Poczytać książkę przydało by się tobie, bo widzię że masz problemy ze zrozumieniem tekstu
P.S Gdy byś zapomniał jak wygląda książka to proszę

Niestety w tle widzimy za poważne jak dla ciebie, więc możesz ich nie zrozumieć
Pozdrawiam:
Kuba.K.

E-jay to gowno dla malolatow a nie program muzyczny. Jakbys mial jakiekolwiek pojecie o technice studyjnej, to wiedzialbys, ze na tym sie zastosowania muzyczne komputera nie koncza. Mowia Ci cos takie hasla jak ProTools, Cubase, Logic Audio, VST, VSTi i wiele wiele innych. Idz sie najpierw doksztalc a potem wypisuj bzdury na forum.np.eJay bądź jakimś innym) przeznaczonym do tworzenia "muzyki" na komputerze
Owszem zgadziam się z tobą, dałem to tylko i wyłącznie do porównania...adamstan pisze:E-jay to gowno dla malolatow a nie program muzyczny.
Atlantis pisze:Rękawicy nie podejmuje, bo do pewnego poziomu zniżał się nie będę.
Atlantis pisze:w żadnym miejscu Cie nie obraziłem
Nie obrażaj innych, to ich nie będzieAtlantis pisze:i nie życzę sobie podobnych postów pod moim adresem.
Dziecko, zanim coś napiszesz, 2 razy sprawdź ortografię, a jeśli uważasz, że Modern Talking jest grany na żywych instrumentach, to chyba masz rację, bo ja słyszę fortepian i trąbkę w Higher than heaven.Kuba.K. pisze: Chcesz być Najmondrzejszy i wzorem Kultury. A tak naprwdę jesteś zadufany w sobie.
rewelacja:) cudoadamstan pisze:http://www.youtube.com/watch?v=OgSabuAJViE - kilka piosenek z nowych albumow MT