jak na 100% :) Mam nadzieję, że wszystko się uda! Trzymajcie kciuki! Być może będziemy mieć okazję dwukrotnie zobaczyć naszego idola na żywo! :)

Dziękuję...

Awatar użytkownika
Fanka MT

Witam wszystkich bardzo serdecznie!

Słuchajcie nastąpiła mała zmiana planów :D Mianowicie Urząd postanowił, ze da nam odpowiedz do końca przyszłego tygodnia, co oznacza ze nie odrzucili tego pomysłu już na samym początku :D czyli nie jest tak źle :D ponad to jutro Tata tego Fana, o którym wam wspominałam jest umówiony na rozmowę z urzędnikami, którzy się zajmują takimi koncertami :D od tej rozmowy może na prawdę wiele zależeć :D wiec trzymajcie kciuki :D POZDRAWIAM SERDECZNIE !!! :D

Dziękuję...

Awatar użytkownika
Fanka MT

Słuchajcie, dostałam na emaila wiadomość od Urzędu Miasta, a mianowicie Wydziału Promocji Bydgoszczy :) Oto on:

"Szanowne Panie,

Bardzo dziękujemy za sugestię dotyczącą koncertu Pana Thomasa Andersa. Przyznaję, że jest to świetna idea i chętnie gościlibyśmy tego artystę w naszym mieście. Niestety kalendarz imprez na ten rok mamy już zamknięty, a wszystkie środki, które mogliśmy przeznaczyć na tego typu imprezy, rozdysponowane. Mogę jednak zapewnić, że weźmiemy pod uwagę zaproszenie Pana Thomasa Andersa podczas przygotowywania przyszłorocznego planu wydarzeń kulturalnych. "

Czyli są duże szanse, że nasz idol wystąpi w przyszłym roku w Bydgoszczy :) Cytuję: "Przyznaję, że jest to świetna idea i chętnie gościlibyśmy tego artystę w naszym mieście. " oraz " Mogę jednak zapewnić, że weźmiemy pod uwagę zaproszenie Pana Thomasa Andersa podczas przygotowywania przyszłorocznego planu wydarzeń kulturalnych. " Mam nadzieję, że to wszystko wypali i w pewnym sensie już się nam udało :)

Dziękuję...

Awatar użytkownika
Fanka MT

Jak wiadomo w tym roku, koncert w Bydgoszczy nie wypali, ale my nie zamierzamy się poddać! Dlatego napisałyśmy kolejny list do Urzędu z przypomnieniem naszej propozycji, nawiązałyśmy w nim do Bełchatowa, oraz załączyłyśmy zdjęcia z tego koncertu! Nic jeszcze straconego! W końcu sam Wydział Promocji naszego miasta napisał, że chętnie gościliby Thomasa w naszym mieście w przyszłym roku i przyznaje, że to kapitalny pomysł! Bądźmy w dobrej myśli! Smile Pozdrawiam serdecznie! :D

Dziękuję...

Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Zycze wam zeby sie jeszcze z tym koncertem cos zmiaenilo i zeby Thomas dowas przyjechal.
Ww niemczech tez ostatnio tylko ma galowe wystepy, na ktore najczesciej tylko zaproszeni goscie wstep maja.
ODPOWIEDZ