Agata pisze: Thomas i przedeurowizyjne odliczanie:
Thomas i Dieter (!):
http://www.youtube.com/watch?v=WgPt1c1P ... annel_page
Eurowizja 2009
- IndependentGirl
Re: Eurowizja 2009

- Evaalex
Ogladalam w czoraj Eurowizje.Ten noweg ktory wygral moim zdaniem nie byl za dobry. Moimi faworytami byla Wielka Brytania, Islandia, Finlandia i Turcja. Niemiecka piosenka mi sie tez podobala. Myslalam ze wyrzsze miejsce zajmie. Byla przeciez pisana przez czlowieka, ktory piosenki dla wielu slawnych ludzi juz pisal
- Agata
Jeszcze kilka fragmentów z niemieckiego odliczania:
początek:
prezentacja jury:
Eurowizja w Moskwie a homoseksualiści:
początek:
prezentacja jury:
Eurowizja w Moskwie a homoseksualiści:
- Gasolina91
Ja do konca Eurowizji nie oglądałam, poszłam się położyć po ostatnim występie. Po jakimś czasie moja mama krzyczy z dołu: Agata, Dieter..... i jakbyście mnie widzieli...z góry ze swojego pokoju na dole byłam w chyba 3 sekundy....i patrze i mówie: Momo przeciez to Thomas....ale i tak świetnie
Miałam tępo jak jakaś rakieta, wyleciałam z łóżka jak popalona
Ja głosowałam na Islandię
Miałam tępo jak jakaś rakieta, wyleciałam z łóżka jak popalona
Ja głosowałam na Islandię
Point Of No Return
- IndependentGirl
Ja wiedziałam, że Thomas będzie podawał wyniki więc czekałam do samego końca. I bardzo się cieszę, że to Norwegia wygrała. A pamięta ktoś może komu Niemcy przyznali 12 punktów? Bo ja byłam tak zapatrzona w Thomasa, że nie zwracałam większej uwagi na punktację 

- Skyliner89MT
- IndependentGirl
- Adi
No to mi się też tak zdarzało za czasów comebacku Modern Talking w 1998 r. Pewnego razu słyszałem coś z TV z "Sat 1" z programu "Blitz"i tak wyrwałem z kuchni do pokoju z talerzem z kanapkami, że nie wyrobiłem zakrętu pod kątem 90 st. po drodze i wyrżnąłem się a bułeczki wylądowały na dywan turlając się po wypastowanym parkiecie pod parapetGasolina91 pisze:Po jakimś czasie moja mama krzyczy z dołu: Agata, Dieter..... i jakbyście mnie widzieli...z góry ze swojego pokoju na dole byłam w chyba 3 sekundy...Miałam tępo jak jakaś rakieta, wyleciałam z łóżka jak popalona![]()
![]()
![]()
- IndependentGirl
W takich sytuacjach też potrafię bardzo szybko biegać, już nauczyłam się wyrabiać wszystkie zakręty, chociaż na początku też się nieźle poobijałam zanim doszłam do wprawy 

-
Lynn
Ja z kolei po koncercie Thomasa i po rozmowie kilku minutowej z nim byłam w takim amoku że aż wpadlam na oszklone drzwi teatru w ktorym kocertował Thomas. 
- Peter
Piosenka Norwegii słabiutka, dużo ładniejsza była Islandia albo Turcja.
Piosenka Turecka była przebojaowa, a Islandii zaaranzowana na współczesną popową balladę. Szkoda, że Islandia przegraała.
- Gasolina91
Eee Turcja... co roku ma podobne piosenki, na jedno kopyto.
Ale piosenka Islandii jest prześliczna!!! No i jeszcze piosenka Holandii

Ale piosenka Islandii jest prześliczna!!! No i jeszcze piosenka Holandii
Point Of No Return
- Peter
A moze Polska miała lepszą? Dwie kawy mi nie pomogły by nie chciało mi się przy tym spać.
-
Maciek Kowerski
Dla mnie ta piosenka Norwegii to było jakieś totalne dno! nie wiem kto wogóle mógł za tym głosować. Wydaje mi się że zadecydowały o tym głosy jury ze wszystkich krajów. To jak ten facet z norwegii wygrał z taką piosenką to my mogliśmy wysłać "Czesław śpiewa" z jego piosenką o naprawianiu roweru i też by wygrałPeter pisze:Piosenka Norwegii słabiutka, dużo ładniejsza była Islandia albo Turcja.Piosenka Turecka była przebojaowa, a Islandii zaaranzowana na współczesną popową balladę. Szkoda, że Islandia przegraała.
Wg mnie od Turcji lepszy był owiele azerbejdżan który reprezentował Arash z piosenką always in my heart. Co prawda piosenki z obu tych krajów miały podobne aranżacje ale za to piosenka Arasha miała 100 razy lepszą melodię i wykonanie wokalne też było lepsze.
Jedyne co mnie dziwi: Czmu w tym roku na eurowizję nike chciało pojechać Ich troje z piosenką WE Play In Team (ich najnowszy singiel ułożony przez Axela Breitunga)?? Wg mnie bez najmniejszego problemu wygraliby z tą piosenką konkurs eurowizji (dobrze śpiewają na żywo i robią przy tym zawze świetne show).
- IndependentGirl
Ich Troje zrobili już co mogli w swoim czasie, i pokazali klasę. Nikt się nie spodziewał takiego sukcesu. Z drugiej strony dlaczego mieliby reprezentować kraj, który regularnie "wiesza na nim psy" 

- Peter
Piosenka Norwegii choć nie wybitnie słaba to jednak mało przebojowa. A Polska mogła wysłać kogoś znanego szerszej publiczności, nie wiem czy Man Meadow by się nadawał, to musiałby być jednak ktoś z nazwiskiem.