Dziewczyny Dietera Bohlena

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.

Która Ci się najbardziej podoba?

1. Erika Sauerland.
9
17%
2. Sheree.
0
Brak głosów
3. Nadja abd el Farrag.
11
21%
4. Verona Feldbusch.
2
4%
5. Estefania Kuster
24
46%
6. Carina.
6
12%

Liczba głosów: 52

Awatar użytkownika
rut

Re: Dziewczyny Dietera Bohlena

Post autor: rut »

To że mężczyzna miał kilka żon ,nie jest żadnym powodem do dumy ! To jest porażka :( Nie może poradzić sobie ze swoimi emocjami i szuka sam nie wie czego. :| Skoro Dieter chce mieć wiele partnerek ,to niech sobie ma ,tylko po co te śluby?
Pozdrawiam rut
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

edmund1974 pisze: Co do kobiet Dietera to miał ich sporo (szczęściarz:-). Do jego "kolekcji" można też dopisać byłą żonę Sylwestra Stallone czyli Brigitte Nielsen oraz włoską piosenkareczkę Sabrinę Salerną znana z przeboju "Boys Boys".
O Brigitte dowiedzialam sie poraz pierwszy z "Dieter der Film" i juz wtedy zmieszalo to moje uczucia :wink: ale o Sabrinie to pierwsze slysze.... nono Dieter szaleje po prostu, bardzo kochliwy czlowiek z niego jest. :mrgreen:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

najlepsza była pierwsza żona.Myślę,że naprawdę go kochała.( Bo z następnymi mogło być różnie) Podoba mi się to zdjęcie:

http://moderntalking.hobby.ru/photo/erika4.jpg

Szkoda,że niektóre z dziewczyn Dietera były z nim tylko dla kasy. Przykre ale tak już bywa. :(
Give me peace on earth-Please try
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Dieter był jeszcze przez rok czy 2 lata z Jeannie Duppuys -można ją zobaczyć w clipie "Sorry Little Sarah" i "My Bed Is Too Big".Najprawdopodobniej to jej Dieter zaśpiewał "Little Jeannie" na albumie "Twilight". Na początku MT,kiedy Mark jeszcze nie miał roczku Bohlen sprowadził do domu Marlenę,a jego zona Erika wraz z malutkim dzieciątkiem niestety musiała się wyprowadzić (o tej drugiej dowiedziałam się po przeczytaniu tłumaczenia książki,które nie dawno przesłał mi Edmund-Dzięki).
Awatar użytkownika
Gasolina91

Kobieciarz.... :roll:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Oficjalnie znamy 7 kobiet Dietera,które nie były jego wielką tajemnicą,a ile pozostało w cieniu? (8.Janina/9.Marlena....).No cóż ludzie mają różne hobby ;)
Dieter już taki jest.I po Carinie przyjdzie następna.Ma facet zdrowie :lol:
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Skąd przekonanie, że po carinie przyjdzie następna? masz na to jakieś dowody? A może Dieter znalazł tą właściwą i się ustatkuje.
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

Peter pisze:Skąd przekonanie, że po carinie przyjdzie następna? masz na to jakieś dowody? A może Dieter znalazł tą właściwą i się ustatkuje.
Oczywiście nie można jednoznacznie stwierdzić, że po Carinie Dieter zwiąże się z kolejną laską. Być może z tą już będzie do przysłowiowego "końca życia". Jednakże dotychczasowe życie Dietera wskazuje, że Dieter nie jest zdolny do długotrwałego, monogamicznego związku. Zawsze po jakimś czasie pojawia się ta następna "wielka miłość", która trwa tak długo, aż pojawi się kolejna "wielka miłość'. Często bywało tak, że jeszcze w czasie trwania jakiegoś związku Dieter romansował z innymi kobietami. Reasumując: ze zdecydowanie większą dozą prawdopodobieństwa możemy powiedzieć, że po obecnej "wielkiej miłości" Dietera nastąpi kolejna "wielka miłość", niż to, że Dieter się w końcu ustatkował i już nie w głowie mu inne kobiety.

Tego jak będzie naprawdę dowiemy się w przyszłości.

Pozdrawiam serdecznie!
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Widać, że do towarzyszek życia podchodzi tak samo jak do swoich projektów muzycznych, a potem zawsze może zarówno jeden jak i drugi miniony epizod skwitować swoim ulubionym stwierdzeniem: "Das interessiert mich nicht mehr diese alte Scheiße" :? .
Obrazek
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Peter pisze:Skąd przekonanie, że po carinie przyjdzie następna? masz na to jakieś dowody? A może Dieter znalazł tą właściwą i się ustatkuje.
Mogę się z Tobą nawet założyć ;)
Życzę tej dziewczynie,żeby Dieter był jej wierny i był z nią na zawsze ale on niestety szybko się nudzi.Nie potrafi być na zawsze z jedną kobietą.Dokładnie jak napisał Edmund.
Awatar użytkownika
Gasolina91

A ja pawiem tak: Te które sa z nim tylko dla kasy to wredne babsztyle, szkoda ze z Ericą się nie udało bo chyba to bylo najszczersze uczucie.
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

Ja najbardziej lubiałem "Nadel"...
Nie sądzę, że tyle lat spędziła z Dieterem tylko dla kasy...
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Malediwy pisze:Ja najbardziej lubiałem "Nadel"...
Nie sądzę, że tyle lat spędziła z Dieterem tylko dla kasy...
Dokładnie.Z Nadją Dieter był dłużej niż z którąkolwiek ze swoich "miłości" bo aż 12 lat-tyle nawet nie wytrzymał u boku własnej żony (Eriki) :?
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Na forum Sandry pisze się, że Bohlen składał niemoralne propozycje Sandrze i od tego czasu są skłóceni ze sobą, czy to prawda, jak myślicie?
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

Gasolina91 pisze:Jak można odejść od takiego faceta... eh
Dokładnie
Give me peace on earth-Please try
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
Awatar użytkownika
Romantic Warrior

Post autor: Romantic Warrior »

kiedy Dieter był z Eriką miał swoją złotą erę muzyczną -> kobieta (muza artysty) + udane życie rodzinne ma jednak jakiś tam wpływ na życie zawodowe
jeśli chodzi o wygląd, to ja zagłosowałem na aktualną muzę - Carinę :wink:
a co do jeszcze innych kobiet Dietera spoza już wymienionych, to kiedy MT przylecieli do Wrocławia, by dać koncert w Barze, Polsat puścił reportaż o tej wizycie (powitanie na lotnisku i takie tam) i tam Dieter był z jakąś laską, przytulali się itd...niestety nie znam personaliów tej pani, mam to gdzieś na video, jak znajdę, to kiedyś zamieszczę...
ODPOWIEDZ