Mi tam się te moro podoba. Kiedyś gdzieś też widziałem Thomasa ubranego w takie spodnie, które były chyba w lamparcie cętki, też wg mnie bardzo dobrze w nich wyglądał
Pamiętam że był gdzieś kiedyś artykuł na temat tego że "Ibisz ubiera się jak Thomas Anders - gwiazdor Modern Talking". Na poparcie tej tezy jako argumenty przytoczono zdjęcia z koncertu MT z Budapesztu z 1998 roku oraz nie długi artykuł o Thomasie. Autorom chodziło oczywiście o wizerunek Thomasa po reaktywacji MT. Gdyby tak się dobrze przyjrzeć to po części jest to moim zdaniem prawda .
Thomasowi bardzo twarzowo jest w garniaku, zresztą wszyscy faceci bosko w nim wyglądają. Ale mi bardzo podoba się złoty krawat z pożegnalnego koncertu MT.
Moim zdaniem najlepsze ubrania Thomasa były w teledysku "Jet Airliner"czarne spodnie czarna koszula i elegancki pasek ale też podoba mi się w jasnych dżinsach czarne buty i czarna koszula często ubieram się tak na imprezy elegancko dziewczyną się to podoba...............
A ja się zgadzam ze Spartan MT, że Thomas świetnie wyglądał w teledysku "Jet Airliner", ale jeszcze bardziej podoba mi się w Jego ubiór w "Geronimo's Cadillac"
Ja ostatnio zaszalałem i zakupiłem sobie szkurzaną kurtkę, potargane spodnie jeansy jak pod koniec lat 80-tych i początkiem 90-tych (patrz Thomas Anders - One Thing), czarny pasek z metalowymi fragmentami. Mam na tym punkcie takiego fioła, że zacząłem zapuszczać włosy, żeby je potem zaczesać do tyłu i spiąć w kucyk ;] Wiem, jestem wariatem