Dziewczyny Dietera Bohlena
- rut
Re: Dziewczyny Dietera Bohlena
To że mężczyzna miał kilka żon ,nie jest żadnym powodem do dumy ! To jest porażka
Nie może poradzić sobie ze swoimi emocjami i szuka sam nie wie czego.
Skoro Dieter chce mieć wiele partnerek ,to niech sobie ma ,tylko po co te śluby?
Pozdrawiam rut
- Gasolina91
O Brigitte dowiedzialam sie poraz pierwszy z "Dieter der Film" i juz wtedy zmieszalo to moje uczuciaedmund1974 pisze: Co do kobiet Dietera to miał ich sporo (szczęściarz:-). Do jego "kolekcji" można też dopisać byłą żonę Sylwestra Stallone czyli Brigitte Nielsen oraz włoską piosenkareczkę Sabrinę Salerną znana z przeboju "Boys Boys".
Point Of No Return
- kate
najlepsza była pierwsza żona.Myślę,że naprawdę go kochała.( Bo z następnymi mogło być różnie) Podoba mi się to zdjęcie:
http://moderntalking.hobby.ru/photo/erika4.jpg
Szkoda,że niektóre z dziewczyn Dietera były z nim tylko dla kasy. Przykre ale tak już bywa.
http://moderntalking.hobby.ru/photo/erika4.jpg
Szkoda,że niektóre z dziewczyn Dietera były z nim tylko dla kasy. Przykre ale tak już bywa.
Give me peace on earth-Please try
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Dieter był jeszcze przez rok czy 2 lata z Jeannie Duppuys -można ją zobaczyć w clipie "Sorry Little Sarah" i "My Bed Is Too Big".Najprawdopodobniej to jej Dieter zaśpiewał "Little Jeannie" na albumie "Twilight". Na początku MT,kiedy Mark jeszcze nie miał roczku Bohlen sprowadził do domu Marlenę,a jego zona Erika wraz z malutkim dzieciątkiem niestety musiała się wyprowadzić (o tej drugiej dowiedziałam się po przeczytaniu tłumaczenia książki,które nie dawno przesłał mi Edmund-Dzięki).
- Gasolina91
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Oficjalnie znamy 7 kobiet Dietera,które nie były jego wielką tajemnicą,a ile pozostało w cieniu? (8.Janina/9.Marlena....).No cóż ludzie mają różne hobby 
Dieter już taki jest.I po Carinie przyjdzie następna.Ma facet zdrowie
Dieter już taki jest.I po Carinie przyjdzie następna.Ma facet zdrowie
- Peter
Skąd przekonanie, że po carinie przyjdzie następna? masz na to jakieś dowody? A może Dieter znalazł tą właściwą i się ustatkuje.
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Oczywiście nie można jednoznacznie stwierdzić, że po Carinie Dieter zwiąże się z kolejną laską. Być może z tą już będzie do przysłowiowego "końca życia". Jednakże dotychczasowe życie Dietera wskazuje, że Dieter nie jest zdolny do długotrwałego, monogamicznego związku. Zawsze po jakimś czasie pojawia się ta następna "wielka miłość", która trwa tak długo, aż pojawi się kolejna "wielka miłość'. Często bywało tak, że jeszcze w czasie trwania jakiegoś związku Dieter romansował z innymi kobietami. Reasumując: ze zdecydowanie większą dozą prawdopodobieństwa możemy powiedzieć, że po obecnej "wielkiej miłości" Dietera nastąpi kolejna "wielka miłość", niż to, że Dieter się w końcu ustatkował i już nie w głowie mu inne kobiety.Peter pisze:Skąd przekonanie, że po carinie przyjdzie następna? masz na to jakieś dowody? A może Dieter znalazł tą właściwą i się ustatkuje.
Tego jak będzie naprawdę dowiemy się w przyszłości.
Pozdrawiam serdecznie!
You Can Win, If You Want.
- Dr Mabuse
Widać, że do towarzyszek życia podchodzi tak samo jak do swoich projektów muzycznych, a potem zawsze może zarówno jeden jak i drugi miniony epizod skwitować swoim ulubionym stwierdzeniem: "Das interessiert mich nicht mehr diese alte Scheiße"
.

- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Mogę się z Tobą nawet założyćPeter pisze:Skąd przekonanie, że po carinie przyjdzie następna? masz na to jakieś dowody? A może Dieter znalazł tą właściwą i się ustatkuje.
Życzę tej dziewczynie,żeby Dieter był jej wierny i był z nią na zawsze ale on niestety szybko się nudzi.Nie potrafi być na zawsze z jedną kobietą.Dokładnie jak napisał Edmund.
- Gasolina91
A ja pawiem tak: Te które sa z nim tylko dla kasy to wredne babsztyle, szkoda ze z Ericą się nie udało bo chyba to bylo najszczersze uczucie.
Point Of No Return
- Malediwy
Ja najbardziej lubiałem "Nadel"...
Nie sądzę, że tyle lat spędziła z Dieterem tylko dla kasy...
Spokojem można kamień ugotować...
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Dokładnie.Z Nadją Dieter był dłużej niż z którąkolwiek ze swoich "miłości" bo aż 12 lat-tyle nawet nie wytrzymał u boku własnej żony (Eriki)Malediwy pisze:Ja najbardziej lubiałem "Nadel"...
- Peter
Na forum Sandry pisze się, że Bohlen składał niemoralne propozycje Sandrze i od tego czasu są skłóceni ze sobą, czy to prawda, jak myślicie?
- kate
DokładnieGasolina91 pisze:Jak można odejść od takiego faceta... eh
Give me peace on earth-Please try
- Romantic Warrior
kiedy Dieter był z Eriką miał swoją złotą erę muzyczną -> kobieta (muza artysty) + udane życie rodzinne ma jednak jakiś tam wpływ na życie zawodowe
jeśli chodzi o wygląd, to ja zagłosowałem na aktualną muzę - Carinę
a co do jeszcze innych kobiet Dietera spoza już wymienionych, to kiedy MT przylecieli do Wrocławia, by dać koncert w Barze, Polsat puścił reportaż o tej wizycie (powitanie na lotnisku i takie tam) i tam Dieter był z jakąś laską, przytulali się itd...niestety nie znam personaliów tej pani, mam to gdzieś na video, jak znajdę, to kiedyś zamieszczę...
jeśli chodzi o wygląd, to ja zagłosowałem na aktualną muzę - Carinę
a co do jeszcze innych kobiet Dietera spoza już wymienionych, to kiedy MT przylecieli do Wrocławia, by dać koncert w Barze, Polsat puścił reportaż o tej wizycie (powitanie na lotnisku i takie tam) i tam Dieter był z jakąś laską, przytulali się itd...niestety nie znam personaliów tej pani, mam to gdzieś na video, jak znajdę, to kiedyś zamieszczę...